Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Folik asit genelde iştahı açar ama be nde içtim bunun yüzünden kilo almadım.. Toplamda gebeliğimde 9-10 kilo almıştım.. Gerçi had safhada mide bulantısı çektim 18. haftaya kadar.. Tebrik ederim Rabbim kucağında da göstersin inşallah..
Hamileliğin ilk aylarında ben de dahil bazı insanlar çabuk kilo alıyor. Daha ilk oluşmaya başladığında karnım büyümeye başladı benim de. Doktor vücut hamileliğe kendini hazırlıyor bu şekilde demişti.
canım ben de folic plus kullandım.. doktor bırakabilirsin diyene kadar kesinlikle bırakma... bebeğin sinir sistemi gelişimi için çok önemli.. normal yeme düzenini de bozma.. kiminin vücudu su içse kilo almaya yatkındır kimi doğum biter eski kıyafetlerine geri döner.. önemli olan bu yola çıktıysan bebeğin sağlığı..
Doktorunuzun verdiği bir şeyi asla kafanıza göre bırakmayın. Folik asit bebeğin beyin ve hücre gelişimi için çok önemli. Kiloyu sadece folik asit kaynaklı almış olamazsınız, belki hormonal, belki de ödemdir. Bir diyetisyene gitseniz?