Folik asit çok önemli fazlası otizm riskini artırıyor. Ocean methyl folat tavsiye ederim temiz içerik.. doktoruna danışıp alabilirsiniz.ben içeriye önem veriyorumKızlar merhaba ben gebelik için folik asite başlamayı düşünüyorum da kullanıpta memnun kaldığını gebeliğinizi kolaylaştıran folik asit önerisi olan var mı ?
Teşekkür ederim canım değerlendiricemVınalac oneirirm içinde probiyotık bagışık güçlendirici mikroorganızma var zencefil var ekstradan
Çok güzel bir folık asit
Hamilelik öncesi z fol kullandım doktor tavsiyesiyleKızlar merhaba ben gebelik için folik asite başlamayı düşünüyorum da kullanıpta memnun kaldığını gebeliğinizi kolaylaştıran folik asit önerisi olan var mı ?
Ne kadar süre kullandıktan sonra hamile kaldınız acabaHamilelik öncesi z fol kullandım doktor tavsiyesiyle
Kesinlikle Folattro. İşlenmemiş saf folatKızlar merhaba ben gebelik için folik asite başlamayı düşünüyorum da kullanıpta memnun kaldığını gebeliğinizi kolaylaştıran folik asit önerisi olan var mı ?
Ne kadar süre kullandıktan sonra hamile
2 ay içindeNe kadar süre kullandıktan sonra hamile kaldınız acaba
İnnate gebelik öncesi de kullanılabilir mi? İçeriğine baktım çok zengin, fiyatı da uygun.Innate kullanıyorum. Omega3ü filan var ekstradan.
Ben öncesinde prowomen kullandım. Innateyi gebelikle başladım. Doktora sormak lazım.İnnate gebelik öncesi de kullanılabilir mi? İçeriğine baktım çok zengin, fiyatı da uygun.
Şuan prowomen kullanıyorum, fiyatı çok yüksek olduğu için başka bir takviye arıyorum
Ay az kalmış doğumaBen öncesinde prowomen kullandım. Innateyi gebelikle başladım. Doktora sormak lazım.
Çatım müsaitmiş. Normal doğurabilirsin dedi doktorum. Bi deneyecem.Ay az kalmış doğumanormal doğum mu bekliyorsunuz şu an sağ Salim kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?