Folic asit 3 ay bitene kadar kullanılacak maalesef. Bende 3 aydan sonra demir hapı cok mide bulantısı yapmıstı, Dr'um aksam yatmadan ic dedi, o sekilde mide bulantımda gecmis olsun. Birde öyle deneseniz?
Benim doktorum bulanti yapabilir gece yatmadan ic dedi oyle yapiyorum ama uyuyana kadar can cekisiyorum resmen ne kusabiliyorum ne bulantiyi kesebiliyorum ama butun gun cekmektense gece daha mantikli galiba.Bugün kendimi denedim normalde kahvaltıdan sonra içerdim bugün içmedim ve farkettim ki folik asit içince daha çok midem bulanıyor. 9 haftalık oldum daha ne kadar devam etmem gerekiyor bu ilaca ve şimdiden kessem ne olur? İçtiğim an kusmaya başlıyorum çok etkiliyor. Benim gibi olan var mı aranızda çözümü var mı? Ve ne zaman bıraktınız içmeyi?
progestan kullanmadım hic ama ikisininde amacları farklı. Sanmıyorum bir sıkıntı olacagini, Dr'unuzu arayıp sorun hemen bulantı zor sey.Geceleri içmek için progestan verdi. Çakışırsa diye korkuyorum. Gerçi onu da foliği de ne kadar kullanacağımı söylemedi
Benim doktorum bulanti yapabilir gece yatmadan ic dedi oyle yapiyorum ama uyuyana kadar can cekisiyorum resmen ne kusabiliyorum ne bulantiyi kesebiliyorum ama butun gun cekmektense gece daha mantikli galiba.
Hangi folik asiti kullanıyorsun? Folbiol kullanıyorum 5 aydır neredeyse hiç bulantı yapmadı tavsiye ederimBugün kendimi denedim normalde kahvaltıdan sonra içerdim bugün içmedim ve farkettim ki folik asit içince daha çok midem bulanıyor. 9 haftalık oldum daha ne kadar devam etmem gerekiyor bu ilaca ve şimdiden kessem ne olur? İçtiğim an kusmaya başlıyorum çok etkiliyor. Benim gibi olan var mı aranızda çözümü var mı? Ve ne zaman bıraktınız içmeyi?
Hangi folik asiti kullanıyorsun? Folbiol kullanıyorum 5 aydır neredeyse hiç bulantı yapmadı tavsiye ederim
Evet yapiyor canim doktor kendi dedi bana bulantin var mi dedim az var dedi o zaman fazla olmasin diye gece ic falan sonra eltimle konusurken ona dedim bulanti yapiyo galiba diye o da bendede yapti ama 3 ay katlandim falan dedi canim o yuzden merak etme tel degilsin :)Yapıyor yani folik asit öyle mi? Ay sevindim desem kızar mısın? Sadece bende var sorun bende sanıyordum demek ki ilaç genel olarak yapıyor. Çok teşekkür ederim progestanı uyumadan bir saat önce içeyim o zaman denk gelmez inşallah
Hem aile hekimim hem kadın Doğum dr folbiol önerdi ve fiyatı da uygun dr sor değiştir istersen içerikler aynı sonuçta..Folik trio o kadar da para verdim. Keşke dediğini alsaydım gebe kalmadan önce onu kullanmaya başlamıştım doktorum onu yazmıştı hiç sıkıntı yoktu. Ne zaman gebe kaldım trio yazdı. Mahvetti hayatımı. Zaten gebelikten bulantım var. Bir de üstüne bu eklendi.
Hem aile hekimim hem kadın Doğum dr folbiol önerdi ve fiyatı da uygun dr sor değiştir istersen içerikler aynı sonuçta..
Gece iç canım yatmadan önce. 1 ay oluyor ben bırakalı. 15-16 haftalıktım. Bana da öyle oluyordu doktor gece iç demişti ve gerçekten çol farkettiBugün kendimi denedim normalde kahvaltıdan sonra içerdim bugün içmedim ve farkettim ki folik asit içince daha çok midem bulanıyor. 9 haftalık oldum daha ne kadar devam etmem gerekiyor bu ilaca ve şimdiden kessem ne olur? İçtiğim an kusmaya başlıyorum çok etkiliyor. Benim gibi olan var mı aranızda çözümü var mı? Ve ne zaman bıraktınız içmeyi?
12. Haftan bitince bırakılıyor bulantın 10. Ve 11 haftada zaten azalırBugün kendimi denedim normalde kahvaltıdan sonra içerdim bugün içmedim ve farkettim ki folik asit içince daha çok midem bulanıyor. 9 haftalık oldum daha ne kadar devam etmem gerekiyor bu ilaca ve şimdiden kessem ne olur? İçtiğim an kusmaya başlıyorum çok etkiliyor. Benim gibi olan var mı aranızda çözümü var mı? Ve ne zaman bıraktınız içmeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?