12 ay suresince olumsuz bir durum ile karsilasmadiysaniz ne kadar sansli oldugunuzu bilin ve kaygilanmayin. Ama pekcok plastik cerrahi, dermatoloji, guzellik merkezlerinde ameliyat sonuclarina en yakin sonucu veren bir yontem olarak pazarlanmasindaki yanlisliga da dikkat cekmek istedim. Ben artik bu cihazi yuz icin kullanan doktorlarin bilimsel kaygilarina suphe ile bakiyorum.Ben yaptıralı 12 ay oldu korktum şimdi acaba daha kötü olur mu
İple yüz asma da yaptırabilirsin ben kollarım için yaptıracağım focuslu ultrason Buket Yıldırım ve Mehmet Akgün'den randevu almayı düşünüyorum.Hangisi içime sinerse orda uygulamalarımı yaptırırım diye düşünüyorum ama henüz hala araştırma içindeyim.Merhaba arkadaşlar aranizda focuslu ultrason yaptıran varmi ameliyatsiz yüz germe düşünüyorum fakat bunu önerdiler bilen yada yaptıran bilgi verebilirmi?
Kime gittiniz teyzem Mehmet Akgün'e gitmişti focuslu ultrason için etkisini de gördü.İple yüz asma da yaptırabilirsin ben kollarım için yaptıracağım focuslu ultrason Buket Yıldırım ve Mehmet Akgün'den randevu almayı düşünüyorum.Hangisi içime sinerse orda uygulamalarımı yaptırırım diye düşünüyorum ama henüz hala araştırma içindeyim.
Merhaba,Focuslu ultrason ile ilgili zararli sonuclari ortadan kaldirmak icin son derece isinin uzmani kisiler tarafindan uygulanmali deniliyor. Ben yaptirdim. Isinin uzmani birine. Ustelik Amerikada. Ama kisa sureli bir mutluluk doneminden sonra, 8-9 ay sonra kabus gibi bir donemin icine girdim ve halen eski yuz ifademe kavusabilmis degilim. Cildim tumden sarkti, yanik bir goruntu kazandi, kagit gibi kuru ve inceldi, ustelik rengi kul rengi birseye donustu. Son 2 yildir, ameliyatsiz yontemlerle, fransiz askisi dahil, eski ifademi kazanabilmek icin pekcok mezoterapi, PRP denedim. Ama hicbiri yeterince etkili olmadi. Son olarak yuz germe ameliyatina karar verdim. Su anda Istanbulda iyi bir cerrah arayisi icindeyim.
Bu konuyla ilgili Dr.Ozan Bitik'in yazisina gozatmanizi da oneririm.
Son karar yinede sizin.
Yaptirma, pisman olmak istemiyorsan.Merhaba bende yaptırmayı dusunıyırdum ancak yazınızdan sonra korktum acıkcası . Ilk anda 3-5 ay guzel sonrasında sokıntılı durum yasanıyor dıyorsunuz doğrumudur
Yaptirma, pisman olmak istemiyorsan.
keske senin durumunda olsaydimkesınlıkle bitmiştir bu iş benım için geri donusude yok sonuçta cok cok teşekkür ederim
her yaptiran burda cozum, tavsiye ariyor. Yok benimki guzel oldu, soyle guzel oldu, boyle guzel oldu. Inanma. Onlarda doktorlarin asistanlarididir yada guzelik aesthetic merkezleri.keske senin durumunda olsaydim
Hic dusunme bile hayal kirikligina ugrar sonra ben ne aptalik yaptim diye aglarsin. Belkide bicak altina yatmak istersin deri fazlaligindan. Yada ona gelmeden busuru islem denersin ver etkisi olmadigini gorunce ameliyatli germeyi kabul edersin.Ben de focuslu ultrason yaptırmayı düşünüyorum ama korktum şimdi yazılan yorumları okuyunca, ilk aylarda iyi olup sonradan çok sarkma olursa eskisinden daha kötü olmak istemem acaba hiç yaptırmasam mı...
Sende nasil ilerledi ? Nasil cildin ?Ben yaptıralı 12 ay oldu korktum şimdi acaba daha kötü olur mu
Merhaba Nora123,Focuslu ultrason ile ilgili zararli sonuclari ortadan kaldirmak icin son derece isinin uzmani kisiler tarafindan uygulanmali deniliyor. Ben yaptirdim. Isinin uzmani birine. Ustelik Amerikada. Ama kisa sureli bir mutluluk doneminden sonra, 8-9 ay sonra kabus gibi bir donemin icine girdim ve halen eski yuz ifademe kavusabilmis degilim. Cildim tumden sarkti, yanik bir goruntu kazandi, kagit gibi kuru ve inceldi, ustelik rengi kul rengi birseye donustu. Son 2 yildir, ameliyatsiz yontemlerle, fransiz askisi dahil, eski ifademi kazanabilmek icin pekcok mezoterapi, PRP denedim. Ama hicbiri yeterince etkili olmadi. Son olarak yuz germe ameliyatina karar verdim. Su anda Istanbulda iyi bir cerrah arayisi icindeyim.
Bu konuyla ilgili Dr.Ozan Bitik'in yazisina gozatmanizi da oneririm.
Son karar yinede sizin.
Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?