• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtüm konuşmayı bitirmek istedi ne yapmalıyım çok güzel ilerliyorduk ama adını koyamadık hep zaman dedi ama benden etkilendiğini söylüyodu

Nazli198

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
5
-1
1
26
Kızlar 1 haftadır çok güzel giden bi flörtüm vardı bi kere buluştuk herşey çok güzel geçti benden etkilendiğini söyledi aynı iş yerindeyiz o yönetici kısmında bende personel ama bugün benimle duygusal bişey yaşamak istemediğini ama arkadaş kalabileceğimizi söyledi bende sadece tamam yazdım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz dün alkol içmeye gitmiştim ondan dolayı söylediğimi düşünüyorum ama bana tekrar geri dönsün istiyorum

Ama o egosunu yıkmak istiyorum bu şekilde kendiaini daha değerli hissetmiştir
Egosunu yıkıp kendi egonuzu patlatmak istiyorsunuz yani.
Adam kötü bir şey dememiş.
Olmayacagını çok düzgün bir şekilde ifade edip bitirmiş, ne egosu ?
Dönerse ne diyeyim demek aşırı saçma.
O beni reddetti dur ben de altta kalmayayım onu reddedeyim demek tamamen beni nasıl reddeder kafası.

Ben egoluk bir şey göremedim açıkcası
Yani istememiş olabilir.
Ayrıca alkolden dolayı olabilir demişsiniz
Daha önce bununla ilgili bir muhabbetiniz geçip üstüne siz de içmeye gittiyseniz rahatsız olmuş olabilir. (İhtimal)

Ortada ne bir saygısızlık var ne de bir ego

1hafta için fazla anlama yüklemişsiniz

Kızlar 1 haftadır çok güzel giden bi flörtüm vardı bi kere buluştuk herşey çok güzel geçti benden etkilendiğini söyledi aynı iş yerindeyiz o yönetici kısmında bende personel ama bugün benimle duygusal bişey yaşamak istemediğini ama arkadaş kalabileceğimizi söyledi bende sadece tamam yazdım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz dün alkol içmeye gitmiştim ondan dolayı söylediğimi düşünüyorum ama bana tekrar geri dönsün istiyorum
Adamin aklinda iliski yoktur. Sizin iliski beklentinizi anlayinca da kibarca bitirmis. Kasmayın. Her flort iliskiye dönmez ki. Flortun amaci zaten bu.

niye diye sorsaydın :D of linç yicem ama ben böyle şeylerin akılda kalacağına sorulması taraftarıyım. şimdiden kendinizi suçlamaya başlamışsınız çünkü
Uzun sureli bir seye neden dersin de hepi topu bir haftalik seyde de neden denmez ki. Zaten flortun amaci karsindakini tanimak, tartmak, iliski istiyor musun istemiyor musun onu gormek. Adam demek ki o kadar etkilenmemis ki devamini getirmemis. Illa "seni istemedim" cevabını almamız gerekmiyor.

Bir haftalık, bir kere gorusup "ben duygusal bir sey istemiyorum" dedigim adam kalkip neden dese "cunku" der gecerim. Kaldi ki adam aslinda sebebini de soylemis, duygusal bir sey istemiyormus.

Kovalama taraftarı değilim benim ona verdiğim değerden dolayı kendiaini bulunmaz hindi kumaşı sanmasın istiyorum dönerse ona göre cevap vericem
Hint kumaşı.
Boşuna çabalamayın 1 haftalık sohbetin arkasından kimse kendini paralamaz. Kapatın gitsin. Gününü göstereceğim kafasındaki herkes gününü görüyor sonunda.

Bir kişiyi yıkacak şey: Ona karşı umursamaz olmaktır. İstememiş, tamam deyip geçmişsiniz. En güzelini yapmışsınız.

Şimdi umursamamak dönemi. Ne özlü söz ne kinayeli mesaj ne arama sorma hiçbir şey yapmayın. Umursamayın. Peşinden koşarsanız geleceği var ise de gelmez.

İnsanları en çok umursanmamak yıkar. Bunu sakın unutmayın.

Sebep? Adamın kendini değerli hissedip hissetmemesiyle ne derdiniz var?
Kaba davranmamış, kötü bir şey söylememiş. Kibarca beklentilerinizin aynı olmadığını söylemiş. Çirkinleşmeden bitiremiyor musunuz bir şeyi?

İyi bari yok evlenecez yok çocuğumuz olcak surda bahçeli evde yasıcaz diyip kandırmamış. Yaşandı da ordan biliyorum 😂
Aman aman etkilenmemiş sizden ve edebiyle bitirmiş. Bu kadar dolmanıza gerek yok bence. GörmeZden gelin

Üstüne düşmeyin ama ben olsam ben de yerine ve zamanına göre içimde tutmazdım. Erkenden fark edilmiş en azından. Emin olun bir zaman sonra ikiniz de hatırlamayacaksınız.

Adam saygısızlık yapmamış, düzgünce bitirmiş, ne egosu neyi yıkması? Toksik haller bunlar, kendine gel bence.
İş yerinde, işle ilgili gerekli durumlarda konuşulur, gereken yerde selam verilir-alınır ama arkadaşlık yapmaya lüzum yok. Tripli, tavırlı, soğuk veya gereksiz neşeli davranma, çok itici görünür.

Back
X