3. aya giricem bakalim yakinda adet olucam bu ay calismalari durdurmak yorunda kaldik insallah bu ay kalirim :) birsey sorucam hamile kalmak icin exrtadan birsey yaptin mi ? yastik koyma ayagi havaya dikmekten haric ? benim sorunum spermler cok akiyor disariya ?
Yok extra birsey yapmadim. Yalniz o ay glifor kullandim. Insulin direnci ve polikistik over var bende o yüzden. Doktorumada sordum o ilaç hamile kalmana yardimci olmustur dedi. Inşallah sende en kisa zamanda hamile kalırsın.
3. aya giricem bakalim yakinda adet olucam bu ay calismalari durdurmak yorunda kaldik insallah bu ay kalirim :) birsey sorucam hamile kalmak icin exrtadan birsey yaptin mi ? yastik koyma ayagi havaya dikmekten haric ? benim sorunum spermler cok akiyor disariya ?
amin insallaaaaaaaaaaaaaaah :) kafama takmamaya calisiyorum ama yinede neden bu kadar cok akti diyorum kendi kendime folik 1 yakinda biticek o zaman doktora tekrar danisirim sorarim
TeşekOTE="medinella83, post: 37160897, member: 273543"]Merhaba cnm, doktor bana da folic 1 önerdi, ben de onu aldım.[/QUOTE]
Teşekkürler canım cevabın için. Bende folik plus kullanıyordum onceden demirim biraz dusuk olunca biraktim. Icinde kalsiyum var diye.