Folik asit kullanımı

Elf1952

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
2
0
1
33
iyi günler ben 4 haftalık gebeyim doktorum bana folik asit olarak folidoceyi başladı tok karnına almamaı söyledi ama ilacın kullanım talimatında aç karnına alın yazıyor içinizde kullanan varmı arkadaşlar kullananlar da tok karnınamı kullanıyorlar ??

Merhaba canım ben hamile değilim ama tedavi sürecindeyım bana da doktorum folattro adında bir folik asit verdi.. doktor kullanma talimatı vermedi eczacıya sorduk farketmez biraz atıştırdıktan sonra içebilir dedi bende kahvaltı sonrası kullanıyorum

Ben Neufolid kullanıyorum kahvaltıdan sonra içiyorum tok olarak.
Tok olarak alınması gerektiği yazıyor prospektüsünde de zaten.

Aç tok fark etmez ya. Mide problemi yoksa tabi. Ama aç karna çok mantıklı gelmiyor bana

Arkadaşlar bende folidays kullanıyorm 4 adet kaldı bitmek üzere ama hamile değilim devam edicek miyim bi kutu daha almalı mıyım bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar bende folidays kullanıyorm 4 adet kaldı bitmek üzere ama hamile değilim devam edicek miyim bi kutu daha almalı mıyım bilgisi olan var mı?
En iyisini doktorun bilir ama hamile kalmadan üç ay önce başlayıp hamileliğin ilk aylarında da kullanman gerekiyo

folik asiti hamile kalmadan dr kan testi yaptırıp başlatıyor, hamililegin 3. ayina kadar iciliyor. sonra vitamin ve ihtiyac varsa demir hapi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…