- 24 Nisan 2020
- 1.102
- 1.209
- 63
- 29
- Konu Sahibi Resimlipasta
Bakışlarla belli ederim , burcunu sorarım yengeç se direkt kaçarım , başka bişey yapmam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakışlarla belli ederim , burcunu sorarım yengeç se direkt kaçarım , başka bişey yapmam![]()
Merve seni cinsellik kısmında da görüyorum bu işler tam senlik ha?Ya ne yazabilirim içimden çok şey geçiyor ama kelimeler kifayetsiz
Ya aaa![]()
![]()
![]()
Direk ele
Ömür törpüleri resmen . İnsanı yerden yere vururlar, umursamazlıkları ,ilgisizlikleri ,annecilikleri ,para muhabbetleri daha neler nelerniçin yengec erkekleri nasıl oluyor
Ay benim burcum çok iyi oluruz biz
Yok o çok basit ve kezoca oluyorTam şimdi “uyudun mu” yaz o anlar![]()
Basaksa hic romantik degildir zaten. Suslu sozler soylemek icin kendini kasma. Onlar suslu sozlerden, siirden, cicek bocekten anlamaz anliyormus gibi yapar. Onlara direk soylemen yeterli. Bu arada basaksa bosver hic ugrasma.
Bu yazdıklarının tam tersiBasaksa hic romantik degildir zaten. Suslu sozler soylemek icin kendini kasma. Onlar suslu sozlerden, siirden, cicek bocekten anlamaz anliyormus gibi yapar. Onlara direk soylemen yeterli. Bu arada basaksa bosver hic ugrasma.
Flort donemine kanma. Eski esim basak burcu idi. Ilk baslarda goklere cikarsalar da uzun vadede hep oyle degiller. Maskesi dusunce gor bir de.Bu yazdıklarının tam tersi![]()
Beyninizi calistirmaya bakin. Biraz gevseyin. Merak ettiginiz seyleri sorun. Gününün nasil gectigini hobilerini fobilerini çocukluğunu.... sonucta karsinizdaki de etten bir insan.Arkadaşlar, bu da dert değil ama ben kendime dert ettim.
Benden hoşlanan biri var ama kimseyle hiç iletişim kuramıyorum, onunla flört edemiyorum, donup kalıyorum, beynim duruyor.
Sizi sevenle ne konuşursunuz,sevdiğinizi direkt değil de nasıl süslü söylersiniz?
Normalde ne konusuyorsunuz ki?Yok o çok basit ve kezoca oluyor
Naptığımızı, hayallerimizi falan bşka bişey konuşamıyoruz,öylece kalıyoruz.Normalde ne konusuyorsunuz ki?
gözlerin fevkaladenin fevkinde güzellikte bana doğru süzülüyor,
ahu bakışların yüreğimi yerle bir ediyor,
ah sana desem ki, şu minik kalbin beni hissediyor
mu?
kalbim pır pır gözlerine doğru sel gibi akıyor
yeterince süslü oldu mu?![]()