Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım şimdi Google a elektronik cihazlardan görüntülü fotolu şeymişBende bilmiyom![]()
Yani kendini soyup elin adamına sergilemek rezalet değilde basurunu görmüş olması mı rezillik? Onu bunu bilmem ama Allah a rezil olduğun kesin.. Her tarafın pürüpak olsa ne yazar. Ahlak denen olgu kir pas içinde. Allah akıl fikir ve rezillikten uzak bir ömür nasip etsinbana aşik olan tam olarak sevgili olmadıgim flörtümle sextng yaparken anadan doğma gördü haliyle anüs bölgemide gördü. benim yıllardır basur problemim vardı onu gördü onun dışında pürüpak tertemizdim rezil mi oldum sizce birsey demedi ama güluyordu kendimi kötü hissediyorum
Anüsü basuru gösterme şeysi galiba konudan öyle anlam çıkardım bildigimden degilBende bilmiyom![]()
N kadar cahilizBaktım şimdi Google a elektronik cihazlardan görüntülü fotolu şeymiş![]()
Bence boşver. Flörtmüş henüz. Beğenmediyse uzasın.
Foto değil canlı gördü internet üzerindenSexting yaparken basur atarsan tabi rezil olursun. Ne kadar igrenc. Benn olsam seni terk ederim. Basurlu basurlu. Iyy.
are you cola, are you seks gibi sorular soruyosun sexting oluyorSextng ne ki![]()
Sen yine biseyler çıkarmışsınAnüsü basuru gösterme şeysi galiba konudan öyle anlam çıkardım bildigimden degil
Vayy be nelerden bir haber işimare you cola, are you seks gibi sorular soruyosun sexting oluyor![]()
Herşey ani oldu