- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.898
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık erkeklere güvenmek çok zorKesinlikle. Kimse eski flörtünü boşuna eklemez.
Ama kız onun peşinden koşuyordu bu onu istemiyordu. Yani görüşüyordu ama ilişki adını koymuyordu o olaylara hakimim. Kıza beni arama demişti kız da aramadı evet onları biliyorum . Hem arama dedi hem de 2.5 ay sonra niye numarayı kaydediyor onu anlamadımSeni ciddiye almıyor.
Aklı orda.
Yol yakınken yolla adamı .
Onlar barışır aklı orda adamın .
Yara bandı olmuşsun maalesef
Kör değilim. Erkeklerin ne olduğunu biliyorum . Teşekkür ederimGozunuzdeki perde olayim acin beni rica ederim, kör gibisiniz su an cunku.
Eee erkekler sonradan pişman oluyor.Ama kız onun peşinden koşuyordu bu onu istemiyordu. Yani görüşüyordu ama ilişki adını koymuyordu o olaylara hakimim. Kıza beni arama demişti kız da aramadı evet onları biliyorum . Hem arama dedi hem de 2.5 ay sonra niye numarayı kaydediyor onu anlamadım
Silmesin, çünkü ben onu sileceğim. Kızın ona yazmadığına eminim. Çünkü kızı çok çok eskiden tanıyordum ve ortak arkadaşımıza Xle 2.5 aydır konuşmuyoruz. Onu çok özledim seviyorum ama asla aramayacağım demişEee erkekler sonradan pişman oluyor.
Kız üstüne gitmiştir aralarında ne geçti bilemezsin.
Madem bu kadar kızdan kurtulmak istiyor engellesın niye numarasını tutuyor storylere bakıyor.
Kendini kandırma bence.
Aralarında ne vae bilemezsin .
Ayrıca madem silsin senin hatrın için .
asla aramayacagım dediyse kesin arar şu hayatta asla ne dediysem yaptım.Silmesin, çünkü ben onu sileceğim. Kızın ona yazmadığına eminim. Çünkü kızı çok çok eskiden tanıyordum ve ortak arkadaşımıza Xle 2.5 aydır konuşmuyoruz. Onu çok özledim seviyorum ama asla aramayacağım demiş
Kız aramadı yazmadı biliyorum. Ama benim ki yaZacak gibime geliyorasla aramayacagım dediyse kesin arar şu hayatta asla ne dediysem yaptım.
Bence de sil.Silmesin, çünkü ben onu sileceğim. Kızın ona yazmadığına eminim. Çünkü kızı çok çok eskiden tanıyordum ve ortak arkadaşımıza Xle 2.5 aydır konuşmuyoruz. Onu çok özledim seviyorum ama asla aramayacağım demiş
Eklediyse muhtemelenKız aramadı yazmadı biliyorum. Ama benim ki yaZacak gibime geliyor
24 yıldır doğru bir adam görmedim hiç. Erkeklerin hepsi sahtekar..Bence de sil.
Böyle eskilerle bağlantısını koparmayan erkeklere güvenilmez.
Ben bunun tecrübesini yıllar önce acı bir şekilde yaşadım o yüzden bu konuda böyle net konışuyorum.
Asla istemiyorum bana takıntılı kaç kere istemiyorum dedim anlamıyor kaldı ki gercekten de söylemişti bunları adam o kadına geri döndü ve evlendi.
Arada ben üzüldüm .
Bitti dediği ilişkisiyle barıştı aylar sonra.
Bazı ilişki dinamikleri garip olabiliyor böyle.
O dönem çok şaşırmıştım ama artık çok normal geliyor .
Erkekler yalancı.
Bitti istemiyorum dedikleri kadınlarla olabiliyor
Bağlanmadan sil gitsin.Flörtüm işten ayrıldığı için numarasını değiştirdi çünkü bütün müşterilerle ordan iletişime geçiyordu. Yeni hattında sadece çok yakın arkadaş olduğu kadın olan 2-3 kişi vardı. Hatta ablası gibi gördüğü eski müşterisi olanlara kadınlara vermedi. Numarasında 10-15 kayıtlıydı. Kimse aramıyor ya kafam rahat deyip gülüyordu. Cumartesi günü eski hattını eski bir telefona takmış kontörlüye çevirdi diye kapanmamıştı. O numaran whatsapp açmış yine. Sorduğumda öylesine dedi. Gerçekten son görülmesi hala cumartesi daha girmemiş. Ama bu sabah buluştuğumuzda bana whatsapptan bir şey gösterirken eski flörtünü kaydettiğini gördüm. Sorduğumda geçiştirdi sonra doğruyu söyledi. Kesinlikle mesaj atmadım eski numarasından whatsappı açtığında kızın durum attığını görmüş öyle aklına gelmiş numarayı kendisine atmış. Güya resmi çıkıyor mu diye bakmış kız onun numarasını bulup kaydetmiş güya. Kızın onu hala sevdiğini biliyorum hatta ortak arkadaşımıza Xle 2 buçuk aydır hiç konuşmuyoruz demişti geçen gün ama ben kaydetmesinden başka bir sebep arıyorum .
Sorma şok edici hepsi biride çıkıp delikanlı gibi yaptım ama özür dilerim pişmanım demiyor kiBağlanmadan sil gitsin.
Acaba erkeklerin bu saçma yalanlarına inanan ilk saf kimdi ? Hepsinin yalanı çocuk kandiramayacak kadar sacma
Ama kız onun peşinden koşuyordu bu onu istemiyordu. Yani görüşüyordu ama ilişki adını koymuyordu o olaylara hakimim. Kıza beni arama demişti kız da aramadı evet onları biliyorum . Hem arama dedi hem de 2.5 ay sonra niye numarayı kaydediyor onu anlamadım
Söylediği sebebi makul karşıladınız yani ?ben kaydetmesinden başka bir sebep arıyorum .