Flucan kullananlar

evet canım yani tam içine değil ama sonuçta ne biliyim bebek pişik kremi diye sürüyorum. ara verdiğimde de geçmedi sanki orda bir yara,tahriş yada sivilcemsi bişiy var. bende panik atak var hemen çok panik oluyorum doktor korkum da var :KK43:
Ay tam beni anlatmissiniz korkuyorum panik atakta var gidemedim de... dediginiz gbi tahris olmus yada sivilce de degilde puturtu var gibi tek tarafinda cozum bulabildiniz mi? Bu arada ilik bir su hazirlayin legene bir iki yemek ksg kdr organik elma sirkesi oturun 15-20 da kasinti yanma hissini alıyor bana en son gittigimde jinekolg onermisti.. su sirun icinde giderim umarim 🙄

Ay tam beni anlatmissiniz korkuyorum panik atakta var gidemedim de... dediginiz gbi tahris olmus yada sivilce de degilde puturtu var gibi tek tarafinda cozum bulabildiniz mi? Bu arada ilik bir su hazirlayin legene bir iki yemek ksg kdr organik elma sirkesi oturun 15-20 da kasinti yanma hissini alıyor bana en son gittigimde jinekolg onermisti.. su sirun icinde giderim umarim 🙄
canım gittim o zaman doktora korkumu yenip. ben kendi adıma ordaki hassasiyeti ve iltihap durmunu kefirle geçirdim. her gün bir bardak kefir iç ama sade olandan . yni çözüm probiyotikte 🌸

Ay darisi basima inslllah dr ye gitme konusunda gecmis olsun bu arada... ne dedi peki dr teshis olarak ozel degilse ☺️
akut vajinit geçirmişm, ben normalde genital bölgeye ağda yaptırıyorum ama pndemide nisan mayıs ayı gibi kuaförler kapalı olduğu için hep jilet yaptım. dışardaki tahriş içeriyi de etkilemiş olabilir dedi doktor. bir de çok sık duş alıp o bölgeye su tutardım. sabun falan değdirmezdim ama yine de sanırım oranın ph dengesini bozmuşum. yani sonuç olarak tabiki hijyen önemli ama dozunda :)

akut vajinit geçirmişm, ben normalde genital bölgeye ağda yaptırıyorum ama pndemide nisan mayıs ayı gibi kuaförler kapalı olduğu için hep jilet yaptım. dışardaki tahriş içeriyi de etkilemiş olabilir dedi doktor. bir de çok sık duş alıp o bölgeye su tutardım. sabun falan değdirmezdim ama yine de sanırım oranın ph dengesini bozmuşum. yani sonuç olarak tabiki hijyen önemli ama dozunda :)
Ay gecmis olsun cok onemli bir durum olmadigna sevindim bende evde kendim agda yapiyorum acikca o zaman tahris etmis olabilecegimi dusunmustum oturdu suan aklimda tsk ederim cvp verdiginiz icin

Back
X