Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 6 haftalık gebelikte doktor folbiol 5mg ve Elenatal 1 önerdi . Elenatal da da folik asit var 400ug . Folbiol de ise 5mg . Acaba fazla mı folik asit alıyorum . Sizler neler kullandınız ?
O zaman 400 Luk olanı kullanın yeter. Diğer 5mg önceki gebeliginde folik asit eksikliği yüzünden bebeğinde engel durumu olanlar için. Fazlasını kullanmayın. Fazlasının zarar verdiğine yönelik araştırmalar da var.
Hamile kalmadan 1 ay önce folik trioya başladım içinde kalsiyum ve d vitamini de var. Benim d vitamini eksikliğim vardı bunu önermişlerdi. 12. haftaya kadar kullandım. Daha yeni decavit, magnorm ve gynoferon kullanımına başladım. B12 ve kan eksikliğim vardı ferrum kullanıyordum. Bu kadar şimdilik :) Fazla folik asit idrarla beraber atılıyor zaten :)
O zaman 400 Luk olanı kullanın yeter. Diğer 5mg önceki gebeliginde folik asit eksikliği yüzünden bebeğinde engel durumu olanlar için. Fazlasını kullanmayın. Fazlasının zarar verdiğine yönelik araştırmalar da var.
Gebelikte 400ug hepimiz kullandığımız için ekstra yediğimiz şeylerden de alıyoruz çok fazla gelmedi bana mg olarak. Uzmanı değilim o yüzden net konuşamam ama kendi düşüncem olmayacağı yönünde. Bundan sonrası için dikkat edersiniz :) Sağlıkla gelsin bebiş♥
Merhaba 6 haftalık gebelikte doktor folbiol 5mg ve Elenatal 1 önerdi . Elenatal da da folik asit var 400ug . Folbiol de ise 5mg . Acaba fazla mı folik asit alıyorum . Sizler neler kullandınız ?