Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bargellodaki flowerbomb orjinaline hiç benzemiyor ama çok garip ki bende onun kokusunu orjinalinkinden daha çok sevmiştim..Evet canım d&p de flowerbomb var koduda V1 denedim baktım kokusuna gayet orjinale yakın hoş kokuyor.. Ama ben bargellodaki flowerbombı daha çok beğeniyorum açıkcası
d&p deki daha çok benziyor orjinale :) bargellodaki evet daha farklı orjinalden 1 tık yoğun farklılaşan bir koku belkide banada farklı geldiğinden bargellodakini beğenmişimdir bilemedim ki:) yalnız d&p deki flowerbomb çok kalıcı aşırı kalıcıbargellodaki flowerbomb orjinaline hiç benzemiyor ama çok garip ki bende onun kokusunu orjinalinkinden daha çok sevmiştim..
Al Nuraycımm beğenirsen bende bakayım bu arada la vie est belle ye de bak senin yorumunu merak ediyorumBen alıcam d&p den bi flowerbomb ya
cnm merhaba ben aldım dp den hala kullanıyorum orjinalinide kullandım la vie est belle nın orjinaline çok yakın ve ççok kalıcıAl Nuraycımm beğenirsen bende bakayım bu arada la vie est belle ye de bak senin yorumunu merak ediyorum
Canım bu koku zaten yoğun bir koku olarak biliniyor ve açık parfümünün de bir tık daha yoğun olduğunu duydum boğucu bir koku değil dimi bir de birazcık tarif edebilirmisin?cnm merhaba ben aldım dp den hala kullanıyorum orjinalinide kullandım la vie est belle nın orjinaline çok yakın ve ççok kalıcı
cnm tamda karşımdaydı aldım bi fısladım :)Canım bu koku zaten yoğun bir koku olarak biliniyor ve açık parfümünün de bir tık daha yoğun olduğunu duydum boğucu bir koku değil dimi bir de birazcık tarif edebilirmisin?
cnm tamda karşımdaydı aldım bi fısladım :)Canım bu koku zaten yoğun bir koku olarak biliniyor ve açık parfümünün de bir tık daha yoğun olduğunu duydum boğucu bir koku değil dimi bir de birazcık tarif edebilirmisin?
Tamam o zaman ben en kısa zamanda bakayım umarım bende beğenirim. çok teşekkür ederim paylaşımın içincnm tamda karşımdaydı aldım bi fısladım :)
yok asla boğucu değil ne zaman sıksam mutlaka sorulur
geçen annem diyo çarşıya çıktık
ya kızım öyle güzel bi koku geliyoki burnuma ama nerden geliyo diye
erkek arkadaşımda bayılıyo buna kızlarda soruyo
orjinal kokusunu biliyomusun bilmiyorumki çok etkileyicic bi koku
böyle portakallı ama aynı zamanda tatlımsı karamelizede bi koku ama asla bayıcı bi koku değil
rica ederim cnm umarım beğenirsin hşçklTamam o zaman ben en kısa zamanda bakayım umarım bende beğenirim. çok teşekkür ederim paylaşımın için
Alıcam masumum yaa hala kokuyo kıyafetimde flowerbomb burnuma burnuma geliyor kokusu çok sevdim dün yengem chanel chance almış d&p den bana sevdiğimi bildiği için bugün onu sıktım :) the beat az kaldı bitmek üzere şimdi bide flowerbomb alıcam d&p den bu iki kokuyu çok seviyorum bunları bi süre kullanmak istiyorum :) senin için bakıcam kuzum la vie est belleye demek buda varmış d&p de ay negüzel kokular gelmiş d&p ye yaaAl Nuraycımm beğenirsen bende bakayım bu arada la vie est belle ye de bak senin yorumunu merak ediyorum
Ay ne güzelmiş bende bakmalıyım o zaman hemenhem flowerbomba hem la vie est belle ye bir de the beate bakıcam la vie est belle için seninde yorumunu merak ediyorumbu arada yeni parfümünü de güle güle kullan..Alıcam masumum yaa hala kokuyo kıyafetimde flowerbomb burnuma burnuma geliyor kokusu çok sevdim dün yengem chanel chance almış d&p den bana sevdiğimi bildiği için bugün onu sıktım :) the beat az kaldı bitmek üzere şimdi bide flowerbomb alıcam d&p den bu iki kokuyu çok seviyorum bunları bi süre kullanmak istiyorum :) senin için bakıcam kuzum la vie est belleye demek buda varmış d&p de ay negüzel kokular gelmiş d&p ye yaa
Mutlaka bak fıstığım çok güzel flowerbomb la vie est belleye bakıcam kuzum flowerbomb'la la vie est belleyi birbirine benzetiyorlar aynı chancel chance la coco mademoiselle gibi ama bence hiç benzemiyor.. hatta la vie est belle daha tatlı geliyor bana flowerbomb dan.. d&p deki nasıl mış merak ettim.. bide armani si varmı acaba d&p de ay onada bi bakıyım benAy ne güzelmiş bende bakmalıyım o zaman hemenhem flowerbomba hem la vie est belle ye bir de the beate bakıcam la vie est belle için seninde yorumunu merak ediyorumbu arada yeni parfümünü de güle güle kullan..
Armani si sanırım yok kuzucumhiç duymadım ama bargelloda olabilir.Mutlaka bak fıstığım çok güzel flowerbomb la vie est belleye bakıcam kuzum flowerbomb'la la vie est belleyi birbirine benzetiyorlar aynı chancel chance la coco mademoiselle gibi ama bence hiç benzemiyor.. hatta la vie est belle daha tatlı geliyor bana flowerbomb dan.. d&p deki nasıl mış merak ettim.. bide armani si varmı acaba d&p de ay onada bi bakıyım ben
hadi ya olsun flowerbombla idare ederiz d&p si yi yapana kadar gidip almam lazım bitane flowerbomb allahım aklımda kaldı yaaArmani si sanırım yok kuzucumhiç duymadım ama bargelloda olabilir.
bende bakmak için sabırsızlanıyorumhadi ya olsun flowerbombla idare ederiz d&p si yi yapana kadar gidip almam lazım bitane flowerbomb allahım aklımda kaldı yaa
Flowerbomb cu olucaz bu gidişle balımbende bakmak için sabırsızlanıyorum