- 29 Aralık 2017
- 543
- 492
- 103
- Konu Sahibi Kadifepembe
Herkese merhaba :) 2,5 senelik bir ilişkim var.Onunla 18 yaşındayken tanıştık ve sevgili olduk.18 yaş hepimizin de bildiği gibi kanımızı deli aktığı dönemlerdi.Ben de o zamanlarımı öyle görüyorum.Soru şu ki arkadaşlar,benim flört olayına karşı bazı görüşlerim değişti.Flört etmek istemiyorum,Flört olmadan da evlenilebileceğine inanıyorum.Ki asıl düşüncem şudur;dinimizce de zaten uygun bir şey değildir.Ben buna inanarak devam etmek istiyorum.Konuyu anneme açtığımda o da benimle aynı düşündü.İnsanlar birbirini sevebilir ama illa flört etmesine gerek yoktur.Zamanı gelince adı konulabilir bir ilişkinin dedi.Bunu erkek arkadaşıma açtım ama o asla benim gibi düşünmedi.Gezmek,dolaşmak istedi.Ben yapmak istemeyince de ilişkimiz öldü.Ona bu konuyu gerçekten güzelce anlattım.Kalbini kırmadan,onu aslında ne kadar sevdiğimi belirterek..Fakat o asla bana anlayış göstermedi.Şimdi de böyle yaptığı için aslında onu hiç tanımamış olduğumu düşünüyorum.Geleceğimi onunla hayal ederken şu an o hayallerden korkuyorum..Saçma düşünüyor olabilirim belki,sizlerin düşüncesine saygım sonsuz hanımlar :) Bana vereceğiniz akıllara muhtacım.İyi günler dilerim :)