Folik Asit Kullanımı

saclarindanbirtelaldim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
51
1
0
İstanbul
Hamileliğimin 5.haftasındayım henüz doktora gitmedim ama randevu aldım.ancak folik asit kullanmadım henüz.acaba geç mi kaldım.7.haftadan sonra gerek kalmıyormuş zaten kullanmaya.2 hafta yeterli olacak mı?

Ben gebe kalmadan 1 ay önce başladım folik asit kullanmaya . Ve ilk kontrole 6. Haftamda gittim doktor folik asite devam et dedi . Ve 13 haftalık olunca tekrar gittim bu sefer folik asiti bıraktık vitamin ilacına başladık . Doktor verdmiyo. Gidip eczaneden alıyorsun folik asiti 1 buçuk tl bişey 3 aylık olana kadar kullanılıyor genelde günde bir defa

Cnm hamileligimi ogrendigimde 5 haftalik hamileydim daha oncesinden filik asit kullanmadim doktora gittigimde kendisi bna folik asit verdi 12 haftama kadar kullandim daha sonra vitamin ilaclarina basladik.

Cnm hamileligimi ogrendigimde 5 haftalik hamileydim daha oncesinden filik asit kullanmadim doktora gittigimde kendisi bna folik asit verdi 12 haftama kadar kullandim daha sonra vitamin ilaclarina basladik.

çok iyi o zaman geç kalmadım :)) hazır sizi bulmuşken sorayım,bende 5 haftalık hamileyim ilk muayenemde neler olacak çok merak ediyorum 5 hafta 6 gün oldu

Buyuk ihtimalle bebegin kesesini gorursunuz kalp atisi icin bir hafta sonra filan cagirir cunku bnmki gec dollenme oldugundan 7 haftalikken duydum kalp atisini :) birde sorular sorar sizin ve babayla alakali bnm doktorum sormustu ( isteyerekmi oldu kan gurubumuz filan kan vermistik vb...) :) hayirli olsun bu arada bebegin :)

Buyuk ihtimalle bebegin kesesini gorursunuz kalp atisi icin bir hafta sonra filan cagirir cunku bnmki gec dollenme oldugundan 7 haftalikken duydum kalp atisini :) birde sorular sorar sizin ve babayla alakali bnm doktorum sormustu ( isteyerekmi oldu kan gurubumuz filan kan vermistik vb...) :) hayirli olsun bu arada bebegin :)

teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inş.:)

Back
X