Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Derdim,sorum kısa ve öz kızlar. Hamilelikte 3 Ay bittikten sonrasinda folik asiti kullanmaya devam etsem; bebeğe herhangi bir zarar-ı olurmu bilgisi olan var mi acaba
Böyle şeyleri doktorunuza danışın lütfen.
Birİ burdan ben 9 ay kullandım dese siz de kullansanız ve bebeğinize zarar verse ne olacak? Ordan burdan bilgi edinmeye çalışmayın, doktorunuza danışın.
Herhangi bir riski yok canım. Mesleki tecrübeme dayanarak bir yararı olmadığını da söyleyebilirim. Yani yarar yok zarar yok. Boşu boşuna kullanma derim..
Derdim,sorum kısa ve öz kızlar. Hamilelikte 3 Ay bittikten sonrasinda folik asiti kullanmaya devam etsem; bebeğe herhangi bir zarar-ı olurmu bilgisi olan var mi acaba
3 aydan sonra genelde vitamin veriliyor ve vitamin içeriği de zaten kapsamlı olıyor.
Bir de sinir hücreleri , beyin gelişimi ilk 3 ay tavan yapıyor, sonrasında geçmiş ola.
O yüzden konuyla alakasız ama hamile kalan kadınların azaltması falan değil özellikle ilk 3 ay hiç sigara içmemeleri gerekiyor.
Folik de gereksiz bir yükleme oluyor kısaca 3 ay sonrasında.
Bir arkadaşım emzirme döneminde kullanmıştı,sütün kalitesi açısından ama sakın doktorunla konuşmadan kullanma. İlaç konusu çok önemli,hele ki hamileyken.Ben kullanmadım 3 ay dışında
Herhangi bir riski yok canım. Mesleki tecrübeme dayanarak bir yararı olmadığını da söyleyebilirim. Yani yarar yok zarar yok. Boşu boşuna kullanma derim..