Valla sizin sayenizde ne kadar dogru bisey yaptigimi bir kez daha anladimYa boşver iyi yapmışsın.
Dün bir bugün iki.
Istiyorsa çabalasın bi zahmet.
Herkes ilişki peşinde zaten bakıyorum ama hayatındaki kadına da ilgisiz .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sizin sayenizde ne kadar dogru bisey yaptigimi bir kez daha anladimYa boşver iyi yapmışsın.
Dün bir bugün iki.
Istiyorsa çabalasın bi zahmet.
Herkes ilişki peşinde zaten bakıyorum ama hayatındaki kadına da ilgisiz .
Zaten ben is esnasinda bir insani durmadan darlamak rahatsiz etmek taraftari degilim. Insan calisiyordur saygi gostermek gerek ama gunlerce baska kadinlarla, kizlarla olucak tatile cikacak yogunum diycek bizde oturup bekliycez oohhhhhh ne ala memlekettt bende oyle aptal birini isterdim ayda 4, 5 gunİşim zaten yoğundu, ek olarak yoğun danışan aldığım günlerde kafamı kaşıyacak vaktim olmuyordu bi dönem, cidden elime alamıyordum telefonu, kafam dopdolu oluyordu mesai esnasında ama bi yemek molasinda, wc arasında, yolda vs bi şekilde zaman bulup dönüş yapıyordum insanlara veya kendim arıyor ediyordum gerekince. Yani böyle tiplerden nefret ediyorum, biri bana böyle yaptı, çok yoğunmuş da yazamamış, ki gerçekten yoğundu, biliyorum işini, anlayış gösterdim mesaisinde ama bi akşam, bak sadece tek bi akşam savsak gibi yazdı, bi de yogun mogun kemkum etti, anında mesafemi koydum, bitti dedim bu mevzu, aboo birden es geçti o yoğunluğu, yakamdan edemedim bu kezAsla kabul etmedim tekrar, çünkü bence bu da bi yapı, kültür meselesi, benim zorlamamla değişecek bi şeyi istemem.
Buda seninkinin tipinden evet rahat birakicakmisiz beyimizi, elinin altinda olacakmisiz cani istediginde bir kac gun sonra yazacak herhaldeYa cidden tamam yoğundur da insan iki mesaj atabilir. Sabah kalkınca telefona bakar insan illaki. Bir günaydın yazıverir. Hadi bütün gün eş dost akraba kurban uğraş. Gece yatarken çok yoğundu iyi geceler yazıverirsin.
Benim eski sevgilim yurtdışına gitmişti 3 gün geçti ben yazmasam adamdan ses soluk yok. Yoğunum deyip durmaya başladı. Bitiriyorsan bitir ne oyalıyorsun. Gidince aramızın bir yerde kopacağı aklıma gelmişti de o kadar erken beklememiştim.
Ama sizinkinde bir işler var gibi.
Benim gorustugum kisi boyle değildi, o kadar da değilBuda seninkinin tipinden evet rahat birakicakmisiz beyimizi, elinin altinda olacakmisiz cani istediginde bir kac gun sonra yazacak herhalde
Bir de zeytinyağı gibi üste çıkarlar. Sonra gider gitmez ben bitirdim diye suçlu olmuştum.Buda seninkinin tipinden evet rahat birakicakmisiz beyimizi, elinin altinda olacakmisiz cani istediginde bir kac gun sonra yazacak herhalde
Boşver ya.Valla sizin sayenizde ne kadar dogru bisey yaptigimi bir kez daha anladimAman vermiycez boylelerine
![]()
Aay evet hahaah önceki iliskilerindeki kizcagizlarida sucluyordu bana karsi onlari ilgi manyagi olarak lanse ederlerBir de zeytinyağı gibi üste çıkarlar. Sonra gider gitmez ben bitirdim diye suçlu olmuştum.
Kesinlikle bende senin gibi dusundum… benden onceki kizcagizlari baglamisti kendine ciceklerle filan sonra onlara cöp muamelesi yapmisti. Kiz arkadaslarimada soylemistim aynisini bende beni kapaklayacak fazla vakti olmadiBoşver ya.
Herkes kendini bir şey sanıyor.
Ilgi göstermek karşındakine saygı duymaktır.
O insana sahip çıkmaktır.
Gün içinde beni merak etmiyorsa işim olmaz.
Bende bu sebeplerden dolayı son zamanlarda ilgisizleşmisti exim .
Insan güvenmiyor değersiz hissediyor hırçınlasiyor artik pıskolojısı bozuluyor.
Karşı taraf birden ne oldu diyor .
Bide seni suçlarlar.
Bırak iyi ki başından anladın.
Bağlandıktan sonra kopmakta zor oluyor
Sorun degil kuzum anladim zatenBenim gorustugum kisi boyle değildi, o kadar da değilcidden yogundu, iş saatlerinde pek yazamiyodu, bi kere iş dışında da bu bahaneyi sununca bitti bende, nefret ederim yarim yamalak iletişimden.
Ay yanlış alıntı yapmışım kız, bana dedin sandım, açıklama yapıyorum, hatlar karıştı, pardon![]()
Iyi yapmışsın.Kesinlikle bende senin gibi dusundum… benden onceki kizcagizlari baglamisti kendine ciceklerle filan sonra onlara cöp muamelesi yapmisti. Kiz arkadaslarimada soylemistim aynisini bende beni kapaklayacak fazla vakti olmadiiki hafta sonra bayram geldi! Gördü yogunlugu iste hicbirsey demeden engeli yedi hahahahahahahahahahah
Kiz guya beni hazirliyordu sesimi kesip oturiyim, bekliyim diye. Ötekiler tekmeyi vurmus buna inanmayip, belki ben yerim diye önceden belirtti cakal sanki Brad PittAdam agziyla soylemis ben bir hırtım haberin olsun demis ayy ya soylemeseydi ya rol yapsayditesekkur et ona durustlugu icin
Sildigim gün durmadan online geldi gitti ama bir daha bisey duymadim. Bende geri adim atmadim bir aciklama sormadimTepki vermedi mi silmene ?
Saol canim benimEline sağlık, çok güzel yapmışsın![]()
Tartismasiz bir defolusu varYüzde yüz evli