Folik asit kullanımı

zennubee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
452
78
18
Derdim,sorum kısa ve öz kızlar. Hamilelikte 3 Ay bittikten sonrasinda folik asiti kullanmaya devam etsem; bebeğe herhangi bir zarar-ı olurmu bilgisi olan var mi acaba

genelde doktorlar ilk 3 ay kullandırtıyorlar
ama bence bir doktoruna danış derim

Böyle şeyleri doktorunuza danışın lütfen.
Birİ burdan ben 9 ay kullandım dese siz de kullansanız ve bebeğinize zarar verse ne olacak? Ordan burdan bilgi edinmeye çalışmayın, doktorunuza danışın.

Zararı da olmaz faydası da. Benim Dr 16 haftalık olunca kestirdi. Diğer doktorum 12 hafta

Herhangi bir riski yok canım. Mesleki tecrübeme dayanarak bir yararı olmadığını da söyleyebilirim. Yani yarar yok zarar yok. Boşu boşuna kullanma derim..

Derdim,sorum kısa ve öz kızlar. Hamilelikte 3 Ay bittikten sonrasinda folik asiti kullanmaya devam etsem; bebeğe herhangi bir zarar-ı olurmu bilgisi olan var mi acaba
3 aydan sonra genelde vitamin veriliyor ve vitamin içeriği de zaten kapsamlı olıyor.
Bir de sinir hücreleri , beyin gelişimi ilk 3 ay tavan yapıyor, sonrasında geçmiş ola.
O yüzden konuyla alakasız ama hamile kalan kadınların azaltması falan değil özellikle ilk 3 ay hiç sigara içmemeleri gerekiyor.
Folik de gereksiz bir yükleme oluyor kısaca 3 ay sonrasında.

Bir arkadaşım emzirme döneminde kullanmıştı,sütün kalitesi açısından ama sakın doktorunla konuşmadan kullanma. İlaç konusu çok önemli,hele ki hamileyken.Ben kullanmadım 3 ay dışında

Herhangi bir riski yok canım. Mesleki tecrübeme dayanarak bir yararı olmadığını da söyleyebilirim. Yani yarar yok zarar yok. Boşu boşuna kullanma derim..
Peki emzirirken kullanılır mi acaba folik asit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…