Flört olmadan evlenmek

Kadifepembe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
543
492
103
Herkese merhaba :) 2,5 senelik bir ilişkim var.Onunla 18 yaşındayken tanıştık ve sevgili olduk.18 yaş hepimizin de bildiği gibi kanımızı deli aktığı dönemlerdi.Ben de o zamanlarımı öyle görüyorum.Soru şu ki arkadaşlar,benim flört olayına karşı bazı görüşlerim değişti.Flört etmek istemiyorum,Flört olmadan da evlenilebileceğine inanıyorum.Ki asıl düşüncem şudur;dinimizce de zaten uygun bir şey değildir.Ben buna inanarak devam etmek istiyorum.Konuyu anneme açtığımda o da benimle aynı düşündü.İnsanlar birbirini sevebilir ama illa flört etmesine gerek yoktur.Zamanı gelince adı konulabilir bir ilişkinin dedi.Bunu erkek arkadaşıma açtım ama o asla benim gibi düşünmedi.Gezmek,dolaşmak istedi.Ben yapmak istemeyince de ilişkimiz öldü.Ona bu konuyu gerçekten güzelce anlattım.Kalbini kırmadan,onu aslında ne kadar sevdiğimi belirterek..Fakat o asla bana anlayış göstermedi.Şimdi de böyle yaptığı için aslında onu hiç tanımamış olduğumu düşünüyorum.Geleceğimi onunla hayal ederken şu an o hayallerden korkuyorum..Saçma düşünüyor olabilirim belki,sizlerin düşüncesine saygım sonsuz hanımlar :) Bana vereceğiniz akıllara muhtacım.İyi günler dilerim :)

Ben iki insanın ne kadar flört ederse etsin birbirini tanıyamayacağını düşünüyorum. Zira içine girmeden anlaşılmıyor ve çoğu zaman insanlar kendilerini çok güzel kamufle edebiliyorlar. Allah'tan hayırlısını isteyin, o yolunuzu açacaktır :)

Hiç tanımadan olmaz tabii ki.Demek istediğim sevdiğim insan da beni seviyorsa,uygun zaman gelene kadar bekleyelim.Ha yine konuşalım tabii ama sevgili olmak istemedim sadece.

Hiç tanımadan olmaz tabii ki.Demek istediğim sevdiğim insan da beni seviyorsa,uygun zaman gelene kadar bekleyelim.Ha yine konuşalım tabii ama sevgili olmak istemedim sadece.
En doğal hakkınız gerçekten seviyorsa karariniza saygı duyacaktır, bu sizin yaşam görüşünüz ;)

Empati kuruyorum
Şu an sevgilim olsa,2 senelik ilişkimiz var birden gelip ben aslında böyle şöyle düşünüyorum tarzında konuşsa ve ben de karşı çıktığımda aslında seni tanıyamamışım moduna girse ölüsü çıkar benim yanımdan
Asıl ben tanıyamamışım derim
Tabiki insanlar degisir değişmez diye birşey yok ammavelakin bunlar radikal kararlar
Radikal karar alacaksanız karşınızdaki insani kaybetmeyi de göze alacaksınız demektir
Ve radikal karar alıp onu hayatına uygulayan insan aslında hiç tanınmamış olan insandır,sevgilinizi de suçlamaktan vazgeçin.

Empati kuruyorum
Şu an sevgilim olsa,2 senelik ilişkimiz var birden gelip ben aslında böyle şöyle düşünüyorum tarzında konuşsa ve ben de karşı çıktığımda aslında seni tanıyamamışım moduna girse ölüsü çıkar benim yanımdan
Tabiki insanlar degisir değişmez diye birşey yok ammavelakin bunlar radikal kararlar
Radikal karar alacaksanız karşınızdaki insani kaybetmeyi de göze alacaksınız demektir
Ve radikal karar alıp onu hayatına uygulayan insan aslında hiç tanınmamış olan insandır,sevgilinizi de suçlamaktan vazgeçin.
Boş yere suçlamak değil maalesef :) Aramızdaki bu sorun daha başka yerlere gittiği için tanıyamadığımj söyledim.Mesela bu güne kadar yaptığı her iyiliği önüne koydu az önce.Başıma kaktı yani.

2 yıldır tanımadınız mı ?
Aynı kişiden bahsetmiyor musun ?

Erkek arkadaşımın istediği şey gezelim,dolaşalım,birbirimizin evinde kalalım vs. Bunları yaşayanlara hiçbir sözüm yok ama benim hayatım böyle bir yaşantıya uygun değil.Şimdi de onu bunlardan alıkoyduğumu söylüyor bana

birini sevmek içinde tanımak gerekir diye düşünüyorum artık adına flört mü dersiniz başka birşeymi tanıma süresi olmalı kesinlikle

Empati kuruyorum
+1

bir erkeği aynı çatı altında yaşamadan doğal halini görmedikçe tanıyamazsınız

bu da mümkün olmadıgına göre ana kriterlere bakarsınız hoşlantı da varsa zamanla aşka dönmesi kaçınılmaz

içinden nasıl geliyorsa öyle yap

çoğu kadın büyük umutlarla senelerce flört ettiği adamlarla evlenirler ama nedense aynı eve girince o artık başka bir adam olur

bir ark yeni boşandı 8 sene flört 1. yıl dolmadan boşanma isteği

noldu 8 yılda göremediğini bir yılda nasıl gördün?

çünkü evlendin

yani çok takılmamak lazım hergün saatlerce görüşsen senelerini adasan o değilse değildir

Erkek arkadaşımın istediği şey gezelim,dolaşalım,birbirimizin evinde kalalım vs. Bunları yaşayanlara hiçbir sözüm yok ama benim hayatım böyle bir yaşantıya uygun değil.Şimdi de onu bunlardan alıkoyduğumu söylüyor bana
Herkesin hayat görüşü farklı. Ben senden tamamen farklı düşünüyorum birlikte yaşamadan bi insan tanınamaz bence. Nası biri olduğunu yaşadıkça biliyo insan. Dışarda tertemiz adam evde donunu sağa sola atabilir çıkabiliyo yani. Sorun bunlar hep. Evlilikte sevgi herşeyi çözmüyo malesef. Mantığı kullanırsak da yaşayıp görmek denemek gerekiyor bence. Benim sevgilim olsaydınız bende sevgilinizle aynı cevabı verip ayrılmak isterdim sizden

Ne kadar flörtle karşı tarafı tam olarak tanıyamasan da bi fragmanı görüyosun ana hatlarıyla nasıl bi insanla karşı karşıya olacaksın biliyosun.. en önemlisi o da senin hakkında bişeyler öğreniyo ileride bir problem olursa körmüydü göZün ben hep böyleydim almasaydın deme hakkı doğuyo.. bence adına ister flört diyin ister birbirini tanımak için görüşme bence kesinlikle gerekli..

Cevaplarınız için teşekkür ederim hanımlar.Fakat benden kaynaklı olması gerek ki bazılarınız beni yanlış anlamış.Yani ben de durumu anlatırken çok detay vermemişim zaten.Annem bu flört olaylarına çok karşıdır özellikle.Ben de başlarken çok isteyerek başlamadım ama sevdim işte.Annem bu sene ilişkimiz olduğunu öğrendi ve çok kızdı aramız çok bozuldu annemle.Annemin bana sunduğu gerekçeler de mantıklı geldi be bunu erkek arkadaşıma açtım.Normalde çok sakin,uysal bir insandır kendisi ama bu konuda maalesef kötü şeyler yaşatıyor bana.Haksızlık etmeyeceğim,ben de ona yaşatıyorumdur.Durum bundan ibaret yani.Kurtarmaya çalıştıkça dibe doğru sürükleniyor.Hakkımda hayırlısı olsun,tekrardan teşekkür ediyorum :)

Back
X