Flörtün abv

Bir bit yeniği vardır bunun içinde,kesin başka bir kızı gözüne kestirdiyse onun peşinden koşuyordur.
Eski sevgilisini tam atlatamadığı belliydi zaten....... kız da barışmak istiyodu. Yine de benimle görüşmeyi seçti konuştuktan iki gün sonrada kızı instagramdan takipten çıkardı. Eee beyefendi iyi güzel hoş yaptınızda şimdi niye böyle oldu.

Eski sevgilisini tam atlatamadığı belliydi zaten....... kız da barışmak istiyodu. Yine de benimle görüşmeyi seçti konuştuktan iki gün sonrada kızı instagramdan takipten çıkardı. Eee beyefendi iyi güzel hoş yaptınızda şimdi niye böyle oldu.

Kendince sebebi olabilir belkide,çok kafana takma bence değmez çünkü..

Kendince sebebi olabilir belkide,çok kafana takma bence değmez çünkü..
Ya çok sık görüştük üç haftada nerdeyse her gün ve dört saat falan sürdü hepsi. E ister istemez bağlandım gibi bişey oldu. Salağım çünkü. Çocuk tekrar konuşmaya çalışırsa nasıl davranayım normal mi mesafeli mi tripli mi??

Çocuk takibi bırakınca kız bunu fark etti ve yazdı bence. Kıymetli olur çünkü :/ merkür retrosu zaten eski sevgililerin birbirini gereksiz yere hatırladığı abartı bir özlem duyduğu b.ktan bir zaman dilimi :KK51: Ama sevdiğim bir astrolog retroyla gelen retroyla gider demişti ki haklı da bence :D

Bir hafta sabret, bu çocuk sana yazabilir. Yazmazsa da tamamen silmen gerektiğine işarettir...

Çocuk takibi bırakınca kız bunu fark etti ve yazdı bence. Kıymetli olur çünkü :/ merkür retrosu zaten eski sevgililerin birbirini gereksiz yere hatırladığı abartı bir özlem duyduğu b.ktan bir zaman dilimi :KK51: Ama sevdiğim bir astrolog retroyla gelen retroyla gider demişti ki haklı da bence :KK70:

Bir hafta sabret, bu çocuk sana yazabilir. Yazmazsa da tamamen silmen gerektiğine işarettir...
Ay kız üç gün içinde farketti ve o da çıkardı takipten. Kız bizi bir kere beraber gördü ve o günden beri ortalıkta görünmüyor. Kızın bizi gördüğü gün bizimkinin surat beş karış oldu dedim noldu geçiştirdi. Benim de modum düştü hemen sonra o ilgilendi sürekli modum düştü diye. Kız hala ortalıkta yok bizi sevgili sanıyor olabilir. Ahhhh keşke.
Retro yarın bitiyomuş bu arada :p evet bu çocuğa bir hafta veriyorum sanki bana da yazacakmış gibi geliyor ya.

Ay kız üç gün içinde farketti ve o da çıkardı takipten. Kız bizi bir kere beraber gördü ve o günden beri ortalıkta görünmüyor. Kızın bizi gördüğü gün bizimkinin surat beş karış oldu dedim noldu geçiştirdi. Benim de modum düştü hemen sonra o ilgilendi sürekli modum düştü diye. Kız hala ortalıkta yok bizi sevgili sanıyor olabilir. Ahhhh keşke.
Retro yarın bitiyomuş bu arada :p evet bu çocuğa bir hafta veriyorum sanki bana da yazacakmış gibi geliyor ya.

Şimdi seninkinin kafası bi karışmıştır... Belki bir mesaj atma durumu bile olmuştur. Çevrimiçi olma durumu nasıl takip ettin mi hiç?

Dediğim gibi bu saçma sapan kafa karışıklığı geçince seni özleyebilir. Yeni bir adım atma elbette ama takipten çıkarmak, numarasını silmek gibi fevri bir adım da atma. Dikkatini çekmek için yapılan bu tür şeyler işlemez bu tiplerde :)

Şimdi seninkinin kafası bi karışmıştır... Belki bir mesaj atma durumu bile olmuştur. Çevrimiçi olma durumu nasıl takip ettin mi hiç?

Dediğim gibi bu saçma sapan kafa karışıklığı geçince seni özleyebilir. Yeni bir adım atma elbette ama takipten çıkarmak, numarasını silmek gibi fevri bir adım da atma. Dikkatini çekmek için yapılan bu tür şeyler işlemez bu tiplerde :)
Ya zannetmiyorum konuştuklarını hiç. Çevrimiçi durumunu arkadaştan kontrol ediyorum kızın last seen gözükmüyo bende. çok alakalı değil last seenleri açıkcası. bide dün şarkı paylaştım favladı, kızla ben takipleşiyoruz twitterda yani kızın görebileceği bişey. Onunla konuşuyo olsalar favlamazdı diye düşünüyorum. Gerçekten bir kararsızlığı var anlamadım. Tuhaf.

Ya zannetmiyorum konuştuklarını hiç. Çevrimiçi durumunu arkadaştan kontrol ediyorum kızın last seen gözükmüyo bende. Yani çok alakalı değil last seenleri açıkcası. Yani bide dün şarkı paylaştım favladı, kızla ben takipleşiyoruz twitterda yani kızın görebileceği bişey. Onunla konuşuyo olsalar favlamazdı diye düşünüyorum. Gerçekten bir kararsızlığı var anlamadım. Tuhaf.

Afedersin ama adamın flörtü getirdiği şu kabız hale bakar mısın... Sırf bunun için soğusan yeri. Şu an tatlı tatlı konuşuyor olabilirdiniz ama "acaba öyle mi yoksa böyle mi" diye kafa patlatıyorsun.

Afedersin ama adamın flörtü getirdiği şu kabız hale bakar mısın... Sırf bunun için soğusan yeri. Şu an tatlı tatlı konuşuyor olabilirdiniz ama "acaba öyle mi yoksa böyle mi" diye kafa patlatıyorsun.
Çözemedim hiiiiçç çözemediiiimmm . Ama hu sürünmeyi seviyor onu anladım. Geçen gün bişey favlamış hoşlandığı kız ona mesaj atmıcakmış sen hoşlandığım kızsın mesaj atmamalısın tarzı bişeydi. Ay ben buna çok yüz verdim belli ettim ilgilendiğimi ondan soğudu kesin.

Aşık olmadığını biliyorum canım resmen bir heves olarak ilgilendi ve şuan hevesi kaçmış bi şekilde kedi gibi sindi. Ulaşmak isterse tabiki ulaşır herrryerden iki gün önceye kadar böyle değildi. Anlam veremedim. Kendi bilir. Yazmamak için dayanıcam yapıcak bişey yok. Ama baya üzüldüm diyebilirim....... hayal kırıklığı.
Hiç anlam yüklemeye çalışma. Hevesi kaçmıştır, başka biri vardır falan..
Ama kısmet, hayat bu.. Ben nerden nereye geldim bak. Bundan sonra dönüp dönmeyeceğini bilemezsin. Peki en son nasıl ayrıldınız? Bu da bir ihtimal, bir huyunu beğenmemiş, bir şeyine takmış olabilir mi, bir söylediğine falan..?

Yarın sınavım var biliyor ve başarılar bile demedi. Uzaklaşmaya çalışıyor büyük ihtimalle. Valla hayal kırıklığı yaşadım. Salağım ben salaklığıma doymayayım. Yine elime yüzüme bulaştırdım.
Hiç böyle düşünmee canım , sen derslerine odaklan madem böyle yapmaya çalışıyor sende yokmuş gibi davran salak olan sen değilsin direk söylemek yerine kaçan zavallılar

Back
X