• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fobby haline geldi derdim. ..

Sadece inofolik ve yardımcı 1-2 besin takviyesi bir de tabii tam yumurtlama döneminde ilişki. Bunlar sonuç getirmedi halen

Yonlendirmeniz için teşekkürler. Evet usg ve aşılama önerildi hatta yarın gidip görüşücez, bir değil de birkaç doktora danisiyoruz, hepsi de ciddi sorun görmedikleri çiftlerde müdahalesiz denemelerin sağlıklı olduğunu söyleyip duruyorlar. Bana kalsa ilk aydan müdahaleye başlardım :KK43:

Benim de yaşım 33. 8 aydır deniyoruz. Kardeşimin eşi kadın doğumcu. Onun dediği 30 yaş öncesi için 1 yıl denemelerde olmaması normal 30 yaş üstü içinse 6 ay. Belki aşılama için erken olabilir ama usg için ne biliyim yumurta sayımı için erkek değil. Bunlar önlem aslında. Hormonlarınıza falan baktırın derim.

Bir de benim mesajımın altında cevapla var. Ona basıp yazarsanız bana bildirim geliyor. O zaman cevabınızı görme ihtimalim daha yüksek.

Benim de yaşım 33. 8 aydır deniyoruz. Kardeşimin eşi kadın doğumcu. Onun dediği 30 yaş öncesi için 1 yıl denemelerde olmaması normal 30 yaş üstü içinse 6 ay. Belki aşılama için erken olabilir ama usg için ne biliyim yumurta sayımı için erkek değil. Bunlar önlem aslında. Hormonlarınıza falan baktırın derim.

Bir de benim mesajımın altında cevapla var. Ona basıp yazarsanız bana bildirim geliyor. O zaman cevabınızı görme ihtimalim daha yüksek.
Caninfistigi sayenizde öğreniyorum tesekkurler:) dediğiniz yerde konumu da açtım. Bahsettiğiniz işlemler yapıldı zaten. Hormon sonuçlarım iyi. Yumurta rezervleri yaşıma göre çok çok iyi olduğu söylendi. Yumurta takibi yapılıyor yumurtalar normal büyüyor şükür. En son tupler acik gorunuyor ama usg de fayda var denildi. Eşimde de bir engel olmadığı soylendi fakat o zaman neden tutmuyor. Mesele zaten beklemek için yasin uygun olmamasi

ISSIZZ merak ettim durumun belli oldu mu? İnşallah hamilesindir. Iyi geceler arkadaslar ben yeni uyeyim, ilk kez yaziyorum burada. Yaklaşık 21 aylık evliyim ve 6 aydır da bebek için çalışıyoruz. İlk yılımızda farklı sağlık sorunlarıyla uğraştığımız için bebeği ertelemek zorunda kalmıştık. Tam bebek için hazır olduk bu kez de o gelmiyor doktorlar bende bir sorun olmadığını, eşimde de ciddi bir sorun olmadığını ancak sperm hızının arzu edilenden biraz daha az olduğunu soyleyerek, birkaç ay daha deneyip sonuç beklememizi önerdiler. Ancak ben 36, eşim 40 yaşında. Yasimizdan dolayı stres yoğun. Bu 6. ayda belki de psikolojik olarak birçok belirtiyi hissetmeye başladığım anda kırmızılar yine geldi ve gerçekten yıkıldım. Kafam hep bu konuyla meşgul. Ya olmazsa kaygısı çok yoğun. Benimle aynı durumda olup, bu stresi yenip hamile kalanlar var mı varsa nasil basardiniz merak ediyorum. Neye tutunup sabretmeliyiz. Her geçen ay büyüyor gözümde bu durum.. Allah kimseye aratmasın, her isteyenin kucağına bebeğini nasip etsin inşallah.

henüz nasip olmadı. .
ama güzel gelişmeler var çok şükür. .
eşimin Varikosel düzeldi Sperm değerleri yüksek çok şükür. .
benimde herseyime bakıldı normal olduğu söylendi. .Perşembe günü son olarak hsg yapılacak. . inşallah tüp lerde açıktır. ..
sen ne durumdasin canım. ?

henüz nasip olmadı. .
ama güzel gelişmeler var çok şükür. .
eşimin Varikosel düzeldi Sperm değerleri yüksek çok şükür. .
benimde herseyime bakıldı normal olduğu söylendi. .Perşembe günü son olarak hsg yapılacak. . inşallah tüp lerde açıktır. ..
sen ne durumdasin canım. ?

Sevindim canim Allah emeklerinin sonunu getirir umarim. HSG yaptirdiginda deneyimini paylaşırsan çok sevinirim, ben de yaptırıcam, çok fazla bilgim yok.

paylaşırım inşallah. . inşallah olumlu sonuç alırım da. . çok korkuyorum hsg den neden bilmem içimde bi ses kapalı olduğunu söylüyor. . sınavım devam edecek gibi hissediyorum. . çok yiprandim artık allah sonumuzu Hayır etsin inşallah. ..ve isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsun Rabbim. .

paylaşırım inşallah. . inşallah olumlu sonuç alırım da. . çok korkuyorum hsg den neden bilmem içimde bi ses kapalı olduğunu söylüyor. . sınavım devam edecek gibi hissediyorum. . çok yiprandim artık allah sonumuzu Hayır etsin inşallah. ..ve isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsun Rabbim. .
Amin inşallah.. içini ferah tut, hep olumlu düşün. Tüpler kapalı bile olsa HSG sırasında doktorun açma ihtimali yüksek. Kısmetimizde varsa illa bir şekilde olacak canım, inşallah vardır. Allah herşeyin hayırlısını versin..

Caninfistigi sayenizde öğreniyorum tesekkurler:) dediğiniz yerde konumu da açtım. Bahsettiğiniz işlemler yapıldı zaten. Hormon sonuçlarım iyi. Yumurta rezervleri yaşıma göre çok çok iyi olduğu söylendi. Yumurta takibi yapılıyor yumurtalar normal büyüyor şükür. En son tupler acik gorunuyor ama usg de fayda var denildi. Eşimde de bir engel olmadığı soylendi fakat o zaman neden tutmuyor. Mesele zaten beklemek için yasin uygun olmamasi

Aslında her şeye bakılmış ne güzel. Ama eminim etraftan da çok duymuşsunuzdur stres bunun can düşmanı. İnsanlar çabaladıkça gün saydıkça olmuyor. Gerek kadınlar kulübünde gerek çevremde çok hikaye duydum, ne zaman amaaan olmuyor deseler, ne zaman olmuyor ne yapalım hadi bir tatile çıkıp kafa dinleyelim deseler çocukları o zaman diliminde olmuş insanların. Mühim olan bunu dert etmemeyi başarabilmek sanırım. Hah o nasıl yapılıyor onu bilemedim işte. Ben de beceremedim henüz :)

birincisi: fobby değil, fobidir o. fobby olsa duramazdın.
ikincisi affetmeyiz. biz adet olmuyoruz, bizimkinden kan değil çiçek akıyor. ne pis kadınmışsın. ben affetmiyorum.
tövbeler tövbesi yarabbim.

hep dua ederim allah evladı yokluğunda aratmakla varlığında sağlığıyla kimseyi sınamasın inşallah.
allah tez zamanda bebişini kucağına versin. bence doktora gidip bir kan testi yaptır ve bu kadar çok istiyorsanız tedavi süreçleri ile ilgili konuşmalısın.

ayrıca cinsellik adet görme sağlık konularındaki ÇOK AFFEDERSİNİZ tabularınızı bi yıkın bağyanlar.
cinsetçilik böyle böyle oluyor.
bak anne olacaksın allahın izniyle. gelecek nesli analar yönlendirecek.

Aslında her şeye bakılmış ne güzel. Ama eminim etraftan da çok duymuşsunuzdur stres bunun can düşmanı. İnsanlar çabaladıkça gün saydıkça olmuyor. Gerek kadınlar kulübünde gerek çevremde çok hikaye duydum, ne zaman amaaan olmuyor deseler, ne zaman olmuyor ne yapalım hadi bir tatile çıkıp kafa dinleyelim deseler çocukları o zaman diliminde olmuş insanların. Mühim olan bunu dert etmemeyi başarabilmek sanırım. Hah o nasıl yapılıyor onu bilemedim işte. Ben de beceremedim henüz :)

Siz kac yillik evlisiniz? Yapildi mi testler? Nasil durum? Benim hiç bu konularda acele etmek gibi bir kaygım olmadı. Eşim de ben de rahat insanlarız :) ilk sene bazı tanidiklar aman çocuk yapın dedi hiç aldiris etmedik, kısmette varsa olur dedik. Denemeye basladigimiz ilk aylarda da hiç aklımda yoktu, regl olduğumda aklıma geliyordu, bu ay da olmadı deyip geçiyordum. Eşime sorsan yurtdışı gezilerini çok sever, bu sene de falanca yeri gezip sonra mi çocuk düşünsek diyen bir insandır. Bu rahatlıkla olsa ilk bizimki olurdu inan:) kaldı ki çok yakınım 42 yaşında doğum yapti, kaygıları çok yüksekti, daha evlenmeden eşiyle doktor kapıları aşındirmaya başladılar, tamamen bebeğe odaklılardi, ilk ayda kanamayı görünce gözyaşları doktu bunalıma girdi, ve bu ortamda ikinci ayda hop hamile kaldi. Allahın bir mucizesi.. dünya tatlısı bir çocuğu var şimdi. Doktorlar stres yuzundendir dese de, fiziksel bir sorun yoksa stresin çok etkisi olmadığını düşünmeye başladım. Eli ayağı dolaşıp hayatı zehir edecek kadar stres her türlü sağlığa zarar tabi. Ama belli yaşı geçince "aman olur nasılsa boşver" denmiyor ki..

Back
X