Fndk kurdu burnum birinci ayn doldurdu:))

ela12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
136
2
96
Ankara
arkadaşlar ameliyatımın üstünden tam bir ay geçti,her geçen gün şekli hep olumlu yönde değişiyor ve gerçekten çok mutluyum.yeni resimler ekledim albümlerde.karar verme sürecinde kk üyelerinin çok fazla etkisi olması sebebiyle,iyileşme sürecimi de sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.hepinize teşekkürler...

Hayatım çok güzel olmuş çok beğendim hatta bayıldım Allah nazarlardan saklasın..
Doktorun kimdi acaba ? Daha bi gençleşmişsin opuyorumnanaktan

canım burnun muhteşem olmuş kıskandım walla benimde 1 ay olcak ama hiçbir değişiklik göremiyorum
güle güle kullan canım

:)pinokyocum çok teşekkür ediyorum,seninde bekliyoruz fotolarını,iyi haberlerini canım.

berlinacım çok teşekkür ediyorum,seninde gayet hoş olmuş,çok yakışmış yüzüne.resimlerine yorum yazamadım malum msj sayısımsj sayım dolsun diye butun konulara atlıyorum sorma:))

çok güzel görünüyor....hakikaten fındık kurdu :))) darısı başımıza artık...güle güle kullan canım...

ben göremiyorum ,sanırım arkadaş listende yokum diye :gitme: yorum yapamıycam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…