Folik asit öneri

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
1.352
374
123
Kızlar bana içinde demir çinko d vitamini olan folik asit vitamin önerirmisiniz hamileliğe kolaylık için

hepsi içinde olan vitamın vardı bilmiyorum kan için ferrum, folikasit için folbiol kullanıyorum çinko kullandım bi süre solgarınşuan depom iyi bildiğim kadarıyla düşmediyse gene :)

hepsi içinde olan vitamın vardı bilmiyorum kan için ferrum, folikasit için folbiol kullanıyorum çinko kullandım bi süre solgarınşuan depom iyi bildiğim kadarıyla düşmediyse gene :)
Benim hepsi iyi ama d vitamini düşüktü ilaçları kullanıyorum ama pek fayda etmedi bende hepsi içinde olan istiyorum

Folic asit için vinalac kullanmıştım. İçinde probiyotik vardı
Hamilelik öncesi ımprly kullanmıştım.
Demir için sidefer
D vitamini ocean d3 1000 lik sprey
Bunların hepsini doktor tavsiyesi ile almıştım.

Kızlar bana içinde demir çinko d vitamini olan folik asit vitamin önerirmisiniz hamileliğe kolaylık için
Folik aşıt hamile kalmayı kolaylaştırmaz eğer o anlamda sorduysanız ama diğer vitaminler yumurtlamaya etki edebilir özellikle D vitamini iyi bir takviye yumurta kalitesi için

Folik aşıt hamile kalmayı kolaylaştırmaz eğer o anlamda sorduysanız ama diğer vitaminler yumurtlamaya etki edebilir özellikle D vitamini iyi bir takviye yumurta kalitesi için
Benim d vitamini 6 çıkmıştı doktor ilaç verdi ama yeterli gelmedi

Eklentiler

• IMG_5591.webp
    IMG_5591.webp
    18 KB · Görüntüleme: 13
Back
X