- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Niye siz yazasınız ki madem kendi kendine gelin güvey olan o? :)
İnternetinin kotası dolmuştur
Şaka bi yana yazmayın yazarsa ne ala
İnstada takiplestigim, ortak arkadaslarimiz çok, ama benim muhabbetimin olmadigi biri vardi.Gecenlerde bana yazdı sonra numarami falan istedi konusuyorduk gayet guzel.hatta ortak arkadaslarimizdan birine gidip beni sormus soruşturmuş nasil biri kisilik olarak diye. bilmem gereken bir sey var mi demiş [ki bunu sordugu kız cok yakin arkadasim. Haberim olacagini bile bile sordu]
2 gün once de konuşurken uyuyakaldi sabah gunaydin dun bayılmışım ya dedi günaydın dedim mavi tik
2 gundur de yazmiyor
Hayir yani takip eden sensin
Yazan sensin
Kendi kendine gelin guvey olup beni araştıran sensin
Mavi tik neyin nesi şimdi
Anlamadım kızlar sizce ben mi yazmalı mıyım?
Çok iyi biri çok uzun zamandır tanıyorum falan demiş ss attı konuşmanın. Çocuk da teşekkür etmişArkadaşın ne demiş ki birden bıçak gibi kesildi olay
Başka biriyle konuşmaya başlamış olabilir mi?
Yazma hic o yazarda da cvp yazmaİnstada takiplestigim, ortak arkadaslarimiz çok, ama benim muhabbetimin olmadigi biri vardi.Gecenlerde bana yazdı sonra numarami falan istedi konusuyorduk gayet guzel.hatta ortak arkadaslarimizdan birine gidip beni sormus soruşturmuş nasil biri kisilik olarak diye. bilmem gereken bir sey var mi demiş [ki bunu sordugu kız cok yakin arkadasim. Haberim olacagini bile bile sordu]
2 gün once de konuşurken uyuyakaldi sabah gunaydin dun bayılmışım ya dedi günaydın dedim mavi tik
2 gundur de yazmiyor
Hayir yani takip eden sensin
Yazan sensin
Kendi kendine gelin guvey olup beni araştıran sensin
Mavi tik neyin nesi şimdi
Anlamadım kızlar sizce ben mi yazmalı mıyım?
Yazma hic o yazarda da cvp yazma
Kendini boyle agirdan satan erkek modelini pek sevemiyorum niyeyse :) hoslaniyor musunuz peki :)Yazarsa da mi yazmiyim? Neden boyle dediniz
Sorusallaştıramadıklarımızdanmısınız?
Yazmayın bence, yazarsa da mavi tikel karşılık verin. Dönerse şu an denediği tutmadığı için döner çünkü.
Kendini boyle agirdan satan erkek modelini pek sevemiyorum niyeyse :) hoslaniyor musunuz peki :)
Yazmak istiyorsaniz yazin.karsi taraftan beklemek benim yapacagim bir sey degil mesela.yazarsiniz cevap verirse konuşursunuz hoslanirsaniz devam eder hoslanmazsaniz kesersiniz.hic cevap vermezsede bir daha yazmazsiniz olur biter.o yazdi yazmadi ben yazdim muhabbetleri sird gerginlik baska bir sey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?