Flört?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar, bu da dert değil ama ben kendime dert ettim.
Benden hoşlanan biri var ama kimseyle hiç iletişim kuramıyorum, onunla flört edemiyorum, donup kalıyorum, beynim duruyor.
Sizi sevenle ne konuşursunuz,sevdiğinizi direkt değil de nasıl süslü söylersiniz?
Beyninizi calistirmaya bakin. Biraz gevseyin. Merak ettiginiz seyleri sorun. Gününün nasil gectigini hobilerini fobilerini çocukluğunu.... sonucta karsinizdaki de etten bir insan.

Siz niye konu bulmak için uğraşıyorsunuz ki onda da varsa bu hoşlantı o bulur konuyu yada konuşmak isterse arar konuşur konu uzar gider ordan zaten he illa bende konuşturayım konu açılsın diyorsanız siz arayın öyle öyle konuşulur zaten konuşmanız doğum günü tarihler burçlar meselesini geçtiğine göre konuşulacak bişi kalmamış yaşandıkça konu açılır

gözlerin fevkaladenin fevkinde güzellikte bana doğru süzülüyor,
ahu bakışların yüreğimi yerle bir ediyor,
ah sana desem ki, şu minik kalbin beni hissediyor
mu?
kalbim pır pır gözlerine doğru sel gibi akıyor

yeterince süslü oldu mu?:deli:

Cok belli etme pek sevdiğini daha kiymetli olursun kaçan kovalaniyor tatlım hem seviyor sansin hem sevmiyor gizem erkekte merak uyandırır ve hep seninle ilgilenmek ister.

Mesajlaşmayın. Çalışıyorsanız belli bir yaşa gelmişsiniz demek ki. Hayatınızın hiç bir kısmında sizi kötü hissettirecek bir ilişki içinde bulunmamak ve daha iyi tanımak için mesajlaşmak yerine telefon yada yüzyüze görüşmek çok daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X