• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört sorunsalları//ne yapmalıyım??

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
İnstada takiplestigim, ortak arkadaslarimiz çok, ama benim muhabbetimin olmadigi biri vardi.Gecenlerde bana yazdı sonra numarami falan istedi konusuyorduk gayet guzel.hatta ortak arkadaslarimizdan birine gidip beni sormus soruşturmuş nasil biri kisilik olarak diye. bilmem gereken bir sey var mi demiş [ki bunu sordugu kız cok yakin arkadasim. Haberim olacagini bile bile sordu]
2 gün once de konuşurken uyuyakaldi sabah gunaydin dun bayılmışım ya dedi günaydın dedim mavi tik:oha:
2 gundur de yazmiyor
Hayir yani takip eden sensin
Yazan sensin
Kendi kendine gelin guvey olup beni araştıran sensin
Mavi tik neyin nesi şimdi:63:
Anlamadım kızlar sizce ben mi yazmalı mıyım?

İnstada takiplestigim, ortak arkadaslarimiz çok, ama benim muhabbetimin olmadigi biri vardi.Gecenlerde bana yazdı sonra numarami falan istedi konusuyorduk gayet guzel.hatta ortak arkadaslarimizdan birine gidip beni sormus soruşturmuş nasil biri kisilik olarak diye. bilmem gereken bir sey var mi demiş [ki bunu sordugu kız cok yakin arkadasim. Haberim olacagini bile bile sordu]
2 gün once de konuşurken uyuyakaldi sabah gunaydin dun bayılmışım ya dedi günaydın dedim mavi tik:oha:
2 gundur de yazmiyor
Yazan sensin

Ben bu konularda rahatım genel olarak :D eğer konuşmak istiyorsanız yazın ilk adımı karşıdan beklemeye gerek yok. Hatta karşıdan beklemek saçma geliyor bana :D Ha ama baktınız yazdığınız halde adam cevap vermiyor etmiyor boşverirsiniz.

Arkadaşın ne demiş ki birden bıçak gibi kesildi olay
Çok iyi biri çok uzun zamandır tanıyorum falan demiş ss attı konuşmanın. Çocuk da teşekkür etmiş :KK64:
Başka biriyle konuşmaya başlamış olabilir mi?

Ya inan bilmiyorum ben tanimiyorum ama arkadaşım çok iyi çocuktur hiçbir yanlışını görmedim çok mutlu olabilirsin onunla demişti. Neye elimi atsam kuruyor arkadaş

2 gundur de yazmiyor
Yazan sensin
Yazma hic o yazarda da cvp yazma

Sorusallaştıramadıklarımızdanmısınız? :p

Yazmayın bence, yazarsa da mavi tikel karşılık verin. Dönerse şu an denediği tutmadığı için döner çünkü.

Sorusallaştıramadıklarımızdanmısınız? :p

Yazmayın bence, yazarsa da mavi tikel karşılık verin. Dönerse şu an denediği tutmadığı için döner çünkü.

valla cok haklisiniz. Beni şuan neden birden yazmayı kesti merakı dürtüyor. Hani ne oldu da birden :)

Yazmak istiyorsaniz yazin.karsi taraftan beklemek benim yapacagim bir sey degil mesela.yazarsiniz cevap verirse konuşursunuz hoslanirsaniz devam eder hoslanmazsaniz kesersiniz.hic cevap vermezsede bir daha yazmazsiniz olur biter.o yazdi yazmadi ben yazdim muhabbetleri sird gerginlik baska bir sey degil

Yazmak istiyorsaniz yazin.karsi taraftan beklemek benim yapacagim bir sey degil mesela.yazarsiniz cevap verirse konuşursunuz hoslanirsaniz devam eder hoslanmazsaniz kesersiniz.hic cevap vermezsede bir daha yazmazsiniz olur biter.o yazdi yazmadi ben yazdim muhabbetleri sird gerginlik baska bir sey degil

Yorumunuz icin tesekkur ederim
Biraz dusundum de yazmayacagim galiba. Ortada hicbir sey yokken Cevap vermemesini saygisizlik olarak goruyorum

Back
X