Iyotlu alan hangisi acabaBirinde fazladan iyot var sadece ikisi de folik asit bir farkı yok. Tiroid probleminiz varsa iyotlu olanı kullanmanız daha iyi.
Folbiol dan uzak durKızlar bu folbiol mi iyi yoksa folic iod mu ilk hamile kaldığımda folic iodla kalmıştım şimdi ise kadın doğum doktorum da folbiol verdi sizce hangisi sizler ne kullanıyorsunuz
Folic-iod olan.Iyotlu alan hangisi acaba
TeşekürlerFolic-iod olan.
NedenFolbiol dan uzak dur
Daha dün dr daydım folibolda hamilelikte günlük alınması gereken dozun 4 katı varmış.buda bebekte otizm olma riskini ve annede hipofiz bezinde sorunlara yol açabiliyormuş.başka dr lara da gitmiştim aynı şeyi söylediler.şuan folic-trio içiyorum
Öyle mi teşekkür ederm kadın doğum doktorum vermişti benim de bırakayım olmazsa folic iod kullanayımDaha dün dr daydım folibolda hamilelikte günlük alınması gereken dozun 4 katı varmış.buda bebekte otizm olma riskini ve annede hipofiz bezinde sorunlara yol açabiliyormuş.başka dr lara da gitmiştim aynı şeyi söylediler.şuan folic-trio içiyorum
Arkadaşım venatura kullanıyordu emilen şeker gibi formdaKızlar bu folbiol mi iyi yoksa folic iod mu ilk hamile kaldığımda folic iodla kalmıştım şimdi ise kadın doğum doktorum da folbiol verdi sizce hangisi sizler ne kullanıyorsunuz
TeşekkürlerArkadaşım venatura kullanıyordu emilen şeker gibi formda
aynen cnm kullanma elinde varsada 3e böl iç:)Öyle mi teşekkür ederm kadın doğum doktorum vermişti benim de bırakayım olmazsa folic iod kullanayım
Bende 1 yıldır kullanıyorum bende bir kaç gündür sizin gibi düşünmeye başladım herhangi bir zararı var mı diyeBen ocean foli folat kullanıyorum.
Farklı bir şey sorcam simdi biz deniyoruz deniyoruz olmuyor ama folik asit kullanmaya devam ediyoruz bir sakıncası var mı acaba ben aralıklı olarak 1.5 yıldır kullanıyorum neredeyse. Olmadi çünkü gebelik ya olursa diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?