Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bebek sahibi olmak için folik plus kullanan varmı?varsa bir faydası oldumu?[/QUOmerhaba arkadaslar ben hamıle kalınmadan 3 ay once baslanılması gerektığını biliyorum.bende folık plus kullanıyorum 3 aydır.fakat gunde 1 tablet alıyorum.recetesinde 3 adet alın yazıyor.mutlakakı faydası olur:1rolleyes:
bana doktorum günde 1 defa ama 3 tane birden almam gerektiğini söyledi şuan hamileyim böyle durumda olan varmı?
Ben bir aya yakın kullandım ve o sıra hamile kaldım ama sanada yap diyemem,karar senin.regl günlerindede kullanıyorsun.Folic plus içinde folik asit bulunan bir vitamin canım günde 3 tane yemeğini yedikten sonra alabilirsin.(Aç karna bazılarında bulantı yapıyor yemeklerle birlikte derken tok karna alman yeterli)Son soruna gelince folbiolle folic plus arasında bir fark olduğunu sanmıyorum.Tek fark Folbiol günde bir tane diğeri ise 3 tane alınıyor.Ben de bugün folik plus aldım.hamile olmayı düşünüyorum yani 1 ay sonra denemeye başlamak istiyordum.Sizce 1 ay kullansam hamile kalsam bir zararı olur mu?İlla ki 3 ay mı kullanmam lazım?Bir de REGL GÜNLERİNDE de kullanıyor muyuz?Yemeklerle birlikte yazıyor,anlayamadım nasıl yemekle aynı anda alacağız?Bir de bir forum konusunda herkes folbiolle hazırlık yapıp hamıle kalınca folık plus'a geçmiş.Ben doktora danışmadan başlamak istiyorum.