Kolsin kullanıyorum sabah-aksam doktor devam etmemi önerdi. Şimdiden atağım başladı, muhtemelen hastalıgımın hamilelikle kötüleşeceğini söylediler. Hastaneye yatış yapılabiliyormuş karın ağrılarım artarsa. Aramızda fmf olup hamile olan,sağlıklı doğum yapan varsa morale çok ihtiyacım var çok üzülüyorum
Çoook geçmiş olsun. Ablamda var, gebelikte 2 kez atak geçirmiş ama o dönemler fmf olduğunu bilmiyordu, ilaçsız geçti yani ve ataklar yüzünden bebeğinde hiçbir sorun yaşamadıbende fmf hastasıyım günlük 3 tane kullanıyorum merak edıyorum gelecek cevapları
Ben varım hamileliğim boyunca ilacımı kullandım bir sıkıntı olmadı stres yapma ilacını aksatma.Kolsin kullanıyorum sabah-aksam doktor devam etmemi önerdi. Şimdiden atağım başladı, muhtemelen hastalıgımın hamilelikle kötüleşeceğini söylediler. Hastaneye yatış yapılabiliyormuş karın ağrılarım artarsa. Aramızda fmf olup hamile olan,sağlıklı doğum yapan varsa morale çok ihtiyacım var çok üzülüyorum
Benim crpm normalde de pek yükselmiyor ağır bir atak olmadıkça. Düşük çıktı son atağımda da şükür ama kolsin kullanıyorum. Bazen hastalık hamilelikte remisyona girebiliyormuş umarım tekrar atak yaşamamHanımlar atakta crpniz kaç çıkıyor kan verdiniz mi hiç atak anında
Benimde yükselmezdi hatta 5 senedir hiç atak yaşamadım hamilelikte çok güzeldi şimdi 10ay sonra atak geçirdim ve çok büyük bi ataktı öldüm resmen hala çok kötüyüm dün dah kötüymüşüm cep 65ti ve çok korktum açıkçasıBenim crpm normalde de pek yükselmiyor ağır bir atak olmadıkça. Düşük çıktı son atağımda da şükür ama kolsin kullanıyorum. Bazen hastalık hamilelikte remisyona girebiliyormuş umarım tekrar atak yaşamam
maşşalah Allah şifa versın inşallah hepimizeÇoook geçmiş olsun. Ablamda var, gebelikte 2 kez atak geçirmiş ama o dönemler fmf olduğunu bilmiyordu, ilaçsız geçti yani ve ataklar yüzünden bebeğinde hiçbir sorun yaşamadı
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız içinBen varım hamileliğim boyunca ilacımı kullandım bir sıkıntı olmadı stres yapma ilacını aksatma.
Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çokk teşekkürler, içime öyle su serpildi ki oh beÇoook geçmiş olsun. Ablamda var, gebelikte 2 kez atak geçirmiş ama o dönemler fmf olduğunu bilmiyordu, ilaçsız geçti yani ve ataklar yüzünden bebeğinde hiçbir sorun yaşamadı
Hamileyken ilaç kullanıyor muydunuz? Benim böbrek değerlerimde hiçbir sıkıntı yokken dün geçirdiğim atakta ilk kez yüksek çıktı sanırım zaman geçtikçe farklı şeyler olabiliyorBenimde yükselmezdi hatta 5 senedir hiç atak yaşamadım hamilelikte çok güzeldi şimdi 10ay sonra atak geçirdim ve çok büyük bi ataktı öldüm resmen hala çok kötüyüm dün dah kötüymüşüm cep 65ti ve çok korktum açıkçası
Hangi değeriniz yüksekti evet hep ilaçlarımı içtim düşük olmasın diyeHamileyken ilaç kullanıyor muydunuz? Benim böbrek değerlerimde hiçbir sıkıntı yokken dün geçirdiğim atakta ilk kez yüksek çıktı sanırım zaman geçtikçe farklı şeyler olabiliyor
Valla benm hamileliğim çok rahat geçti günde 1 adet kolşisin dispet kırmızı kutu içiyordum hiç atak geçirmedim. Ama doğumdan sonra dün çok feci bi atak geçirdim hatta şuanda da ağrım var. Korkma seninki de çok güzel geçecek buna inanıyorumKolsin kullanıyorum sabah-aksam doktor devam etmemi önerdi. Şimdiden atağım başladı, muhtemelen hastalıgımın hamilelikle kötüleşeceğini söylediler. Hastaneye yatış yapılabiliyormuş karın ağrılarım artarsa. Aramızda fmf olup hamile olan,sağlıklı doğum yapan varsa morale çok ihtiyacım var çok üzülüyorum
E gfr böbrek değerimHangi değeriniz yüksekti evet hep ilaçlarımı içtim düşük olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?