Sizce flörtöz olmak kötü bir kişilik özelliği mi?Flört yetenek değil ama flörtöz bir insan olmak biraz kişilikle ilgili.
Duygu hissetmediğiniz biriyle niye flört edesiniz ki?
Hayır yaşla alakalı değil.
Hayır karşınızdaki insanla da alakalı değil.
Bence değil. Niye ki?Sizce flörtöz olmak kötü bir kişilik özelliği mi?
Flörtöz olmak kişilikle ilgili yazınca fikrinizi merak ettim. Bazıları kötü diyor. O yüzden sordum.Bence değil. Niye ki?
Neşeliyim genellikle. En yakın arkadaşlarıma parmak ucum bile değsin istemem çekingenliğim bu konuda. Mizahım sert değil de dümdüz biriyim evet. Birde takıntılıyım galiba gözümde çapak varsa nefesim sigara koktuysa gibi gibi bir sürü şey. Yada aynı duygu seviyesinde değilsek cıvık derse bir sürü şeyler.Flört değil de belki çekingensiniz? Mizahınız sert? Düz bir insan mısınız? Bir az rahat, samimi, neşeli olsanız bir de farklı konular hakkında konuşabilecek bilginiz olsa yeter herhalde diye düşünüyorum.
He yok ben severim flörtöz insanı da flört etmeyi de. Evliliğin en kötü yanı flört edememek derim hepFlörtöz olmak kişilikle ilgili yazınca fikrinizi merak ettim. Bazıları kötü diyor. O yüzden sordum.
Vayyy namıssızzzHe yok ben severim flörtöz insanı da flört etmeyi de. Evliliğin en kötü yanı flört edememek derim hep
Flörtün olursa ruhun düzelmez, tam tersi tepetaklak olursunMerhabalar flört yetenekmi sonradan öğrenilirmi. Yaşlada alakalı olabilir. Yalnızlıktan bunalmış biri olarak yazıyorum ve asla beceremiyorum. Net biriyim cilvedende pek anlamam. gerçi kimseyede duygu beslemiyorum. Çevremdeki insanlara bakıyorum kaçıncıya buluşmalar filan falanlar. Belki diyorum benimde olursa ruhum düzelir ama maalesef. Yaşımda geçti ama. Birde karşıdaki kişiyle alakalımı acaba diyorum yükselmiyosa benide yükseltemiyormudur acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?