Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hepsi iyi ama d vitamini düşüktü ilaçları kullanıyorum ama pek fayda etmedi bende hepsi içinde olan istiyorumhepsi içinde olan vitamın vardı bilmiyorum kan için ferrum, folikasit için folbiol kullanıyorum çinko kullandım bi süre solgarınşuan depom iyi bildiğim kadarıyla düşmediyse gene :)
Bende prefolic kullandım. Bu ay başka kullanmak istiyorumdoktor bana vifolic verdi 3 ay bunu kullanıcaz sonra değişicez dedi
İçeriği baya güzeldoktor bana vifolic verdi 3 ay bunu kullanıcaz sonra değişicez dedi
Teşekkürü ederimFolic asit için vinalac kullanmıştım. İçinde probiyotik vardı
Hamilelik öncesi ımprly kullanmıştım.
Demir için sidefer
D vitamini ocean d3 1000 lik sprey
Bunların hepsini doktor tavsiyesi ile almıştım.
evet içeriği baya güzelİçeriği baya güzel
Folik aşıt hamile kalmayı kolaylaştırmaz eğer o anlamda sorduysanız ama diğer vitaminler yumurtlamaya etki edebilir özellikle D vitamini iyi bir takviye yumurta kalitesi içinKızlar bana içinde demir çinko d vitamini olan folik asit vitamin önerirmisiniz hamileliğe kolaylık için
Eczaneden bulurmuşum burda pek yok öyleevet içeriği baya güzel
Benim d vitamini 6 çıkmıştı doktor ilaç verdi ama yeterli gelmediFolik aşıt hamile kalmayı kolaylaştırmaz eğer o anlamda sorduysanız ama diğer vitaminler yumurtlamaya etki edebilir özellikle D vitamini iyi bir takviye yumurta kalitesi için
yok ben eczaneden bulamadım internetten söyledimEczaneden bulurmuşum burda pek yok öyle
Tamam teşekkür ediyorum bulursam alayım bendeyok ben eczaneden bulamadım internetten söyledim
Onu yükseltmek neden bu kadar zor ben de bilmiyorum ben de kullandigimda öyle aman aman bir etki sağlamamıştıBenim d vitamini 6 çıkmıştı doktor ilaç verdi ama yeterli gelmedi
Gerçekten ya güneş de alsak yiyecekte alsak ilaçta çok zor gerçektenOnu yükseltmek neden bu kadar zor ben de bilmiyorum ben de kullandigimda öyle aman aman bir etki sağlamamıştı
Reçete edilen değil de dışarıdan mı bir takviye alsanız ocean gibiGerçekten ya güneş de alsak yiyecekte alsak ilaçta çok zor gerçekten
Evet evet onu buldum şimdi trendyoldan sprey şeklindeReçete edilen değil de dışarıdan mı bir takviye alsanız ocean gibi
Reçete edilen değil de dışarıdan mı bir takviye alsanız ocean gibi
Ben prowomen kullanıyorum, hepsi var içinde. Procertin woman, foliborn myforce kullananlar da memnun araştırabilirsiniz.Benim hepsi iyi ama d vitamini düşüktü ilaçları kullanıyorum ama pek fayda etmedi bende hepsi içinde olan istiyorum