Gebeliğe Hazırlık Folik Asit kullanımı 🙂

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatmazell

Hoşgeldiniz Zarif Hasretlerim🤍
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Eylül 2021
4.881
9.144
108
25
Kızlar bu folbiol mi iyi yoksa folic iod mu ilk hamile kaldığımda folic iodla kalmıştım şimdi ise kadın doğum doktorum da folbiol verdi sizce hangisi sizler ne kullanıyorsunuz

Eklentiler

• image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 1.636
  • 49A5AF68-895F-44C5-9A97-300448525D3F.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 307
Birinde fazladan iyot var sadece ikisi de folik asit bir farkı yok. Tiroid probleminiz varsa iyotlu olanı kullanmanız daha iyi.

Tabiki folic-iod

Folbiol günlük alınması gereken dozun yaklaşık 11 katı.

Şimdi instagramda gördüm bende iyot olması daha iyiymiş. Folat eksiği fetal gelişimi bozduğu gibi iyot eksiğide bozuyormuș. Bende folic-1 kullandım. Şimdi başlarsam sizin attığınıza başlayacağım

Daha dün dr daydım folibolda hamilelikte günlük alınması gereken dozun 4 katı varmış.buda bebekte otizm olma riskini ve annede hipofiz bezinde sorunlara yol açabiliyormuş.başka dr lara da gitmiştim aynı şeyi söylediler.şuan folic-trio içiyorum

Öyle mi teşekkür ederm kadın doğum doktorum vermişti benim de bırakayım olmazsa folic iod kullanayım

Kızlar bu folbiol mi iyi yoksa folic iod mu ilk hamile kaldığımda folic iodla kalmıştım şimdi ise kadın doğum doktorum da folbiol verdi sizce hangisi sizler ne kullanıyorsunuz
Arkadaşım venatura kullanıyordu emilen şeker gibi formda

Ben ocean foli folat kullanıyorum.
Farklı bir şey sorcam simdi biz deniyoruz deniyoruz olmuyor ama folik asit kullanmaya devam ediyoruz bir sakıncası var mı acaba ben aralıklı olarak 1.5 yıldır kullanıyorum neredeyse. Olmadi çünkü gebelik ya olursa diye.

Bende 1 yıldır kullanıyorum bende bir kaç gündür sizin gibi düşünmeye başladım herhangi bir zararı var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…