Ben kullandım canım hamile kalmadan önce başlamıştım hamilelikte de devam ettim 12. haftaya kadar bebeğin gelişimi için faydalı folik asit inşallah yaramıştır
Ben folik asitle ilgili kan testinden sonra kullanin diye birkac doktor yorumu okudum mesela bende b12 biraz sinirda ve folik asit b12 eksikligini testlerde gostermiyormus oyuzden korktum doktor bi yapsin test ona gore kullanicam
Ben folik asitle ilgili kan testinden sonra kullanin diye birkac doktor yorumu okudum mesela bende b12 biraz sinirda ve folik asit b12 eksikligini testlerde gostermiyormus oyuzden korktum doktor bi yapsin test ona gore kullanicam
Evet hamilelikte kullanim icin kan testleri yapilmasinda yarar var diye okudum fazla folik asitte cocuklarda otizm riski 2 kat artiyormus ya herkes birsey dediginden ben kan testimi yaptirip doktorun gerek duydugu sekilde davranicam zaten gebelikten once kullanmadim bende bulanti falan yapti biraz
Evet hamilelikte kullanim icin kan testleri yapilmasinda yarar var diye okudum fazla folik asitte cocuklarda otizm riski 2 kat artiyormus ya herkes birsey dediginden ben kan testimi yaptirip doktorun gerek duydugu sekilde davranicam zaten gebelikten once kullanmadim bende bulanti falan yapti biraz[/QUOTE ilk defa duydum bunu canim insallah zarari olmaz ya korkttum simdi benim yarin 3 gun kalmis olcak adete kan testi yapsam cikarmi
Evet hamilelikte kullanim icin kan testleri yapilmasinda yarar var diye okudum fazla folik asitte cocuklarda otizm riski 2 kat artiyormus ya herkes birsey dediginden ben kan testimi yaptirip doktorun gerek duydugu sekilde davranicam zaten gebelikten once kullanmadim bende bulanti falan yapti biraz
Korkma canim en guzeli doktorun yonlendirmesi internette hep abartili seyler var kimi yerde hamilelik oncesi kullanilamdiysa hamilelikte kullanmanin faydasi yok diyor ee aniden hamile kalan kadinlarin cocuklari hep hastami oluyor yani:) kan testinde cikar cnm