folik asit hakkında

nemesis06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
107
0
46
Ankara
kızlar hamilelik öncesi folik asit başladım doktorum yarım ve aç karnına içmemi söyledi fakat aç karnıma içmekte zorlanıyorum tok içsem ne olur acaba birde bu ilacı saati saatine mi içmek gerek

kızlar hamilelik öncesi folik asit başladım doktorum yarım ve aç karnına içmemi söyledi fakat aç karnıma içmekte zorlanıyorum tok içsem ne olur acaba birde bu ilacı saati saatine mi içmek gerek

canımdüzenli içmende fayda var her ilaç geçerli bu. aç karnına içemiyorsan bir dilim ekmek yedikten sonra falanda içebilirsin. ama ihmal etme folik asit bebek için çok çok önemli. :nazar: :emir_bebek:

ben hamile kalmadan 2 3 ay kadar önce başlamıştım doktora danışarak. folidoce vermişti. kahvaltıdan sonra içmemi söyledi. hamile kaldıktan sonra başka bir doktora gittim. folidoce bırakıp bana decavit verdi hem folik asit hemde bir çok vitamin mineral içeriyor (birazda kilo yapıyor) onuda kahvaltıdan sonra içtim. hiç bir sıkıntım yok çok şükür. folik asiti ihmal etme düşüğe karşı önleyici etkisinin olduğuda söyleniyor. (6. haftamdaki düşük tehlikesini atlattım ben çok şükür.)

Back
X