• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört olmadan evlenmek

Arkadaşlar merhaba.Konu kirliliği olmaması açısından konuma devam ediyorum çünkü hiç iyi hissetmiyorum.
Haklı ya da haksız,anlatma ihtiyacı duydum.
Konuya biraz detaylıca gireceğim aksi halde kimseye kendimi anlatamıyorum.
Konudan da anladığınız gibi benim ailem böyle durumları hoş karşılamaz.Kaldı ki ben de öyleyim "artık."
Bazı arkadaşlar "değişen sensin" gibisinden suçlayıcı bakışlara bürünmüş ama şöyle ki 17-18 yaşındaki beyinle 23 yaşın beyni aynı kalmıyor arkadaşlar.O zamanlar ki fikirlerim şuan uyuşmuyor."Mantıksız" olduğunu düşünen varsa kendini hala aynı noktada ilerliyor demektir bana göre.

Erkek arkadaşımla zorla da olsa bir "ara" vermeye karar verdik.Çünkü ailemle bozulan aram ilişkime de mutluluk getirmeyecekti.Ara verirken gayet güzel anlaştık.İnşallah zamanı gelecek ve güzel şeylere doğru adım atacağız dedik.
Gel gör ki hiçbir şey öyle olmadı..Bu ara verme meselesi aslında bana onun ne kadar tahammülsüz olduğunu,gözü dönünce ne kadar incitebileceğini,zor zamanımda yanımda olmayacağını çok net gösterdi.

Beni suçlayan arkadaşlar muhakkak ki olacaktır fakat durum bundan ibaret.2 senedir büyük aşk duyduğum adam sadece 3 ayda o aşkı yok etti.Şimdi sadece "hayırlısı bu imiş" diyorum.Bunları yazmaktaki amacım ise ne gibi sonuçlar doğurabileceğini göstermekti.Ve belki çok klişe ama "annemin beğenmediği,sevmediği kim var mutlaka o insandan bir kötülük geldi."

Back