- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi toscanatoscana
kadını kutsalıymış deyince gülmeden nasıl durdunuz yahu.
ikiyüzlü yurdum erkeklerinden biri
ikiyüzlü yurdum erkeklerinden biri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen öylemi yaptın diyemedin mi![]()
kadını kutsalıymış deyince gülmeden nasıl durdunuz yahu.
ikiyüzlü yurdum erkeklerinden biri![]()
Arkadaşlarımın çoğu erkektir ne böyle birşey hissettim ne de böyle bir bakış açısı gördüm yuh amaKendisi gayet medeni olduğunu belirtti hatta bulunduğum şehirde iş bulup birlikte yaşamak istermiş vs.
Dedi ki; “ben çok kıskancım, başka erkek ben yokken benim kadınımı alacak birlikte takılacaklar?Öyle bir şeyi kabul edemem,Kadın erkek muhabbeti b..a sarar bir erkek bir kadınla arkadas olur ama sonu seks ile biter.Kadın duygusaldır, erkek ise avcıdır”
Şok oldum şok..bir taraftan da çok hoşlanıyodum, canım acaip sıkıldı
Çüşşş brrrrr deseydiniz. Öküz ondan anlar çünkü.Kendisi gayet medeni olduğunu belirtti hatta bulunduğum şehirde iş bulup birlikte yaşamak istermiş vs.
Dedi ki; “ben çok kıskancım, başka erkek ben yokken benim kadınımı alacak birlikte takılacaklar?Öyle bir şeyi kabul edemem,Kadın erkek muhabbeti b..a sarar bir erkek bir kadınla arkadas olur ama sonu seks ile biter.Kadın duygusaldır, erkek ise avcıdır”
Kesinlikle haklısınız. Hiç gelemem böyle beylik laflara. Kadınım kutsalımdır nedir yaYaklaşık 1 aydır flört ettiğim bir beyefendi var(dı).Güzel başlayan sohbetimiz, bir süre sonra karşılıklı çekime dönüştü.Geçen haftasonu bulunduğum şehre geldi ve güzel 3 gün geçirdik.Hatta gelecek planları vs yapmaya başlamıştı ufaktan.
Fakat en büyük anlaşmazlık şu oldu aramızda;kesinlikle erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor.Benim ise kadın arkadaşlarım olduğu kadar 10 seneye yaklaşan gerçekten sadece arkadaşım olan erkekler var.bir kısmı şehirdışında zaten.Ne zaman bu konu açılsa, sesinin tınısı bile değişiyor, asla kabul etmem kırmızı çizgim diyor.Kadını onun kutsalıymış falan.Perşembe akşamı telefonda bu yüzden tartıştık, argümanları o kadar saçma ve ilkel ki.Bir de şu var henüz flört aşamasındayız,daha dün hayatıma dahil olan birinin 10 senedir sağlam dostluğum olan, arada görüşüp çeşitli aktiviteler yaptığım insanlarla birdenbire görüşmemi kestirmeye çalışması canımı sıktı açıkçası.Ben çok özgürlükçüymüşüm o da godoş değilmiş falan.O gece ayrıldık, beni heryerden sildi vs.
Merak ettiğim, ben yanlış mı düşünüyorum?İnsan kendini ve karşısındakini bildikten sonra karşı cinsten arkadaşları olamaz mı?empati yaptığımda saçma saçma yakınlaşmalar görüp hissetmediğim sürece ben arkadaşlarını medenice karşılardım.Siz ne düşünüyorsunuz?Haklı mıyım merak ediyorum
Kendisi gayet medeni olduğunu belirtti hatta bulunduğum şehirde iş bulup birlikte yaşamak istermiş vs.
1. Daha 1 aylık tanıdığın 3 gün geçirdiğin flörtün ile 10 yıllık arkadaşlıklarını bir tutma. Örneğin 3 ay sonra flörtün ile ayrıldın. 10 yıllık dostlarını silmiş olacaksın.Yaklaşık 1 aydır flört ettiğim bir beyefendi var(dı).Güzel başlayan sohbetimiz, bir süre sonra karşılıklı çekime dönüştü.Geçen haftasonu bulunduğum şehre geldi ve güzel 3 gün geçirdik.Hatta gelecek planları vs yapmaya başlamıştı ufaktan.
Fakat en büyük anlaşmazlık şu oldu aramızda;kesinlikle erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor.Benim ise kadın arkadaşlarım olduğu kadar 10 seneye yaklaşan gerçekten sadece arkadaşım olan erkekler var.bir kısmı şehirdışında zaten.Ne zaman bu konu açılsa, sesinin tınısı bile değişiyor, asla kabul etmem kırmızı çizgim diyor.Kadını onun kutsalıymış falan.Perşembe akşamı telefonda bu yüzden tartıştık, argümanları o kadar saçma ve ilkel ki.Bir de şu var henüz flört aşamasındayız,daha dün hayatıma dahil olan birinin 10 senedir sağlam dostluğum olan, arada görüşüp çeşitli aktiviteler yaptığım insanlarla birdenbire görüşmemi kestirmeye çalışması canımı sıktı açıkçası.Ben çok özgürlükçüymüşüm o da godoş değilmiş falan.O gece ayrıldık, beni heryerden sildi vs.
Merak ettiğim, ben yanlış mı düşünüyorum?İnsan kendini ve karşısındakini bildikten sonra karşı cinsten arkadaşları olamaz mı?empati yaptığımda saçma saçma yakınlaşmalar görüp hissetmediğim sürece ben arkadaşlarını medenice karşılardım.Siz ne düşünüyorsunuz?Haklı mıyım merak ediyorum
Ahahah çok açık konuşmuşsun maaşallah bam bam bamMadem Osmanlı erkeği kendisi, nikahsız olduğu bir kadının evinde kalmamalı. Sana gelince godoş gvat nutukları çekmiş ama senin eve postu sermekten de geri kalmamış bizi yemesin![]()
Ahahah çok açık konuşmuşsun maaşallah bam bam bamben nezaketle dile getirmiş idim oysa
![]()
Yeni çıkmadılar canım ezelden beri varlar maalesef
Bir de bu tip çıktı çok modernim havalarında takılıp sorumluluk almak istemeyen tiplerAvrupalı biriyle tanımak için evlenmeden önce birlikte yaşarım ama bizimkilerin derdi modernlik falan değil, adam olmaktan kaçmak. Valla uyanık olun kızlar bu modernizm ayaklarını yemeyin
![]()
Sepetle bu kekoyu.Yaklaşık 1 aydır flört ettiğim bir beyefendi var(dı).Güzel başlayan sohbetimiz, bir süre sonra karşılıklı çekime dönüştü.Geçen haftasonu bulunduğum şehre geldi ve güzel 3 gün geçirdik.Hatta gelecek planları vs yapmaya başlamıştı ufaktan.
O zihniyetlerini bildiği erkeklerle aynı b.ku rahat yiyemeyecek sizin erkek arkadaşlarınız varken.Aslında Osmanlı erkeği vs.değil,bayağı İzmirde büyümüş medeni bir adam.Kıyafetlerime asla karışmazmış, erkek arkadaşlarım da olabilirmiş arada konuşup mesajlalabilirmişim.
Ama sıkıntısı şu,onlarla buluşup aktivite vs.yapmamı istemiyormuş.Erkekleri biliyormuş zihniyetlerini vs.![]()
Bdv de direnişçi bir abla vardı eşim ibaretimdir diyodu aklıma o geldi ahahahahHiç gelemem böyle beylik laflara. Kadınım kutsalımdır nedir ya![]()