folic-1 kullanan var mı?

cad_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
90
16
98
Mrb arkadaşlar folic 1 kullanıyorum aranizda kullanan var mı? Bu arada 10 haftalik hamileyim.

Ama hamile degilim doktor simdiden baslamami soyledi komsumda ebe ve bi arkadasimda kadin dogum doktoru bilgi alarak simdiden basladim ...

Ama hamile degilim doktor simdiden baslamami soyledi komsumda ebe ve bi arkadasimda kadin dogum doktoru bilgi alarak simdiden basladim ...
Iyi yapmissin baslayarak bende senin gibi onceden baslamistim. 2 ay sonrada hamile kaldım.

3. aya giricem bakalim yakinda adet olucam bu ay calismalari durdurmak yorunda kaldik insallah bu ay kalirim :) birsey sorucam hamile kalmak icin exrtadan birsey yaptin mi ? yastik koyma ayagi havaya dikmekten haric ? benim sorunum spermler cok akiyor disariya ?

Yok extra birsey yapmadim. Yalniz o ay glifor kullandim. Insulin direnci ve polikistik over var bende o yüzden. Doktorumada sordum o ilaç hamile kalmana yardimci olmustur dedi. Inşallah sende en kisa zamanda hamile kalırsın.

amin insallaaaaaaaaaaaaaaah :) kafama takmamaya calisiyorum ama yinede neden bu kadar cok akti diyorum kendi kendime folik 1 yakinda biticek o zaman doktora tekrar danisirim sorarim

TeşekOTE="medinella83, post: 37160897, member: 273543"]Merhaba cnm, doktor bana da folic 1 önerdi, ben de onu aldım.[/QUOTE]
Teşekkürler canım cevabın için. Bende folik plus kullanıyordum onceden demirim biraz dusuk olunca biraktim. Icinde kalsiyum var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…