- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
Ablo diye bi uygulama
Hangi uygulama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi uygulama
Uygulamanın adı ne?
Neden seni kandırması için uğraşıyosun gözünle görmüşsün işte niye hala yalan söylesin de inanıyım modundasınsevgilimin çinli bi kızla yazışmasını yakalamıştım arkadaşım dalga geçmek için yapmış fln demişti
Dünde ağlayıp sızlayıp Yalvarmıştı
Biraz içim acımıştı inansam mı acaba derken
Bugun o çinli kızla tekrar konuştum bi uygulama üzerinden tanıştıklarını söyledi benimkinin profilini attı profil resmi benim çektiğim ve hiç biyerde olmayan bi fotosu sözde arkadaşı adıyla bi uygulamaya kaydolmuştu ya hani
Uygulamada herkes kendi dilini konışuyo ama karşı tarafa kendi dilinde gözüküyo
Eski sevgilime attım yine yeminler etti ben bilmiyom benim öyle ni kaydım yok ben yapmadım e paotamla telefonumla girelim deneyelim
İnanmadım tabiki bugun yanına gidip stres atip gelcektim ama arabam buz tutmuş
Onu da aradım bu konu böyle kapanmadı karşılıgını verceksin hesap verceksin öyle ağlayıp sızlamayla olmuyo aptal yok senin karşında dedim
Oda tamam ne zaman istersen dedi
Okadar sinirliyimki yapmamam gerekiyodu evet ama ordan kimbilir kimlerle konuştu ya midem bulanıyo düşündükce normal biriyle aldat tamam sen sapıkmısın ya bunedir gidip ağzını burnunu kırmak istiyorum ilk öğrendiğimde okadar üzülmemiştim ama şuan canım çok yanıyo eskiden beni sevdiği deli gibi güvendiği günler geliyo aklıma Görmek neden istiyorum bilmiyorum
Galiba bana öyle bişey söylesinki ona inanıyım istiyorum dünki ağlamaları kalbimi yumuşatmış
Ama dönmüycem asla dönmüycem kendi içimde bu düşünceler sadece kalbim acıyo şuan beni bi kendime getirin