Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 Pirobilem şu sil anam sil kurban olsun kelimeler sana artık hanım mıydı bay mıydı amca mıydı rakun muydu !Zaten sanal ortam amacın o siteyi canlandırmak düzeni sağlamak felan..Niye birine kafayı bu kadar takıyon anam bana ne derim ben olsam düzgün cümleler kurduktan sonra istedigini yaz di mi?Kafayı bi taktı sildi nikimi kendi kendine bi şeyler yapıyo o eğlendiğini sanırken ben eğleniyorum güler misin ağlar mısın?İlkin üyelerin profil bilgilerine bakıyordum ki hemen on line oluyorlardı öyle dank ettim..
 Pirobilem şu sil anam sil kurban olsun kelimeler sana artık hanım mıydı bay mıydı amca mıydı rakun muydu !Zaten sanal ortam amacın o siteyi canlandırmak düzeni sağlamak felan..Niye birine kafayı bu kadar takıyon anam bana ne derim ben olsam düzgün cümleler kurduktan sonra istedigini yaz di mi?Kafayı bi taktı sildi nikimi kendi kendine bi şeyler yapıyo o eğlendiğini sanırken ben eğleniyorum güler misin ağlar mısın?İlkin üyelerin profil bilgilerine bakıyordum ki hemen on line oluyorlardı öyle dank ettim..  bir siteye daha girmiştim ordada bu inanır mısın! inanmazsın..:44:Herkeş birbirine gıcık bu dünyada internette bile gıcıklar sevin yavrılar birbirinizi yemeyin havuç yiyin Öpüyorum yanaktan Yerim seni ben cadıarzu!..
 bir siteye daha girmiştim ordada bu inanır mısın! inanmazsın..:44:Herkeş birbirine gıcık bu dünyada internette bile gıcıklar sevin yavrılar birbirinizi yemeyin havuç yiyin Öpüyorum yanaktan Yerim seni ben cadıarzu!..

Ahhh ah! sen mutsuzsun ben mutsuzum bak o da mutsuz onlar da mutsuz kimse mutlu değil..Bir Ajda Pekkan şarkısyla noktalıyorum ama sözleri tam hatırlayamadım.:44:
Ahhh ah! sen mutsuzsun ben mutsuzum bak o da mutsuz onlar da mutsuz kimse mutlu değil..Bir Ajda Pekkan şarkısyla noktalıyorum ama sözleri tam hatırlayamadım.:44:Kapalı yerde kalmaktan
otobüsün virajlara hızlı girmesi beni öldürüyo virajda saga yatıyosa ben sola yatıyorum sanki saga yatarsam devrilicek diye elim ayagım boşalıyo ya
bide canları çıkasıca çekirgelerden nefret ediyorum görünce yanımda kim varsa ona vura vura bagırıp aglıyorum elimde degil napim
 O derece korkarım..
 O derece korkarım..
Ben de kansere yakalanma ve dr a gitmekten korkma var.Cipralexe başladım yarın 2 hafta olacak....İlaçtan midem arada bulanıyor iştahım kesildi acaba midemde kötü bişey mi var diye kuruyor ve çok mutsuz oluyorum.Dersiniz git dr a rahatla yaptır tetkikleri...Ama dr a gitme ve kötü bişey duyma korkusundan gidemiyorum.Kısır döngüdeyim...Ne söylense ikna olamıyorum.Bu bir fobiymiş bakalım ilaç yardımcı olacak mı bekleyeceğim.....sevgiler....
 4 yildir yenemedim bu korkuyu surekli dua okuyorum ve diken uzerinde oturuyorum offf uyku ilacida almiyorum alsam ii olcak aslinda:18: ya simdi bisey olursa diye icimde bisey beni olduruyo..
 4 yildir yenemedim bu korkuyu surekli dua okuyorum ve diken uzerinde oturuyorum offf uyku ilacida almiyorum alsam ii olcak aslinda:18: ya simdi bisey olursa diye icimde bisey beni olduruyo..
ucaktan cok korkuyorum hele ilk havalaninca iyy
ama mecburen biniyorum yurtdisinda yasadigim icin4 yildir yenemedim bu korkuyu surekli dua okuyorum ve diken uzerinde oturuyorum offf uyku ilacida almiyorum alsam ii olcak aslinda:18: ya simdi bisey olursa diye icimde bisey beni olduruyo..
bocekler
deprem
yukseklik
fareler
tusunami
gok gurultusu

tv de bir programda korkularinizin uzerine gitmezseniz yenemezsiniz demisti...:44: