Arkadaş sabah kan tahlili verdim. Beta daha sonuçlanmadı. Folat düşük çıkmış. 2 ay ınofolic combi kullandım. 20 gündür kullanmadım.
folat folik asitmidir. Neden düşük çıkmış olabilir.
Hangilerinde var acaba metilfolat forumunda ?metilfolat formunda olan folik asitlerden tercih etmelisiniz.
Hangilerinde var acaba metilfolat forumunda ?
Sizdede pıhtılaşma mi var acaba ne kadar süre kullanmanız gerek dedi ? Folik asit dimi bu da ?osende 2m verdi bana doktorum.
Evet folik asit pıhtılaşma yok. Gebelik boyunca kullan dedi. Kan sulandırıcı da kullanıyorum ama.Sizdede pıhtılaşma mi var acaba ne kadar süre kullanmanız gerek dedi ? Folik asit dimi bu da ?
Teşekkür ederim bende kullanıyorum coraspin ve igne bende mtfhr 677 homozigot araştırmalarım sonucunda metil folat kullanmam lazımmış bunu alayım o zamanEvet folik asit pıhtılaşma yok. Gebelik boyunca kullan dedi. Kan sulandırıcı da kullanıyorum ama.
Teşekkür ederim bende kullanıyorum coraspin ve igne bende mtfhr 677 homozigot araştırmalarım sonucunda metil folat kullanmam lazımmış bunu alayım o zaman
Onu ner den anliycaz.metilfolat formunda olup olmadiginj yanimetilfolat formunda olan folik asitlerden tercih etmelisiniz.
İçeriğinde yazar kutunun arkasında. İnternetten alırken de ürünün kendi sitesine girip içeriğini okursanız yazar. Metilfolat diye yazması lazım direk kutu arkasında.Onu ner den anliycaz.metilfolat formunda olup olmadiginj yani
Benimkinde yazmıyor da sordum bakalım Instagram hesaplarından .İçeriğinde yazar kutunun arkasında. İnternetten alırken de ürünün kendi sitesine girip içeriğini okursanız yazar. Metilfolat diye yazması lazım direk kutu arkasında.
Benimkinde yazmıyor da sordum bakalım Instagram hesaplarından .
Nutraxin B kompleks aslında.sizinikinin adı ne?
Nutraxin B kompleks aslında.
Folik asitte b vitamini grubu olduğu için içerisinde onu da barındıran bı kompleks .
Ben bunu kullanırken metilfolat formda bı folik asit kullanayım mi o zaman ?folik asit yazıyor direk onda. Metilfolat değil asit formda. Folik asit dışında geri kalan içeriği iyi aslında.
Ben bunu kullanırken metilfolat formda bı folik asit kullanayım mi o zaman ?
Hamile değilim gebelik düşünmüyorum gebe kalınca mi metilfolata geçsem.yoksa şuan zemin oluştururken de metilfolat kullanmış mi olayım.
sen biliyorsun anlaşılanne dersin ? Ne yapsam?
Merhabalar, aynı durumdayız. Mart ayında ilk hamileliğim kalp durması nedeniyle sekizinci haftasında sonlandı. Trombofili Paneli testi yaptırmıştım o dönem, MTHFR C677T homozigot çıktı. Buradan araştırıp osende 2m'ye başlamıştım, epeydir kullanıyorum, memnunum, değerlerine iyi yansıdı. Salı günü de hamile olduğumu öğrendim, doktora gittim iğneye başlattı. Ama hala çok korkuyorumTeşekkür ederim bende kullanıyorum coraspin ve igne bende mtfhr 677 homozigot araştırmalarım sonucunda metil folat kullanmam lazımmış bunu alayım o zaman
Tebrik ederim cok sevindim Allah Tamam is erdirsin Bende 9 haftalik olucam insallahMerhabalar, aynı durumdayız. Mart ayında ilk hamileliğim kalp durması nedeniyle sekizinci haftasında sonlandı. Trombofili Paneli testi yaptırmıştım o dönem, MTHFR C677T homozigot çıktı. Buradan araştırıp osende 2m'ye başlamıştım, epeydir kullanıyorum, memnunum, değerlerine iyi yansıdı. Salı günü de hamile olduğumu öğrendim, doktora gittim iğneye başlattı. Ama hala çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?