FMF HASTALARI VE GEBELİK ...

polyanna_30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
258
210
fmf li olupta hamile kalan arkadaşlarım gebelik süreciniz nasıl geçti ve ilacınızı kullandınız mı bu dönemde ..

2kez is yerinde mini ataklar geçirdim. İlaç kullanmiyorum ben. Sadece çok stres yaparsam atagin geldiğini hissedip rahatlatmaya calisiyorum.
İlacin bebeğe zarari yokmuş bu arada önceden arastirnistim

2kez is yerinde mini ataklar geçirdim. İlaç kullanmiyorum ben. Sadece çok stres yaparsam atagin geldiğini hissedip rahatlatmaya calisiyorum.
İlacin bebeğe zarari yokmuş bu arada önceden arastirnistim
canım doktorun mu kullanma dedi yoksa sen kendi isteğinle mi kullanmıyorsun..ben tüp bebek yaptıracağım önümüzdeki ay.doktorlar kararsız kaldılar kullanıp kullanmamamda.kadın doğumcular kullanma diyor. romatologlar kullan diyor genetik bölümü farmakologlar da sen bilirsin zararlarını göz önünde tut seçim senin diolar.kafam karıştı napmalıyım bilemedim.araştırmalarıma göre genelde kullanıyorlar ama.

Canim ilacin zarari yok diye biliyorum. Ben kendimi psikolojik olarak rahat tuttuğum müddetçe atagim olmuyor. İlaca hic baslamadim.
Ama senin yerinde olsaydim önce vücut detoksu yapardim.yani bebek için bedenini hazirlardim.sonra ilaçla devam ederdim. Allaha emanet et canim.bana tüp bebekten başka Care yok dediler bak verdi Rabbim. Benim başka sikintilarim vardi bebek olmuyordu

Merhaba ben tup bebekle 8+5 hamileyim fmf hastasıyım aynı zamanda ve şuan atağım başlıyor oyle hissediyorum çok kotuyum çok korkuyorum bişey olmaz inşallah bebeğime

merhaba ben de 22 haftalık hamileyim. iki farklı doktor görüşü ile ilk 3 ay ilacımı bıraktım. 4.aydan itibaren günde 1 adet olarak kullanmaya devam ettim(normalde 2 içiyordum). ilacı bıraktıktan sonra biraz sıkıntı yaşadım, çok sık ağrılarım oldu. ama başlar başlamaz normalde döndüm. ilacın bebekler üzerinde kanıtlanmış bir zararı yok bildiğim kadarıyla. ama bu durum bizler için gerçekten zor

Kizlar bende fmf hastasiyim ve zarari yok nasil aliyosan hamile kalirsan oyle al farketmez dediler ve size tavsiyem ilacinizi alin ben colcium aliyorum ve cok sukur atagm cok azaldi

Kızlar bende hamileyim fmf hastasıyım günde 2tane kullanıyorum doktorlar ilaca devam etmemi söylüyorlar ama korkuyorum bebeğime zararı olur mu içim rahat etmiyor

X