Kızlar, hamilelik düşündüğüm için doktor omega 3 ve folik asit takviyesi verdi. 3 gündür kullanıyorum. Felaket iştahım açıldı. Doymak bilmiyorum. Zaten kilo almıştım, iyice almaktan korkuyorum. Bırakmak da istemiyorum bebişimin sağlığı için önemliyse. Sizce ne yapayım? Bir çözümü var mı ki bu mide kazıntılarını engellemenin
Merhaba,
ben bu sitede bir forumda okumuştum folikasiti gece yatmadan önce içersen çok kilo almazsın diyordu
sabah aç kalksanda sonuçta kahvaltı yapacaksın güniçinde tölöre edebilirsin.
ben hala gece içiyorum folikasiti aman aman iştahım açılmadı.
Kesinlikle yatmadan once ic. Ben 7 aydir kullaniyorum ne kilo yapti ne istah acti. Hatta ben gunduz aldigimda mide bulantisi yapiyor birsey yiyemiyordum. Istah acmak dursun istahimi kesiyor. Benim ki folic1 Olmadi degistirip baska folic asit dene. O sana yaramamistir belki
Tam ben diyecektm folik kilo yapmaz iştah açmaz diye . Bende 3 ay kullandım ordan biliyorum. Ayrıca omega 3 yerine haftada 2 defa balık yesen daha doğal olmaz mı canım ?
Omega 3 yumurtanın kalitesini arttırıyormuş ben hem omega3 hem arı sütü bal polen kullandım o ay doğal yolla iki yumurtam oluşmuştu . ilk ayımda hamile kaldım bence kiloyu düşünme sonrasında hepsi gidiyor
Tam ben diyecektm folik kilo yapmaz iştah açmaz diye . Bende 3 ay kullandım ordan biliyorum. Ayrıca omega 3 yerine haftada 2 defa balık yesen daha doğal olmaz mı canım ?
Omega 3 yumurtanın kalitesini arttırıyormuş ben hem omega3 hem arı sütü bal polen kullandım o ay doğal yolla iki yumurtam oluşmuştu . ilk ayımda hamile kaldım bence kiloyu düşünme sonrasında hepsi gidiyor
bende hamilelik öncesinde başladıydım folio ve omega 3 ikisinide aylarca kullandım 7. Ayımda hamileyim hala daha omega 3 e devam ediyorum hemde günde 2 tane çünkü hiç balık ürünleri tüketmeyen biriyim oldum olası ve 18-20 inci haftaya kadar kilo almadım şuan 4-5 kilo kadar aldım. Vitaminlere bağlamayın illa ben iştah açtıgını görmedim bünyeye ve ruh haline göre iştahın iniş çıkışları olur sağlık daha önemli siz almanız gereken vitamineleri aksatmayın
bende hamilelik öncesinde başladıydım folio ve omega 3 ikisinide aylarca kullandım 7. Ayımda hamileyim hala daha omega 3 e devam ediyorum hemde günde 2 tane çünkü hiç balık ürünleri tüketmeyen biriyim oldum olası ve 18-20 inci haftaya kadar kilo almadım şuan 4-5 kilo kadar aldım. Vitaminlere bağlamayın illa ben iştah açtıgını görmedim bünyeye ve ruh haline göre iştahın iniş çıkışları olur sağlık daha önemli siz almanız gereken vitamineleri aksatmayın
Kesinlikle haklısın. Bünyeden bünyeye değişiyor. Bende iştah açıyor ama kullanıyorum. Hergün kullanmayı kestim ama 1 gün kullanıyorum 1 gün kullanmıyorum. Sonuçta balık tüketen biriyim, beslenmeme de dikkat ediyorum. Keske hersey dogal olsa da ibtiyac duymasak ek takviyelere..
Kesinlikle haklısın. Bünyeden bünyeye değişiyor. Bende iştah açıyor ama kullanıyorum. Hergün kullanmayı kestim ama 1 gün kullanıyorum 1 gün kullanmıyorum. Sonuçta balık tüketen biriyim, beslenmeme de dikkat ediyorum. Keske hersey dogal olsa da ibtiyac duymasak ek takviyelere..
Yani balıkda tüketiyorsanız dediğiniz gibide yeterli olur .
Tabiki en güzeli doğal yollardan almak ama benim midem kabul etmiyor çocuklugumdan beri yemem bu sefer diğer ürünlerden aldıgım omega3 yetersiz kalıyor mecburen takviye alıyorum , cevizde iyi omega açısından cevizde tüketebilirsiniz