Folat folik asitmidir??

limoncam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
129
38
98
36
Arkadaş sabah kan tahlili verdim. Beta daha sonuçlanmadı. Folat düşük çıkmış. 2 ay ınofolic combi kullandım. 20 gündür kullanmadım.
folat folik asitmidir. Neden düşük çıkmış olabilir.

Evet folik asit . Sebze yiyin. Dereotu maydonoz ıspanak bunları az tüketirseniz düşer.yesil yapraklı herşey bol tüketin.yada takviye alın.hamilelik için bebekiçin gerekli

folat yani folik asit depolanmıyor diye biliyorum. yani bir hafta falan almazsanız tekrar düşüyor değer ben gebeliğimin başından beri hiç aksatmadan almaya devam ediyorum

İçeriğinde yazar kutunun arkasında. İnternetten alırken de ürünün kendi sitesine girip içeriğini okursanız yazar. Metilfolat diye yazması lazım direk kutu arkasında.
Benimkinde yazmıyor da sordum bakalım Instagram hesaplarından .

folik asit yazıyor direk onda. Metilfolat değil asit formda. Folik asit dışında geri kalan içeriği iyi aslında.
Ben bunu kullanırken metilfolat formda bı folik asit kullanayım mi o zaman ?
Hamile değilim gebelik düşünmüyorum gebe kalınca mi metilfolata geçsem.yoksa şuan zemin oluştururken de metilfolat kullanmış mi olayım.
sen biliyorsun anlaşılan ne dersin ? Ne yapsam?

bunu bilemedim zor yerden sordun
Şimdi bunun içinde de folik asit var ekstra metilfolat alırsan fazla da olabilir o zaman. Bence hazır gebe değilken bunu bitir. Sonra başka alırsın.

Teşekkür ederim bende kullanıyorum coraspin ve igne bende mtfhr 677 homozigot araştırmalarım sonucunda metil folat kullanmam lazımmış bunu alayım o zaman
Merhabalar, aynı durumdayız. Mart ayında ilk hamileliğim kalp durması nedeniyle sekizinci haftasında sonlandı. Trombofili Paneli testi yaptırmıştım o dönem, MTHFR C677T homozigot çıktı. Buradan araştırıp osende 2m'ye başlamıştım, epeydir kullanıyorum, memnunum, değerlerine iyi yansıdı. Salı günü de hamile olduğumu öğrendim, doktora gittim iğneye başlattı. Ama hala çok korkuyorum

Tebrik ederim cok sevindim Allah Tamam is erdirsin Bende 9 haftalik olucam insallah benimde 8.haftada iki kalp durmasi sonucu bebegimi kaybettim cok zor surecler gecirdik Sadece tek geninizde mi cikti? Benim 3 genimde var pihtilasma.. Ben coraspin ve igne kullaniyorum aman ihmal etmeyin bana kalirsa coraspin de kullan canm riske Atma derim baya tecrubem var bu konularda akliniza bisey gelirse burdan ya da ozelden sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…