Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 yenmek istiyorum ama olmuyo bir türlü, böcekler fln kabusum zaten, gece sivrisinek aln varsa mesela odada kulağıma gircek diye çok korktuğumdan çok sıcak bile olsa mutlaka kulaklarımı kapatırım. kelebekten bile korkar mı insan ya, uğurböceğini fln da öyle elime alamam
 yenmek istiyorum ama olmuyo bir türlü, böcekler fln kabusum zaten, gece sivrisinek aln varsa mesela odada kulağıma gircek diye çok korktuğumdan çok sıcak bile olsa mutlaka kulaklarımı kapatırım. kelebekten bile korkar mı insan ya, uğurböceğini fln da öyle elime alamam  ki bunlar böyleyken zaten kedidir köpektir falan hiç yaklaşamıyordum, hatta sokakta görürsem öbür sokaktan ya da yolun karşısından geçiyordum ama artık alıştım gibi. en fazla bir iki köpeği sevmişimdir hayatımda bu kadar
 ki bunlar böyleyken zaten kedidir köpektir falan hiç yaklaşamıyordum, hatta sokakta görürsem öbür sokaktan ya da yolun karşısından geçiyordum ama artık alıştım gibi. en fazla bir iki köpeği sevmişimdir hayatımda bu kadar 
 sevgiler..
 sevgiler..karanlıkta ve loş ışıkta asla oturamam evime bunun için bol ışıklı avize taktırdım bunun neresi romantiklik halen anlamış değilimkafamçokkarıştı