Yaklaşık 1 aydır flört ettiğim bir beyefendi var(dı).Güzel başlayan sohbetimiz, bir süre sonra karşılıklı çekime dönüştü.Geçen haftasonu bulunduğum şehre geldi ve güzel 3 gün geçirdik.Hatta gelecek planları vs yapmaya başlamıştı ufaktan.
Fakat en büyük anlaşmazlık şu oldu aramızda;kesinlikle erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor.Benim ise kadın arkadaşlarım olduğu kadar 10 seneye yaklaşan gerçekten sadece arkadaşım olan erkekler var.bir kısmı şehirdışında zaten.Ne zaman bu konu açılsa, sesinin tınısı bile değişiyor, asla kabul etmem kırmızı çizgim diyor.Kadını onun kutsalıymış falan.Perşembe akşamı telefonda bu yüzden tartıştık, argümanları o kadar saçma ve ilkel ki.Bir de şu var henüz flört aşamasındayız,daha dün hayatıma dahil olan birinin 10 senedir sağlam dostluğum olan, arada görüşüp çeşitli aktiviteler yaptığım insanlarla birdenbire görüşmemi kestirmeye çalışması canımı sıktı açıkçası.Ben çok özgürlükçüymüşüm o da godoş değilmiş falan.O gece ayrıldık, beni heryerden sildi vs.
Merak ettiğim, ben yanlış mı düşünüyorum?İnsan kendini ve karşısındakini bildikten sonra karşı cinsten arkadaşları olamaz mı?empati yaptığımda saçma saçma yakınlaşmalar görüp hissetmediğim sürece ben arkadaşlarını medenice karşılardım.Siz ne düşünüyorsunuz?Haklı mıyım merak ediyorum