- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
Kizlar hamileliginizin kacinci ayinda folik asit kullandiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında gebelik öncesinde de kullanmak lazımKizlar hamileliginizin kacinci ayinda folik asit kullandiniz?
yok daha neler ilk defa duydumEvet benimde doktorum hamile kalmadan bir ay önce baslamami soyledi ama kanser riskini artirdigini söylüyorlar
Evet ama cok kullanimida zararliymis anneicinyok daha neler ilk defa duydum
bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimi için çok önemli
e ona bakarsan hamile kaldıktan sonraki 3 ayda mutlaka içilmesi gerekiyorEvet ama cok kullanimida zararliymis anneicin
doktorun doğru söylemiş, başkalarının söylediğine bakmaSen kac ay kullandin? Yok doktorum cocuk icin cok onemli oldugunu soyledi mutlaka hamile kalmadan basla dedi, ilk hamileligim kurtajla sonlandi, sonraki hamileligim de bi sorun olmasin diye hersey didik didik ediyorum
Benimde aynı şekilde işk gebeliğim kürtajla sonuçalandıSen kac ay kullandin? Yok doktorum cocuk icin cok onemli oldugunu soyledi mutlaka hamile kalmadan basla dedi, ilk hamileligim kurtajla sonlandi, sonraki hamileligim de bi sorun olmasin diye hersey didik didik ediyorum
Yaa üzüldüm cok kötü bisey yasayanlar bilir.. Allahim bundan sonraki bebislerimizi kucagimiza almayi kismet etsin,Benimde aynı şekilde işk gebeliğim kürtajla sonuçalandı
Evet daha baslamadim, korunuyorum kurtaj daha yeni diyeCanim planli bir hamilelikse hanile kalmadan basla. Hamileliginde ilk 3 ayi kullaniyorsun. Zaten birakman gerektiginde dr bilgi veriyor sana.
bence başla folik asite tam zamanıEvet daha baslamadim, korunuyorum kurtaj daha yeni diye
Çok zor bi dönem gerçekten yaşayan bilir o pskolojiyi yavaş yavaş atlatıyorum ama rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ilk ve son olur bizler için yarın adet günüm bi ümitlenym bi yok diyorum çok çok zor ya inşallah sende en yakın zamnda tekrar hamile kalırsn ve kucağına alırsnYaa üzüldüm cok kötü bisey yasayanlar bilir.. Allahim bundan sonraki bebislerimizi kucagimiza almayi kismet etsin,
herseyin cogu zarar diye korkuyorum biraz) ama doktor ne dediyse onu yapicam sanirimdoktorun doğru söylemiş, başkalarının söylediğine bakma
ben 1 senedir kullanıyorum folbiolü
Oncelikle gecm8s olsun. Kurtaj olduysan bi kac ay bekle bence. Rahim bi dinlensin kendini toplasin. Rahim hazir olmadan hamile kalinca biraz zor bi hamilelik sureci yasaniyor.Evet daha baslamadim, korunuyorum kurtaj daha yeni diye
Amin canim Insallah butun bebis isteyenlere nasip etsin RabbimÇok zor bi dönem gerçekten yaşayan bilir o pskolojiyi yavaş yavaş atlatıyorum ama rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ilk ve son olur bizler için yarın adet günüm bi ümitlenym bi yok diyorum çok çok zor ya inşallah sende en yakın zamnda tekrar hamile kalırsn ve kucağına alırsn
6 ay beklicem doktorum oyle soylediOncelikle gecm8s olsun. Kurtaj olduysan bi kac ay bekle bence. Rahim bi dinlensin kendini toplasin. Rahim hazir olmadan hamile kalinca biraz zor bi hamilelik sureci yasaniyor.