• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FOLİK ASİT ve FOLAT

Smeyyee00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar selam ;

Çevremde SOLGAR FOLACIN bir ay kullanıp hamile kalan kişiler var tesadüf olabilir belki ama birazda inançdan kaynaklı galiba bende onlara inanarak açıkçası normal kullandığım folik asidi bunla değiştirdim ama eczaneden FOLACIN değil de FOLAT almışım iki gündür içiyorum acaba FOLAT kullanmam sıkıntı yaratırmı yada bu süreçte kullananlar var mı FOLAT aynı işi mi görüyor yardımcı olursanız sevinirim

Selam kuzum geçen sene solgar folacin bitirdim ama gebe filan değilim. Folacin sentetik takviye , folat aktif hazır çözülmüş formu diye biliyorum. Ama tek başına tabi gebelik için hiç biri mucize yaratmıyor daha cok olası gebelikte bebeğe lazım 🌺

Folat folik asitin ham hali gibi düşünebilirsiniz, ikisi çok başka şeyler ve asıl kullanmanız gereken faydalı olan folat formudur. Ben hamilelik planlamadan yaklaşık 1 yıl önce folat başladım bunun 5-6 ayında solgar folat kullandım ilgisi var mı bilmiyorum ama illaki faydası vardır ilk denediğimiz aydan hamile kaldım

Folat folik asitin ham hali gibi düşünebilirsiniz, ikisi çok başka şeyler ve asıl kullanmanız gereken faydalı olan folat formudur. Ben hamilelik planlamadan yaklaşık 1 yıl önce folat başladım bunun 5-6 ayında solgar folat kullandım ilgisi var mı bilmiyorum ama illaki faydası vardır ilk denediğimiz aydan hamile kaldım
bende eczaneden folacın alacağıma yanlışlıkla almışım başladım içmeye bakalım hayırlısı geçen ay denedik olmadı bu ay inşallah olur bide etrafımdaki 2 3 kişi solgar kullanıp ilk aydan hamile kalınca birazda ümitlendim açıkçası

Back
X