folik asit günde kaç kere kullanıyım?

eren sezen

♥eren&kayra♥
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
7.666
1
156
İstanbul
kızlar bugün kürtaj olalı 25 gün oldu bebeğim karnımda ölmüştü bahsetmiştim daha önce biz korunmuyoruz ama adet olmadanda bu ay hamile kalmam zor sanırım folik asit kullanıcam hamilelik öncesi günde kaç kere alıyım bana yardım edin:):ecrin_bebek:

ben,mde bebeğim karnımda ölmüştü 3 aylıkken kürtajla aldılar.doktorum folik asite devem et demişti ama bebeğe biraz ara vermek istedik kullanmadım.şimdi yeniden düşünüyoruz günde 3 defa alınıyo.her yemekten sonrada olur akşam yatmadan önce hepsini birliktede alabilirsin doktorum bana öyle demişti.

canım meraba.benimde 3 kürtajım var. folik plus ı günde 3 defa alıyorum.yemeklerden sonra.ayrıca adet olmadan da hamile kalabilirsin hatta kürtajdan sonra daha çabuk olur.rahim temizlenio.benim 1 tane bebiş öle oldu.kürtajdan hemen sonra. hayırlısı olsun canım

ben de 2 hafta önce kürtaj oldum bebeğin karnımda kalbi durmuştu... uzun bir süre bebek düşünmediğimizi doktora söylememe rağmen doktorum folik asite bir süre devam etmemi önerdi.. benim vücudum için gerekliymiş.. ben düzenli alamıyorum.. günde 2 tane filan kullanıyorum..

bende gunde 3 defa almaya basladim.
henuz hamile degilim.ama kalabilirim simdiden baslamami soyledi doktorum.

folic plus günde 3 defa, folbiol günde 1 defa kullanılıyor. doktor tarafından başka türlü önerilmedikçe tabi:ecrin_bebek:

Merhaba allah kalbıne gore versın....arkdaslar gunde 3 kere folık asıt alıyorum dedınız bu haplar kac mg? Kafama takıldı? Burda gunde 1 kez verıyorlar onedenle merak ettım cevaplarsanız sevınırım...

Back
X