Flörtün Erkek Arkadaş Kıskançlığı

Kendisi gayet medeni olduğunu belirtti hatta bulunduğum şehirde iş bulup birlikte yaşamak istermiş vs.
Dedi ki; “ben çok kıskancım, başka erkek ben yokken benim kadınımı alacak birlikte takılacaklar?Öyle bir şeyi kabul edemem,Kadın erkek muhabbeti b..a sarar bir erkek bir kadınla arkadas olur ama sonu seks ile biter.Kadın duygusaldır, erkek ise avcıdır”
Şok oldum şok..bir taraftan da çok hoşlanıyodum, canım acaip sıkıldı
Arkadaşlarımın çoğu erkektir ne böyle birşey hissettim ne de böyle bir bakış açısı gördüm yuh ama

Kendisi gayet medeni olduğunu belirtti hatta bulunduğum şehirde iş bulup birlikte yaşamak istermiş vs.
Dedi ki; “ben çok kıskancım, başka erkek ben yokken benim kadınımı alacak birlikte takılacaklar?Öyle bir şeyi kabul edemem,Kadın erkek muhabbeti b..a sarar bir erkek bir kadınla arkadas olur ama sonu seks ile biter.Kadın duygusaldır, erkek ise avcıdır”
Çüşşş brrrrr deseydiniz. Öküz ondan anlar çünkü. 🤷‍♀️
Gayet de karşı cinsten arkadaşlarım var. Seks filan da yapmıyoruz. Tekmeyi vurmanıza sevindim, inşallah barışmazsınız.

Zaten başka şehirdeymiş, salla gitsin. Erkek mi yok etrafında? Ben bu farklı şehir olaylarını hiç anlamıyorum ya. Zihniyeti ise aşırı iğrenç. Daha iki günlük adamın resmen hayat tarzına, hayatına müdahalesi aşırı kötü ya. Başkası adına utandım şu an 😂

Yaklaşık 1 aydır flört ettiğim bir beyefendi var(dı).Güzel başlayan sohbetimiz, bir süre sonra karşılıklı çekime dönüştü.Geçen haftasonu bulunduğum şehre geldi ve güzel 3 gün geçirdik.Hatta gelecek planları vs yapmaya başlamıştı ufaktan.
Fakat en büyük anlaşmazlık şu oldu aramızda;kesinlikle erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor.Benim ise kadın arkadaşlarım olduğu kadar 10 seneye yaklaşan gerçekten sadece arkadaşım olan erkekler var.bir kısmı şehirdışında zaten.Ne zaman bu konu açılsa, sesinin tınısı bile değişiyor, asla kabul etmem kırmızı çizgim diyor.Kadını onun kutsalıymış falan.Perşembe akşamı telefonda bu yüzden tartıştık, argümanları o kadar saçma ve ilkel ki.Bir de şu var henüz flört aşamasındayız,daha dün hayatıma dahil olan birinin 10 senedir sağlam dostluğum olan, arada görüşüp çeşitli aktiviteler yaptığım insanlarla birdenbire görüşmemi kestirmeye çalışması canımı sıktı açıkçası.Ben çok özgürlükçüymüşüm o da godoş değilmiş falan.O gece ayrıldık, beni heryerden sildi vs.

Merak ettiğim, ben yanlış mı düşünüyorum?İnsan kendini ve karşısındakini bildikten sonra karşı cinsten arkadaşları olamaz mı?empati yaptığımda saçma saçma yakınlaşmalar görüp hissetmediğim sürece ben arkadaşlarını medenice karşılardım.Siz ne düşünüyorsunuz?Haklı mıyım merak ediyorum
Kesinlikle haklısınız. Hiç gelemem böyle beylik laflara. Kadınım kutsalımdır nedir ya 🤢🤢

Böyle normal erkek arkadaşları kıskanan erkeklerin kendilerine güven sorunu olduğunu düşünüyorum.

Ben aklı başında yetişkin bir insanım. Nerede nasıl davranacağımı, kiminle ne kadar mesafede duracağımı bilirim. Kaç senelik dostumu da değil 2 günlük biri için, isterse kocam olsun, ortada gerçekten bir ayıp, bir yanlış hareketi yoksa silmem.

Hayatımız bize aittir. Bir ilişkiye/ evliliğe girince onlardan önceki hayatımız duman olup uçmuyor. Hayatımızın tamamını saygıyla kabul etmeleri gerekir. Eğer ortada gerçek anlamda rahatsız edici bir şey yoksa dediğim gibi. Bence çok doğru yapmışsınız.

İlişkisi başlayınca sırf sevgilisi istemiyor diye benimle arasına mesafe koyan bir dostum olsaydı, silerdim o kişiyi. Çok net

Madem gvat ve ılık değil koç gibi nikah yapar birlikte yaşamak neyin nesi🤐🤐

Birlikte yaşamaya gelince medeni amma etrafta başka erkek varsa Osmanlı erkeği o nasıl oluyor😁😁😁

Valla sen bilirsin konu sahibesi ister al ister alma alırsan da ıslah et topluma kazandır bu öküzü

Yaklaşık 1 aydır flört ettiğim bir beyefendi var(dı).Güzel başlayan sohbetimiz, bir süre sonra karşılıklı çekime dönüştü.Geçen haftasonu bulunduğum şehre geldi ve güzel 3 gün geçirdik.Hatta gelecek planları vs yapmaya başlamıştı ufaktan.
Fakat en büyük anlaşmazlık şu oldu aramızda;kesinlikle erkek arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor.Benim ise kadın arkadaşlarım olduğu kadar 10 seneye yaklaşan gerçekten sadece arkadaşım olan erkekler var.bir kısmı şehirdışında zaten.Ne zaman bu konu açılsa, sesinin tınısı bile değişiyor, asla kabul etmem kırmızı çizgim diyor.Kadını onun kutsalıymış falan.Perşembe akşamı telefonda bu yüzden tartıştık, argümanları o kadar saçma ve ilkel ki.Bir de şu var henüz flört aşamasındayız,daha dün hayatıma dahil olan birinin 10 senedir sağlam dostluğum olan, arada görüşüp çeşitli aktiviteler yaptığım insanlarla birdenbire görüşmemi kestirmeye çalışması canımı sıktı açıkçası.Ben çok özgürlükçüymüşüm o da godoş değilmiş falan.O gece ayrıldık, beni heryerden sildi vs.

Merak ettiğim, ben yanlış mı düşünüyorum?İnsan kendini ve karşısındakini bildikten sonra karşı cinsten arkadaşları olamaz mı?empati yaptığımda saçma saçma yakınlaşmalar görüp hissetmediğim sürece ben arkadaşlarını medenice karşılardım.Siz ne düşünüyorsunuz?Haklı mıyım merak ediyorum
1. Daha 1 aylık tanıdığın 3 gün geçirdiğin flörtün ile 10 yıllık arkadaşlıklarını bir tutma. Örneğin 3 ay sonra flörtün ile ayrıldın. 10 yıllık dostlarını silmiş olacaksın.

2. Diyelim ki flörtün ile evlendin, şimdiden böyle yapan adam ileride sana hayatı zindan eder. Ne rahat bir şekilde dışarı çıkabilirsin ne de istediğin kişiler ile görüşebilirsin. Çünkü adamın kadınlara karşı güveni yok. Sana da olmayacak.

3. İlişkilerde ister kadın ister erkek olsun, şu kişiyle görüşmeni istemiyorum demesi için o kişinin olumsuzlukları hakkında sağlam delilleri olması lazım ki seni inandırsın. Adam hiçbiriyle görüşme diyorsa adam paranoyaktır. Uzak durmak lazım.

4. Kimsenin senin özgür iradeni yok saymasına izin verme. Seçimlerin Eleştirilebilir ama yasak konulamaz….

Madem Osmanlı erkeği kendisi, nikahsız olduğu bir kadının evinde kalmamalı. Sana gelince godoş gvat nutukları çekmiş ama senin eve postu sermekten de geri kalmamış bizi yemesin 😁😁😁
Ahahah çok açık konuşmuşsun maaşallah bam bam bam 😅 ben nezaketle dile getirmiş idim oysa😂

Ahahah çok açık konuşmuşsun maaşallah bam bam bam 😅 ben nezaketle dile getirmiş idim oysa😂

🙈🙈🙈
Bir de bu tipler çıktı çok modernim havalarında takılıp sorumluluk almak istemeyen tipler 😐 Avrupalı biriyle tanımak için evlenmeden önce birlikte yaşarım ama bizimkilerin derdi modernlik falan değil, adam olmaktan kaçmak. Valla uyanık olun kızlar bu modernizm ayaklarını yemeyin 😶

🙈🙈🙈
Bir de bu tip çıktı çok modernim havalarında takılıp sorumluluk almak istemeyen tipler 😐 Avrupalı biriyle tanımak için evlenmeden önce birlikte yaşarım ama bizimkilerin derdi modernlik falan değil, adam olmaktan kaçmak. Valla uyanık olun kızlar bu modernizm ayaklarını yemeyin 😶
Yeni çıkmadılar canım ezelden beri varlar maalesef

Bittiği daha iyi olmuş. Arkadaşa takılmak nedir nasıl bir kafadır bu.
En yakın arkadaşım erkek, el kadar bebeydik arkadaş olduk beraber büyüdük eşime ne oluyormuş. Yorum dahi yapamaz. Zaten şöyle değil midir, evlenince çember büyür eşimin arkadaşları evlendi eşleri de dahil oldu aramıza benim arkadaşlarımın eşleri de aynı şekilde: kocaman bi aileyiz.
Kutsalım falan bana komik geliyor yahu kabe miyiz biz kutsal olalım. 😀

Sepetle bu kekoyu.

Aslında Osmanlı erkeği vs.değil,bayağı İzmirde büyümüş medeni bir adam.Kıyafetlerime asla karışmazmış, erkek arkadaşlarım da olabilirmiş arada konuşup mesajlalabilirmişim.
Ama sıkıntısı şu,onlarla buluşup aktivite vs.yapmamı istemiyormuş.Erkekleri biliyormuş zihniyetlerini vs. 🤦🏻‍♀️
O zihniyetlerini bildiği erkeklerle aynı b.ku rahat yiyemeyecek sizin erkek arkadaşlarınız varken.

Back
X