Flörtün abazan çıkması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. Konu başlıktan da anlaşılacağı üzere flörtün sosyal medya takip ve beğenileriyle ilgili. Hatta ben direkt abazan olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarıma anlatmaya çekindiğim için buraya yazıyorum.
Üç kere buluşmadan sonra Instagram üzerinden birbirimizi takip ettik, hep mesajla iletişim kuruyorduk ve o zamana kadar da ekleşmemiştik. Üçüncü buluşmadan sonra ekleyince direkt takip ettiklerine baktım ve çok rahatsız oldum, inanılmaz soğudum. Benden çok kadın ünlü/ınfluencer takip etmesi bir yana, belirli bir meslek grubuna takıntılı olduğunu fark ettim. Piyasadaki haber spikeri kadınların %90’ının fotoğraflarını beğenmiş, takip etmiş. Takip etmediklerinin fotoğraflarında bile en az 20-30 beğenisi var. Kadınların çoğu toplumsal güzellik algılarına uyan tipteler. Dolgu, botoks, full makyaj vs. Eleştirmek için demiyorum ancak mesleği görselliğe indirgeyen bu durum benim hoşuma gitmiyor ve ayrıca 35 yaşındaki bir adamın böyle takıntılı şekilde benzer kadın profillerini takip etmesi de beni ürküttü, hayal kırıklığına uğrattı. Mesajlarına artık soğuk cevap vermeme rağmen hala görüşelim ısrarını sürdürüyor. Bu arada flört desem de tanışma/görüşme amacıyla bir araya gelmiştik ama onun arkadaşlık amacıyla benimle görüşmek istemediğini de sonradan anladım. Kendi halinde, oldukça kibar ve düşünceli bir profil çizdiğinden şans da vermeyi düşünüyordum ancak bu anlattıklarım kararımdan vazgeçirdi. Kafada çok kuran biri olduğumdan abartıyor muyum diye sormak istedim çünkü takipten çıkmakla da değişecek bir durum olduğunu düşünmüyorum böyle bir zihniyetin. Nasıl anlayamadım diye de kendimi yiyip bitiriyorum. Sanırım kendi kendimi soktuğum beklentiyle de ilgili bu.
Adı konmuş duygusal bir beraberlik olmadığından buluşma tekliflerini ötelemekten başka bir şey de aklıma gelmiyor çünkü mesajlara hiç cevap vermemek beni dengesiz biriymişim gibi gösterecek. Ne oldu da birden değişti diyordur muhtemelen. Bu açıklayabileceğim bir durum da değil.
Gayet de açıklanabilir bir durum.

Bunu siz söylemeden biz bilemeyiz konuda böyle birşey yazmıyor ayrıca konu açacak kadar dert ettiğine göre birbirinize uygun değilsiniz
Evet ayrıntı vermeyi unutmuşum. Hayal kırıklığına uğradığım için de dert ettiğim doğru ama sizinki gibi gizli agresif yorumlar da pek hoş değil.

Evet ayrıntı vermeyi unutmuşum. Hayal kırıklığına uğradığım için de dert ettiğim doğru ama sizinki gibi gizli agresif yorumlar da pek hoş değil.
Yok gizlilik yok apaçık dümdüz yazıyorum sizi çok üzerler takmayın bu kadar ah vah kıyamam yazmadığım için agresif geliyordur bende böyle bir insanım

Merhabalar. Konu başlıktan da anlaşılacağı üzere flörtün sosyal medya takip ve beğenileriyle ilgili. Hatta ben direkt abazan olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarıma anlatmaya çekindiğim için buraya yazıyorum.
Üç kere buluşmadan sonra Instagram üzerinden birbirimizi takip ettik, hep mesajla iletişim kuruyorduk ve o zamana kadar da ekleşmemiştik. Üçüncü buluşmadan sonra ekleyince direkt takip ettiklerine baktım ve çok rahatsız oldum, inanılmaz soğudum. Benden çok kadın ünlü/ınfluencer takip etmesi bir yana, belirli bir meslek grubuna takıntılı olduğunu fark ettim. Piyasadaki haber spikeri kadınların %90’ının fotoğraflarını beğenmiş, takip etmiş. Takip etmediklerinin fotoğraflarında bile en az 20-30 beğenisi var. Kadınların çoğu toplumsal güzellik algılarına uyan tipteler. Dolgu, botoks, full makyaj vs. Eleştirmek için demiyorum ancak mesleği görselliğe indirgeyen bu durum benim hoşuma gitmiyor ve ayrıca 35 yaşındaki bir adamın böyle takıntılı şekilde benzer kadın profillerini takip etmesi de beni ürküttü, hayal kırıklığına uğrattı. Mesajlarına artık soğuk cevap vermeme rağmen hala görüşelim ısrarını sürdürüyor. Bu arada flört desem de tanışma/görüşme amacıyla bir araya gelmiştik ama onun arkadaşlık amacıyla benimle görüşmek istemediğini de sonradan anladım. Kendi halinde, oldukça kibar ve düşünceli bir profil çizdiğinden şans da vermeyi düşünüyordum ancak bu anlattıklarım kararımdan vazgeçirdi. Kafada çok kuran biri olduğumdan abartıyor muyum diye sormak istedim çünkü takipten çıkmakla da değişecek bir durum olduğunu düşünmüyorum böyle bir zihniyetin. Nasıl anlayamadım diye de kendimi yiyip bitiriyorum. Sanırım kendi kendimi soktuğum beklentiyle de ilgili bu.
Adı konmuş duygusal bir beraberlik olmadığından buluşma tekliflerini ötelemekten başka bir şey de aklıma gelmiyor çünkü mesajlara hiç cevap vermemek beni dengesiz biriymişim gibi gösterecek. Ne oldu da birden değişti diyordur muhtemelen. Bu açıklayabileceğim bir durum da değil.
ona bi açıklama yapman gerektiğini düşünmüyorum aslan yattığı yerden belli olur günümüzde sosyal medya kısmen bi insan hakkında ön bilgiyi vermiş oluyor ve bu konuda çok haklısın takip ettikleri yorum yaptıkları şeyler onun zihniyetini gösterir. 35 senede değişmeyen şeyi sen değiştiremezsin boş ver daha fazla muhattap olmadan yol ver

Adam üç kere buluşmuş, anladığım kadarı ile eve gel ısrarı ya da temasa zorlama vs kalkışmamış(olsa yazardınız diye düşünüyorum), bu sınavı günümüzde tek buluşmada bile veremiyor çoğu erkek. Bence adam abazan filan değil.

Takip ve beğenileri de bana abes gelmedi adam takip eder eder yani. Takip etmeyenler bakmıyor mu sanıyorsunuz?

Soğuduysanız yapacak bir şey yok ama, üç kere görüştünüz diye devam ettirmek zorunda değilsiniz ısınamadım dersiniz olur biter.

ben bu sitede konu açanların yüzde seksenin ağzının dilinin olmadığına kanaat getirdim.
söylesenize açık açık. böyle böyle insanları takip ediyorsun hayırdır diye. spiker takip ediyormuş. bilemeyiz ne amaçla ediyor. sorun ve tepkilerine göre karar verin. kendi kendine küsüp barışan insan eleyen kişileri anlayamıyorum. şimdi benim instamda geçmişten kalma bir sürü insan ekli. bazısını en son 8 sene önce falan görmüşümdür. flörtüm bu kişilerden rahatsız oluyorsa ben ne bileyim?? belki kafasında kurup iletişim kesen insanlar olmuştur. spiker takip etmek bende bi şey çağrıştırmıyor mesela. eskort takip etse onlyfansçı takip etse okey dicem silin gitsin.

Adamı spiker takip etmesi sapıkça bir şey gibi gelmedi. Çıplak kadınları takip etmediği sürece bana göre sorun yok. Bence siz fazla beklentiye girdiğiniz için hayal kırıklığı yaşadınız. Daha flört aşamasınız biraz daha tanıyın olmasa zaten ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X