Flörtümün küfürlü konuşması?

8 ay az bir süre değil, ilk kez bu tip bir şey oluyorsa kestirip atmayın bence.

Ben de yakın arkadaşlarımla küfürlü konuşurum. Flörtüm veya sevgilim aramızda o samimiyet olduktan sonra yanımda da küfür edebilir ki 8 ay az bir zaman değil. Doğrudan size küfretmesi hoş değil tabii ki, ben de rahatsız olurdum ama bunu söyledikten sonra flörte devam ederek tekrar gidişata bakabilirsiniz bence.

Küfürsüz hava sahası da olmaz ya, ben kendim rahat edemem yanında TRT spikeri gibi konuşacağım bir flörtün veya sevgilinin yanında. O kadar hassas olmayın bence.

Aşırı moralim bozuk. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Bu yüzden başka görüşleri de duymak istedim. Flört ettiğim çocukla oldukça güzel giden bir beraberliğimiz vardı. Birbirimizi tanıma aşamasını bitirmek üzereydik. Ben saygıya önem veren biriyim ve ona bunu hep belirtirim kendisi de buna dikkat ederdi. Ta ki bugüne kadar. Bir konu hakkında tartışırken benim tavır yaptığımı düşündü aslında yapmıyordum da bir anda köpürdü. Küfürlü konuştu. Burada telafuz etmek istemiyorum aslında ama sıça..m tavrına dedi. Ben şok oldum tabi ki. Benimle böyle konuşamayacağını söyledim. Karşısında bir kadın olduğunu konuşmalarına dikkat etmesi gerektiğini söyledim. Ettiği küfürün küfür olmadığı konusunda ısrar etti ki bu ayrı saçma bir olay. Ve bana etmemiş güya ortaya sinirlendiği için söylemiş. Ben hemen tabi ki konuşmak istemiyorum dedim sen bilirsin dedi ve konuşmadık o saatten beri. Gece sadece iyi geceler yazmış bana iyi geceler ve günaydın demeyi asla atlamaz. Bende sadece iyi geceler dedim. Ama kafam allak bullak. Bunu ondan beklemezdim. Kardeşim sinirle ağzından çıkmıştır pişman olur diyor ama bunu kabul edersem devamı gelir mi? Ben mi büyütüyorum?
Her insan küfür bilir ama önemli olan bunları dile getirmemek. Belki istemeden ağzından çıkmıştır sinir haliyle. Biraz gözlemleyin bakalım hep mi böyle konuşuyor yoksa sizin yanınızda kendisini baskılıyor mu

Yerinde edilen kufur siir gibidir ama ciftlerin birbirine etmemesi kosuluyla.. ota-cicege kufur edecekse yandin konu sahibi, yarin ciddi bir kavgada ana-baba dumduz gider.. ama bence tamamen alismakla alakali, kendini frenlemeyi ogrenirse sikinti kalmaz..

Eğer öyle bir alışkanlığı olmasa sinirliyken de çıkmaz ağzından öyle bi laf.
Birde küfür değil demiş. Acaba onun için küfür hangi cümleler kelimeler oluyor ?
Etkilemiş gibi olmak istemem ama flört döneminde ben bunu yaşasam kabul etmem anında bitirirdim.

Siz asilsiniz demek ki de size normal gelmiyor, kadın yanında küfreden erkek iğrenç gelir bana, sinirlerine hakim olamıyorsa yarın bir gün daha büyük küfür de eder.Size çok ters bir durumsa dikkatli olun.Agzi alışık demek ki.

Bit psikolog arkadasım küfürlü argo Konuşmayı Alışkanlık haline getiren Kişilerin cinsel problemleri olduğunu söylemişti.
Kendilerini o şekilde tatmin ediyorlarmış.

Back
X