Flörtün abv

Ay astroloji doğum haritası deyince koştum geldim bizimkiler nasıl şimdi paylaşımlarına baktım ama pek anlamadım. Mesela benim venüs boğa mars aslan. Erkek arkadaşımın venüs aslan mars terazi. Neyiz biz şimdi bizden bir halt olur mu ehehe.

Bu arada konuyu da dağıtmayım konu sahibine de yorumumu ekleyeyim. Flört aşamasında bir anda yok olan tipler ya ciddi ilişki olacağını anlayınca topuklayan ya da başka bir kızda aklı olup kız yüz verince koşarak kıza giden tiplerdir. İki cinsten de bir yol olmuyor. Boşver derim sen bu oğlanı. Flörtleşecek erkek mi yok keyfine bak. Benimkini bulana kadar kaç erkekle boşa date'e çıktım, flört ettim. Kötüyü bilmeden iyiyi anlayamıyorsun.

Gayet uyumlusunuz arada tutku olmalı :)

Pfff valla zor şeyler yaşamışsınız asla dayanamıyorum bu dengesiz insanlara. Bizimki de şimdi paylaşım yapmış bişey olmuş okulla ilgili sorayım diye yapıyor üzgün yüz falan koymuş. Sorayım mı ne oldu diye.
Valla merak ettim sordum gitti ne oldu diye dün şarkı paylaşmıştım beğenmiş ondan sordum :)) yoksa sormazdım :P uzatmam zaten meraktan sordum meraktan

Öf bişey olmamış ya tuzağa düştük rıza baba. Sorduğumuzla kaldıkkkkkk.

Daha da yazmam no no no

Aa nasıl cevap verdi? Soğuk mu yaptı?

Olmalı derken şu an olan bir şeyi mi kastettin yoksa daha da olmalı arttırın mı diyorsun, ehehe. Teşekkürler. :)

Şu anda olan bir şey yani :) Venüs - mars uyumuna göre tutkulu bir çift olarak yorumladım.. Rica ederimm :KK25:

Aa nasıl cevap verdi? Soğuk mu yaptı?

Şu anda olan bir şey yani :) Venüs - mars uyumuna göre tutkulu bir çift olarak yorumladım.. Rica ederimm :KK25:
Kötü bişey olmamış önceden olan bişey için paylaşım yapmış işte ......... aklıma geldi de yazmış emojisiz. Hmmmm dedim ben de. Of sorayım diye yaptı herhalde anlamadım. Boşuna yazmış oldum gibi bişey oldu.

Kızlar bu falaaddin uygulamasını dün burada okuyunca tekrar indirdim, bu uygulama cinli mi acaba :oha: bana yazdıklarına inanamıyorum ayrıldığım erkek arkadaşımın tr ye yerlesme planı vardı onu bile yazmış. Mesajları okuyor demişler ama hiçbir mesajını saklamadim bu konuyla ilgili de kimseyle konuşmadım.

En bombası da annem bi iş aldı, el boyamasi çeyiz sandığı yapıyor bir yakinimiza. Sadece gold boya ile çalışıyor. Falda yazan şey : sarı renkte el boyamasi desenlerle bezenmis kutu figürü görüyorum :oha: sandık da masanın üzerinde duruyor yanında firca ve sarı boyalar ile. Şoktayım

Kızlar bu falaaddin uygulamasını dün burada okuyunca tekrar indirdim, bu uygulama cinli mi acaba :oha: bana yazdıklarına inanamıyorum ayrıldığım erkek arkadaşımın tr ye yerlesme planı vardı onu bile yazmış. Mesajları okuyor demişler ama hiçbir mesajını saklamadim bu konuyla ilgili de kimseyle konuşmadım.

En bombası da annem bi iş aldı, el boyamasi çeyiz sandığı yapıyor bir yakinimiza. Sadece gold boya ile çalışıyor. Falda yazan şey : sarı renkte el boyamasi desenlerle bezenmis kutu figürü görüyorum :oha: sandık da masanın üzerinde duruyor yanında firca ve sarı boyalar ile. Şoktayım
Offff ben de hemen kahve içeyim ya karışık işler hazır

Offff ben de hemen kahve içeyim ya karışık işler hazır
Valla benim durumla ilgili yazdıkları şaka gibi, anlatsam ancak bu kadar bilebilir, bir tane bile sekme yok dediği her şey şu anki durumu anlatıyor ya valla ürkütücü de bir taraftan  ekşi sözlükte de baktım dün. Biri "saç derim ve saçlarım dökülüyordu doktora gittigim hafta fak bakmıştım bana saç derinde saçlarında dökülme var dikkatli ol dedi" yazmış. Biri de korkup eşinin telefondan sildirmis:KK53:

Abv nedir ya.
Uzun yazmak çok mu zor?
Bu kadar mı yoğunsunuz da kısaltıp yazıyorsunuz?
O kişiden bir cacık olmaz. Hiç ses etmeyin.

Bana niye bu kadar net çıkmıyor ya bana hep genel konuşuyor :D

Bana niye bu kadar net çıkmıyor ya bana hep genel konuşuyor :KK70:
Ben en son nisanda bakmışım o zaman bana da çok genel konusuyordu:KK70: bi de aynı metni arkadaşa yollamış, ayıp ayıp bu kadar da olmaz cık cık cık deyip silmistim övgülere dayanamayıp tekrar yükledim artık ekibe cinli bi arkadaşı mi almışlar n ne yapmışlarsa bildiğin tırstım:KK53:

Ekleme: şimdi baktım bi haberde falaaddin'de yorumları yapay zekanın yaptığını yazmışlar

Uğraşmayın inanın değmez.. Ben yapamıyorum bari siz yapın :) Bir de her şeyin farkında olup, ona rağmen devam etmek istiyor olmamız da biraz ilginç açıkçası :)

Back
X