Merhaba arkaslar, Cok kisa zaman önce bir beyle tanistim. Dis görünüsü bana hic uygun degildi aslinda ama karakteri cok iyi gibi duruyordu bende denemek istedim
Ben 37 yasindayim oda 37 yasindaydi. Bana ciddi iliski aradigini belirtmisti. Aramizda guzelde bir enerji olustu, cicekler filan almalar hergun gunaydin canimlar ama tabi önceki iliskilerden dersimi almistim :) gözümü acik tuttum
hemen kapilmak yok!
Yanliz bana gecmis iliskilerinden ve eski nisanlisindan bahsetmisti, ilgi beklediklerini bununda o hareketlerden hoslanmadigini yani onceden beni ilkaz ediyor bey efendi. Bu ailesine baska sehire gidecekti 4 gunlugune ama önceki iliskileride ailesindeyken cokkkkk yogun oldugu fazla yazmadigi icin onceki flörtu buna yol vermis buda cok sacma bulmus (bir gun haber alamayinca boylemi olunurmus diye) tabi yine ailesinin yanina gitti ve aynisini bana da yapti. Ailemin yanina gidiyorum diyip bir gun sonra mesajima dönmeler. Hic sormamalar, bayramimi bile kutlamadi o kadar yogun
Güvenmedim bu duruma. Bende ikinci sansi vermedim ve hicbirsey soylemeden numarasini hemen sildim o engelledim saniyor. Kendi evindeyken yazip arayip ailesindeyken insan neden hic yazamaz anlamadim? Ne kadar yogun olabilirki bir insan ailesinde? aramiz iyiyken butun gun 2 kere cevrim ici olmustu guya yogun ya sonra nr sildim saat basi cevrim ici oluyordu, yogunlugu bir anda gidicermisti yani
ama aklima takildi evlimi bu diye? Veya kafadan kirik birimiydi?

Yanliz bana gecmis iliskilerinden ve eski nisanlisindan bahsetmisti, ilgi beklediklerini bununda o hareketlerden hoslanmadigini yani onceden beni ilkaz ediyor bey efendi. Bu ailesine baska sehire gidecekti 4 gunlugune ama önceki iliskileride ailesindeyken cokkkkk yogun oldugu fazla yazmadigi icin onceki flörtu buna yol vermis buda cok sacma bulmus (bir gun haber alamayinca boylemi olunurmus diye) tabi yine ailesinin yanina gitti ve aynisini bana da yapti. Ailemin yanina gidiyorum diyip bir gun sonra mesajima dönmeler. Hic sormamalar, bayramimi bile kutlamadi o kadar yogun