folik asit kullanmak..

Evet benimde doktorum hamile kalmadan bir ay önce baslamami soyledi ama kanser riskini artirdigini söylüyorlar

Sen kac ay kullandin? Yok doktorum cocuk icin cok onemli oldugunu soyledi mutlaka hamile kalmadan basla dedi, ilk hamileligim kurtajla sonlandi, sonraki hamileligim de bi sorun olmasin diye hersey didik didik ediyorum

Bende uzun zamandr kullanıyodum hamile kalırım diye ama en son gttiğimde tıbbi olarak bi problemim olmadığını sadece stresten dolayo olmadığını öğrendim o nedenle doktorum artık kullanma folic asiti hamile kaldığın an tekrar başarsın dedi gerçektende uzun süre kullanımı anne için zararlı yani başladığınz an üç ayiçinde hamile kalmazsnz bırakın hamile kaldığnz devam edin bence de maksimum hamilelikten önce üç ay hamilelikte 3. Aya kadar içilmeli denildi

Sen kac ay kullandin? Yok doktorum cocuk icin cok onemli oldugunu soyledi mutlaka hamile kalmadan basla dedi, ilk hamileligim kurtajla sonlandi, sonraki hamileligim de bi sorun olmasin diye hersey didik didik ediyorum
doktorun doğru söylemiş, başkalarının söylediğine bakma
ben 1 senedir kullanıyorum folbiolü

Canim planli bir hamilelikse hanile kalmadan basla. Hamileliginde ilk 3 ayi kullaniyorsun. Zaten birakman gerektiginde dr bilgi veriyor sana.

Yaa üzüldüm cok kötü bisey yasayanlar bilir.. Allahim bundan sonraki bebislerimizi kucagimiza almayi kismet etsin,
Çok zor bi dönem gerçekten yaşayan bilir o pskolojiyi yavaş yavaş atlatıyorum ama rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ilk ve son olur bizler için yarın adet günüm bi ümitlenym bi yok diyorum çok çok zor ya inşallah sende en yakın zamnda tekrar hamile kalırsn ve kucağına alırsn

Çok zor bi dönem gerçekten yaşayan bilir o pskolojiyi yavaş yavaş atlatıyorum ama rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ilk ve son olur bizler için yarın adet günüm bi ümitlenym bi yok diyorum çok çok zor ya inşallah sende en yakın zamnda tekrar hamile kalırsn ve kucağına alırsn
Amin canim Insallah butun bebis isteyenlere nasip etsin Rabbim

Back
X