Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileliğimin 5.haftasındayım henüz doktora gitmedim ama randevu aldım.ancak folik asit kullanmadım henüz.acaba geç mi kaldım.7.haftadan sonra gerek kalmıyormuş zaten kullanmaya.2 hafta yeterli olacak mı?
Ben gebe kalmadan 1 ay önce başladım folik asit kullanmaya . Ve ilk kontrole 6. Haftamda gittim doktor folik asite devam et dedi . Ve 13 haftalık olunca tekrar gittim bu sefer folik asiti bıraktık vitamin ilacına başladık . Doktor verdmiyo. Gidip eczaneden alıyorsun folik asiti 1 buçuk tl bişey 3 aylık olana kadar kullanılıyor genelde günde bir defa
Cnm hamileligimi ogrendigimde 5 haftalik hamileydim daha oncesinden filik asit kullanmadim doktora gittigimde kendisi bna folik asit verdi 12 haftama kadar kullandim daha sonra vitamin ilaclarina basladik.
Cnm hamileligimi ogrendigimde 5 haftalik hamileydim daha oncesinden filik asit kullanmadim doktora gittigimde kendisi bna folik asit verdi 12 haftama kadar kullandim daha sonra vitamin ilaclarina basladik.
çok iyi o zaman geç kalmadım :)) hazır sizi bulmuşken sorayım,bende 5 haftalık hamileyim ilk muayenemde neler olacak çok merak ediyorum 5 hafta 6 gün oldu
Buyuk ihtimalle bebegin kesesini gorursunuz kalp atisi icin bir hafta sonra filan cagirir cunku bnmki gec dollenme oldugundan 7 haftalikken duydum kalp atisini :) birde sorular sorar sizin ve babayla alakali bnm doktorum sormustu ( isteyerekmi oldu kan gurubumuz filan kan vermistik vb...) :) hayirli olsun bu arada bebegin :)
Buyuk ihtimalle bebegin kesesini gorursunuz kalp atisi icin bir hafta sonra filan cagirir cunku bnmki gec dollenme oldugundan 7 haftalikken duydum kalp atisini :) birde sorular sorar sizin ve babayla alakali bnm doktorum sormustu ( isteyerekmi oldu kan gurubumuz filan kan vermistik vb...) :) hayirli olsun bu arada bebegin :)