• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fmf hastalığı ve hamilelik

afitap06

Her şey güzel olacak :)
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
2.870
1.173
373
Kolsin kullanıyorum sabah-aksam doktor devam etmemi önerdi. Şimdiden atağım başladı, muhtemelen hastalıgımın hamilelikle kötüleşeceğini söylediler. Hastaneye yatış yapılabiliyormuş karın ağrılarım artarsa. Aramızda fmf olup hamile olan,sağlıklı doğum yapan varsa morale çok ihtiyacım var çok üzülüyorum

Kolsin kullanıyorum sabah-aksam doktor devam etmemi önerdi. Şimdiden atağım başladı, muhtemelen hastalıgımın hamilelikle kötüleşeceğini söylediler. Hastaneye yatış yapılabiliyormuş karın ağrılarım artarsa. Aramızda fmf olup hamile olan,sağlıklı doğum yapan varsa morale çok ihtiyacım var çok üzülüyorum
bende fmf hastasıyım günlük 3 tane kullanıyorum merak edıyorum gelecek cevapları
Çoook geçmiş olsun. Ablamda var, gebelikte 2 kez atak geçirmiş ama o dönemler fmf olduğunu bilmiyordu, ilaçsız geçti yani ve ataklar yüzünden bebeğinde hiçbir sorun yaşamadı❤️

Ben varım hamileliğim boyunca ilacımı kullandım bir sıkıntı olmadı stres yapma ilacını aksatma.
Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️💐

Hanımlar atakta crpniz kaç çıkıyor kan verdiniz mi hiç atak anında
Benim crpm normalde de pek yükselmiyor ağır bir atak olmadıkça. Düşük çıktı son atağımda da şükür ama kolsin kullanıyorum. Bazen hastalık hamilelikte remisyona girebiliyormuş umarım tekrar atak yaşamam

Benim crpm normalde de pek yükselmiyor ağır bir atak olmadıkça. Düşük çıktı son atağımda da şükür ama kolsin kullanıyorum. Bazen hastalık hamilelikte remisyona girebiliyormuş umarım tekrar atak yaşamam
Benimde yükselmezdi hatta 5 senedir hiç atak yaşamadım hamilelikte çok güzeldi şimdi 10ay sonra atak geçirdim ve çok büyük bi ataktı öldüm resmen hala çok kötüyüm dün dah kötüymüşüm cep 65ti ve çok korktum açıkçası

Benimde yükselmezdi hatta 5 senedir hiç atak yaşamadım hamilelikte çok güzeldi şimdi 10ay sonra atak geçirdim ve çok büyük bi ataktı öldüm resmen hala çok kötüyüm dün dah kötüymüşüm cep 65ti ve çok korktum açıkçası
Hamileyken ilaç kullanıyor muydunuz? Benim böbrek değerlerimde hiçbir sıkıntı yokken dün geçirdiğim atakta ilk kez yüksek çıktı sanırım zaman geçtikçe farklı şeyler olabiliyor

Hamileyken ilaç kullanıyor muydunuz? Benim böbrek değerlerimde hiçbir sıkıntı yokken dün geçirdiğim atakta ilk kez yüksek çıktı sanırım zaman geçtikçe farklı şeyler olabiliyor
Hangi değeriniz yüksekti evet hep ilaçlarımı içtim düşük olmasın diye

Valla benm hamileliğim çok rahat geçti günde 1 adet kolşisin dispet kırmızı kutu içiyordum hiç atak geçirmedim. Ama doğumdan sonra dün çok feci bi atak geçirdim hatta şuanda da ağrım var. Korkma seninki de çok güzel geçecek buna inanıyorum

Ben doğurdum hatta doğurunca özel laba direkt bebeğimin kanını gönderdim fmf taraması yaptırdım emzirmede de hamileyken de kullandım günde 3 4 kere. Atak geçirmedim hiç. Güvenli değil çok araştırma yok ama yapacak bir şey yok kullanıyorum. İlk bebeğimi kaybettim 11. Haftada doktor sebep olabilir demişti

Back
X