- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Mukremin_n
-
doğru yerdesinde acımasız editökrler başka yere taşır şimdi.. vicdan yokki kimsede bende açtım bu konuyu hemen başka yere attılar.. böyle konuları en çok okunan yerlerde bırakmaları lazım..iyi geceler hanımlar..
Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum bölüm kurallarını okudum ama sanıyorum şuan illegal bir şey yapmıyorum.
Bana bir mail gelmiş fok katliamıyla ilgili.. açıklamayı okuyunca dehşete kapıldım ve çok üzüldüm. Eğer 40.000 imza toplanmazsa 200.000 bebek fok un katledileceginden bahsediyordu.
İmza attım arkadaşlarla da paylaşmak istedim fakat facebook hesabım bile yok o yüzden aklıma kk geldi.
Yeni üye değilim zaten fake hiç değilim. Umarım kampanya için link vermek yasak değildir.
Neden bdv ye açtın derseniz bu konu bana gerçekten dert oldu.. ayrıca diğer bölümler hakkında fazla bilgim yok açıkçası.
Henüz 24.513 imza var.
İmzalarınızı bekliyorum..
www.change.org/p/hatem-yavuz-hatem-yavuz-200-000-foku-annesinden-kopar%C4%B1p-katledecek-fokyou?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=190141&alert_id=UybzGKygcp_PqqLl1RqomaeIsMsiskd8%2Bmupk2xBICi%2BH1LQxVcIA4%3D
telefondan giriyorum ve bir saattir uğraşıyorum bu konu için. Umarım link açılır becerebildim mi bilmiyorum ve umarım tepki görmem :)
Tekrar iyi geceler hanımlar ..
allah belasını versin bu insanımsı varlığıniyi geceler hanımlar..
Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum bölüm kurallarını okudum ama sanıyorum şuan illegal bir şey yapmıyorum.
Bana bir mail gelmiş fok katliamıyla ilgili.. açıklamayı okuyunca dehşete kapıldım ve çok üzüldüm. Eğer 40.000 imza toplanmazsa 200.000 bebek fok un katledileceginden bahsediyordu.
İmza attım arkadaşlarla da paylaşmak istedim fakat facebook hesabım bile yok o yüzden aklıma kk geldi.
Yeni üye değilim zaten fake hiç değilim. Umarım kampanya için link vermek yasak değildir.
Neden bdv ye açtın derseniz bu konu bana gerçekten dert oldu.. ayrıca diğer bölümler hakkında fazla bilgim yok açıkçası.
Henüz 24.513 imza var.
İmzalarınızı bekliyorum..
www.change.org/p/hatem-yavuz-hatem-yavuz-200-000-foku-annesinden-kopar%C4%B1p-katledecek-fokyou?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=190141&alert_id=UybzGKygcp_PqqLl1RqomaeIsMsiskd8%2Bmupk2xBICi%2BH1LQxVcIA4%3D
telefondan giriyorum ve bir saattir uğraşıyorum bu konu için. Umarım link açılır becerebildim mi bilmiyorum ve umarım tepki görmem :)
Tekrar iyi geceler hanımlar ..
Hesabın yeni üye gibi…Eylül 2014 giriş olarak.
O zaman ikinci üyelik misi
Ne önemi var?
Fok you? Derkennn??yani başlık Saçma geldiama kampanya manidar
imzaladım bunu ve daha bircok kotu olaylara karsi imza hareketlerini, ama cozum oluyor mu bu imzalar gercekten merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?