Kızlar sizce normal bir folik asit kullanmak yeterli mi

mavili07

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
87
Puanlar
13
Kızlar normalde farklı bir markanın folik asitini kullanıyordum daha sonrasında kadın doğum doktoru tahlillerimin normal olmasına rağmen yumurta kaliteni desteklemek için inisitol içeren bir folik asit kullanabileceğimi hamileliği kolaylaştırdığını söyledi ama bazen de diyorum ki sanki vücudumuza çok fazla şey mi yüklüyoruz normal folik asit alıp mı kullansam

Kızlar normalde farklı bir markanın folik asitini kullanıyordum daha sonrasında kadın doğum doktoru tahlillerimin normal olmasına rağmen yumurta kaliteni desteklemek için inisitol içeren bir folik asit kullanabileceğimi hamileliği kolaylaştırdığını söyledi ama bazen de diyorum ki sanki vücudumuza çok fazla şey mi yüklüyoruz normal folik asit alıp mı kullansam
Ben vifolic diye bi takviye kullanıyorum da. Dikkatimi çeken şey şu suriyeliler

Takviye kullan tabii ki

Yok canım kullanıyorum zaten bitti de inositol içeren toz şeklinde olanlar var ya acaba onlardan mı alsam dedim yoksa normal düz folik asit mi
İnositol al demek istemiştim ben gebe kalma planı yaptıpım için 1 sene kullandım hem de ayda 2 kutu

Ben bunları kullandım mesela ekstra olarak ayrıca dşğer vitamilerimi de içtim daha hazır olmak için

Eklentiler

• 1000001418.webp
    1000001418.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000001417.webp
    1000001417.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000001416.webp
    1000001416.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 24
Ben vifolic diye bi takviye kullanıyorum da. Dikkatimi çeken şey şu suriyeliler
Suriyeliler ne takviye kullanıyo ne bişey çadırda yaşıyorlar öyleyken süreki çocuk doğuruyorlar. Farkmız ne artık iyice canım sıkıldı :(

Doktorun söylediği şey çok güzel cidden fark ediyor yumurta konusunda tavsiyesine uy bence fiyatı pahalı ama değer

Suriyeliler ne takviye kullanıyo ne bişey çadırda yaşıyorlar öyleyken süreki çocuk doğuruyorlar. Farkmız ne artık iyice canım sıkıldı :(
Nasip ya biz çok düşünüp uğraşıyoruz valla takviye değiştiriyorum sürekli sabit kalıcam artık böyle yaparak bi ton para harcıyoruz

Ocean polystol içinde zaten folik asit mevcut elenetal 1 de de var baya fazla folik asit almışsınız
Folik asit vücutta depolanmaz 800 ediyor günlük. O da emilirse tabii

Banada infolic combi önermişti doktorum içeriğinde inisitol vardı

Back
X