Doğuma Hazırlık folbiol kullananlar bi bakarmısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kokulucilek123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
642
292
34
merhaba ben 2 ay sonra gebelik düşünüyorum kan testimde folik asitim ve b12 vitamınım düşük çıktı.. b12 için iğne vuruluyorum ve folbiole başladım ancak doktorum günde yarım tablet folbiol kullan dedi herkes 1 tam tablet alıyor okudugum kadarıyla bende mi 1 tam tablet içsem

bende folibol kullandım yanlız piyasada en ağırı folibol dedi doktor bence hamilelik önce yarım folibol yeterli ama tam alsanda bir zararının olacagını düşünmüyorum

merhaba ben 2 ay sonra gebelik düşünüyorum kan testimde folik asitim ve b12 vitamınım düşük çıktı.. b12 için iğne vuruluyorum ve folbiole başladım ancak doktorum günde yarım tablet folbiol kullan dedi herkes 1 tam tablet alıyor okudugum kadarıyla bende mi 1 tam tablet içsem

doktorunuz öyle dediyse farklı bir uygulama yapmayın bence, doktorunuz hamilelik sürecine kadar geçen süreçte fazla alınmasını gereksiz görmüş olabilir, hamileliğinizde büyük ihtimal tek bir tablete çıkaracaktır. Sonuçta tahlil sonuçlarınızı sizin durumunuzu doktorunuz biliyor herkeste her şey aynı etkiyi yapmıyor. Doktorunuz güven vermediyse başka bir doktora gidebilirsiniz

valla hiç güven vermedi açıkcası ağzında sakız çartlak pembe ruj kız gel gel dedı içeri gırdıgımde yuh dedım kendı kendıme...

Bende hamile kalmadan önce bu ılaca basladım. Hamile oldugumu öğrendıgımde doktorum folbıol agır bır ılac bunu bırakıcaksın dedi. folic-1 yazdı. Kan testi yaptırdı. Folik asit yüksek cıktı :s Artık bunu ıcıyorum gunde bır tane (400mg)

folbiol içinde bir sürü vitamin içeren bir ilaç zaten b12 iğnesi vurulduğunu söylemişsin zaten.. doktor ağır gelmesin diye yarım içmeni söylemiştir. Bence doktorun nasıl öneriyorsa öyle kullan. Herşeyin fazlası zarar :KK66:

Doktorunuz güven veremediyse, bence de başka bir doktora gidin. Çünkü hamile kaldıktan sonra çok daha titiz olacaksınız bu ilaçlar konusunda. Hamilelik öncesi verdiği ilaca ve dozaja güvenemediğiniz bir doktora daha sonra hiç inanamazsınız. :KK12::KK12:

Arkadaşlar, arastirdigim kadarıyla folbiol ,folik plustan 30 kat fazla folik asit içeriyor. Devlette bu ilacı yazarlarken ozeldeki doktorum folik plus i günde biratane yazmişti hamilelik öncesi. Youtub da çok ünlü bi hastanenin doktoru da dozunun yüksek olduğunu söylemiş, bi arayıp izleyin, benden söylemesi. Ben folik plustan memnunum, yarım bile olsa folbiolun dozu çok yüksek sanırım.

ben hamileliğimde doktorum folibol içmemi durdurdu sadece elevit içmemi söyledi ondan önceki doktro ikisni de iç demişdi . ama ben suan yanlız elevit içiyorum. Folibol hamilelik öncesimi içilmesi gereken bir ilaç?

X