Flört yeteneği.

delirdim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
728
1.133
113
42
Merhabalar flört yetenekmi sonradan öğrenilirmi. Yaşlada alakalı olabilir. Yalnızlıktan bunalmış biri olarak yazıyorum ve asla beceremiyorum. Net biriyim cilvedende pek anlamam. gerçi kimseyede duygu beslemiyorum. Çevremdeki insanlara bakıyorum kaçıncıya buluşmalar filan falanlar. Belki diyorum benimde olursa ruhum düzelir ama maalesef. Yaşımda geçti ama. Birde karşıdaki kişiyle alakalımı acaba diyorum yükselmiyosa benide yükseltemiyormudur acaba.

Flört yetenek değil ama flörtöz bir insan olmak biraz kişilikle ilgili.

Duygu hissetmediğiniz biriyle niye flört edesiniz ki?

Hayır yaşla alakalı değil.

Hayır karşınızdaki insanla da alakalı değil.

Flortun yasi yok
Cevrenizi degistirin
Iletisim illa isve cilveyle olmaz
Ortak hobiler de konu konuyu acar
Once insan olarak taniyin sonra hoslanma olaylarina bakarsiniz
Su devirde birini iyi tanimadan birseylere atilmak fazla riskli

Sizce flörtöz olmak kötü bir kişilik özelliği mi?

Flört değil de belki çekingensiniz? Mizahınız sert? Düz bir insan mısınız? Bir az rahat, samimi, neşeli olsanız bir de farklı konular hakkında konuşabilecek bilginiz olsa yeter herhalde diye düşünüyorum.

Neşeliyim genellikle. En yakın arkadaşlarıma parmak ucum bile değsin istemem çekingenliğim bu konuda. Mizahım sert değil de dümdüz biriyim evet. Birde takıntılıyım galiba gözümde çapak varsa nefesim sigara koktuysa gibi gibi bir sürü şey. Yada aynı duygu seviyesinde değilsek cıvık derse bir sürü şeyler.

Yaşla ilgili değil. Benin 2 halam var yaşları da 70e yakındır. Biri dandun biri gençliğinde flörtüzdü bence. Çünkü bu yaşta hala o enerjisi var. (Erkeklere karşı değil de aile içinde bizi bile konuştururur ortamın enerjisini yükseltir falan)

Dişil erkeğin yanında eril olursun. Toksik biriyle toksikleşirsin. Bu devirde karakterli erkek az kaldı. Tanıma aşamasında dozunda mesafe iyidir. Karşına anlaşabileceğin, eril biri çıkarsa zaten sen de ilgili ve sıcak davranmaya başlarsın. Sana gelen kişiye bağlı yani.

Flörtün olursa ruhun düzelmez, tam tersi tepetaklak olursun

Flört olayı değil karşınızdaki ile elektrik alma olayı gibi sizin probleminiz.

yetenek degil ama icten gelir bence. ben küçük bir cocukken bile cok flörtözdüm. beğendiğim erkeklerle konusurken sallana sallana konusur saclarimi isaret parmagimla lüle yapardim ergenken hic çıkma teklifi almamisken bile çok guzel bir ask hayatim olacagi hayalleri kurardim. ki bereketli bir flört dönemi geçirdim, tatile gitsem tatil aski bulurdum, trene binsem inerken "ya arkadasimla karşılaştım da kusura bakmazsaniz yer degistirsek sorun olur mu" sorusundan sonra yanima oturan gencle numaralari verirdik vs vs. hayatimda hic (kendim biraz kendimle kalayim diye durdugum zamanlar haric) yalniz kalmadım ya da hicbir iliskim benim isteğim dışında bitmedi.
bazi seyler icten gelir yani, buna kesinlikle inaniyorum.
ama tabii ki elektrik almayla da alakali. bazi insanlar ayran gönüllüdür hemen yüksek hisler besler (mesela ben), bazi insanlar icin sevmek cok daha ciddi bir müessesedir, gercek aski bulana kadar kimseye benzer seyler hissetmezler.
biraz burcunuzla alakali da olabilir. oğlağiniz, topraginiz bolsa flört camiasi size sacma geliyor olabilir. chatgpt'nin astrologu cok guzel, istersen dogum saatini yerini yaz sonra aklinsaki sorulari sor cevaplasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…